Cremă de față cu SPF cum o alegem pe cea potrivită?

crema de fata cu spf

Vă doriți un bronz de vară frumos? Atunci când îngrijiți pielea corpului vostru, nu uitați și de față. Merită o cremă de calitate cu SPF pe timpul verii.

Vă place acea căldura plăcută când soarele vă încălzește întreg corpul? Chiar dacă stați puțin la soare, ar trebui să vă gândiți să folosiți o cremă protecție solară față, care va preveni arderea nedorită a pielii. Acest lucru este de două ori adevărat, mai ales pentru piele.

Căutați produse pentru bronzarea întregului corp? Protecția solară de la A la Z vă este oferită de Notino.

Cum să alegeți  creme protecție solară față?

 

Cremă de față cu protecția solară se caracterizează prin textura sa mai densă. Este disponibilă în mai multe variante pentru diferite tipuri de piele.

Faceți-vă timp atunci când alegeți o protecție solară pentru față. Asigurați-vă că nu alegeți cele mai accesibile și ieftine produse pe care le întâlniți în magazin. Există o mare probabilitate ca acestea să nu vă ofere suficientă protecție împotriva soarelui.

crema protectie solara cu spf

Cel mai bun SPF pentru față este unul care:

- oferă protecție împotriva razelor UVA și UVB,
- corespunde tipului vostru de piele,
- factorul de protecție SPF este de minim 30, ideal ar fi să folosiți cremă protecție solară SPF 50 (valoarea SPF determină de câte ori crește timpul natural de protecție al pielii).

 

Ascultați-vă pielea

 

Fiecare piele este diferită. De aceea are nevoie de un produs de bronzat conceput pentru ea. Alege o cremă de față cu SPF în funcție de tipul vostru de piele. Pe piață vei găsi multe produse concepute pentru un anumit tip de piele:

- Piele uscată – cere o textură cremoasă cu efect de hidratare.
- Ten mixt sau gras - are nevoie de un fluid (cremă) care să nu încarce și să limiteze producția de sebum.
- Piele sensibilă - ar fi bine dacă ați folosi creme fără substanțe iritante.
Piele normală – necesită o cremă hidratantă mai lejeră de vară și una mai grasă de iarnă.
Piele alergică – acordați-i o îngrijire specială cu produse dermocosmetice. Dacă sunteți deranjat de petele pigmentare, cremele SPF selectate vă vor ajuta să le reduceți și să preveniți apariția altora noi.

În gama de produse de bronzare de la Dr. Max, puteți găsi produse dermocosmetice speciale. Îngrijiți-vă pielea așa cum merită.

femeia face plaja

 

Creme cu SPF pentru zona ochilor

 

Zona ochilor este cea mai sensibilă zonă de pe față. Prin urmare, necesită îngrijire specifică sub formă de creme de ochi cu SPF. Folosindu-le, veți preveni formarea primelor riduri și veți menține aspectul tineresc al zonei ochilor.

 

SPF doar vara?

 

Ar trebui să folosiți o cremă SPF în fiecare zi, indiferent de perioada anului sau dacă petrecți timp în aer liber. Chiar dacă nu este o zi însorită, o anumită cantitate de radiații UV pătrunde chiar și între nori. Aplicând zilnic o cremă cu SPF, construiți o barieră de protecție naturală a pielii împotriva efectelor nedorite ale razelor solare și preveniți îmbătrânirea prematură.

ten femeie

 

Aplicare corectă

 

- Face parte din rutina zilnică - unele creme de zi conțin deja SPF. Dacă nu și a voastră, ultimul pas al îngrijirii pielii ar trebui să fie aplicarea separată a cremei solare. Cel mai bine este pentru piele dacă crema voastră de zi conține deja un factor SPF.
- Cu aproximativ 30 de minute înainte de plecare de acasă.
- Cantitatea potrivită - ar trebui să folosiți aproximativ 1 linguriță de cremă pe gât și față.

crema de fata cu spf

Oferă-ți îngrijirea pielii și protecție solară într-un singur pas. În farmacia online Springfarma, puteți găsi creme de zi cu conținut de factor de protecție.

 

Sfaturi pentru zilele însorite

 

- Folosește cremă SPF în fiecare zi.
- Produsele cu un factor de 30 și 50 sunt ideale.
- O cantitate suficientă de cremă cu SPF pentru față și gât este de aproximativ 1 linguriță. Dacă aplicați o cantitate mai mică sau neregulat, protecția împotriva soarelui este redusă semnificativ.
- Nu uitați de toate părțile feței – nas, urechi, zona ochilor etc.
- Aplicați din nou produsul după fiecare baie sau uscare cu un prosop. De asemenea, după fiecare două ore de la acoperirea anterioară.
- De la 11:00 la 15:00 nu stați la soare.
- Purtați accesorii care vă protejează de soare – ochelari, pălărie etc.

femeia priveste cerul

Sezonul concediilor este aici. Dacă încă nu știți ce destinație să vizitați, citiți articolul nostru. Pe lângă experiențele grozave, veți obține și un bronz perfect din aceste locuri.

Nu amânați să cumpărați o cremă de față cu SPF. Cu cât o aplicați mai devreme pe pielea voastră, cu atât pielea voastră vă v-a mulțumi mai repede cu aspectul său sănătos, tineresc și frumos.