Concediu de vara 2022 - unde merită să călătorim anul acesta?

concediu de vara

Visați la locuri exotice, vizitarea obiectivelor turistice sau relaxare continuă? Acestea sunt locuri grozave pentru un concediu de vară reușit.

Vara este perioada preferată din an pentru mulți dintre noi. După o muncă asiduă pe tot parcursul anului, avem în sfârșit câteva zile, chiar săptămâni de odihnă. În timp ce unora le place o vacanță activă, alții preferă o combinație între soare și mare. Voi din ce grup faceți parte?

Iată câteva sfaturi pentru un concediu 2022 unic și de neuitat.

concediu de vara

În luarea cele mai bune decizii v-ar putea ajuta și ofertele Booking

Concedii exotice

 

Imaginați-vă marea albastră, soarele fierbinte și natura suprebă. Nu trebuie să faceți nimic altceva toată ziua, ci doar să vă bucurați de odihnă pe plaja cu nisip. Super, nu-i așa?

 

Puteți experimenta peisaje cu o notă exotică nu numai prin priveliștea de pe plaja cu nisip. Descoperiți-le prin tururi de vizitare a obiectivelor turistice. Vacanțele de vară în Mexic, Republica Dominicană sau Zanzibar vor căpăta cu siguranță o nouă dimensiune.

Un voucher Agoda ofertă tururi exotice exclusive. 

concediu exotic

Concediu clasic


Și vouă vă place să vă întoarceți în locurile pe care le-ați mai vizitat? V-a plăcut atmosfera de acolo, monumentele, serviciile, cazarea sau mâncărurile tradiționale. Cu fiecare vizită repetată, vă pot surprinde în continuare plăcut.

Unul dintre ele este, fără îndoială, peisajul de pe coasta Adriaticii. Se caracterizează printr-o serie de plaje, bucătărie delicioasă, stațiuni aglomerate și un număr mare de români în fiecare an. Da, corect. Vorbim despre populara și mult prea căutată Croație.

concediu croatia

Cu toate acestea, această țară ne este singura  care se bucură de un număr mare de vizitatori în fiecare an. La fel de populare sunt concediile în Tunisia, Bulgaria, Turcia, Grecia și Egipt. Vizitarea acestor destinații unice poate fi și mai convenabilă dacă profitați de ofetele Last Minute sau First Minute.
 

Doriți să petreceții vara într-una dintre aceste țări? Profitați de cupoanele și codurile de reducere Perfect Tour.

Fermecătoarea Românie

 

Dacă nu doriți să călătoriți în străinătate, puteți petrece o vacanță liniștită acasă. Nu trebuie să vă faceți griji că nu aveți unde să mergeți. Cu siguranță nu lipsesc locurile și experiențele originale în România Dimpotriva. Tot timpul veți găsi ceva interesant de vizitat.

Dacă vă plac literalmente drumețiile, fie că sunt ușoare sau adevărate la nivel de alpinist, o vacanță de vară în Brașov este o alegere excelentă pentru dvs. Cu toate acestea, puteți găsi trasee montane în toată România. Printre cele mai populare se numără Munții Carpați, Munții Făgăraș, Bucegi, Munții Apuseni sau Piatra Craiului . Dacă doriți să experimentați mai multă adrenalină în timp ce explorați natura, vă recomandăm via ferrate.

turism romania

 

Vreți să vizitați destinațiile turistice ale lumii, dar nu ați reușit să economisești pentru concediu? Puteți face același lucru acasă - în România! Puteți citi despre care sunt acestea și unde să le găsiți în acest articol.

Dacă vă imaginați vacanța de vară petrecută în principal în nu ar trebui să ratați un concediu la Marea Neagră. In plus și aici veți o selecție bogată parcuri acvatice și piscine potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii.
 

Ați vizitat deja toate castelele și cetățile din România? Dacă nu, acesta poate fi un tur frumos de vară. Romanticul Castel Peleș, Castelul Bran sau cum mai este cunosctu drept Castelul Dracula sau Castelul Corviniilor merită cu siguranță o vizită.

castelul bran

Castelul Bran

Sursa: Unsplash.com

 

România este o țară bogată, chiar la nivel global, unică. Fiecare oraș are propria sa istorie unică, monumente, arhitectură și tradiții. Descoperă-le în această vară.

Știați că în România se găsesc peste 1000 de peșteri? Din motive de siguranță doar câteva dintre ele sunt deschise pentru vizite. Imaginea părților lor create de puterea naturii este pur și simplu uimitoare și, în plus, sunt plăcut răcoritoare vara.

Planificați-vă o experiență cu adrenalină pentru dvs. și cei dragi în această vară. După ce ați încercat activități precum rafting-ul, zborul cu parapanta, parașutismul, tiroliana, săritul cu bungee, wakeboarding sau zborul de agreement a obiectivelor turistice, cu sigurantă va fi o vară de neuitat.

wakerboarding pe apa

__bulb
Cazare ieftină – cum puteți găsi la preț mai avantajos

O vacanță pe bani puțini dă roade mai ales dacă reușiți să găsiți cazare frumoasă și ieftină într-un mediu plăcut. Știți cum să obțineți o cazare ieftină? Am pregătit câteva sfaturi pentru dumneavoastră.