Vacanța la mare cu un buget redus? Chiar este posibil

Îți faci planuri pentru vară? Vacanța la mare nu ar trebui să lipsească de pe listă. Profită din plin de ea cu costuri minime. Inspiră-te din sfaturile noastre și află cum să faci acest lucru.

Sezonul vacanțelor de vară este asociat, de obicei, cu vacanțele la mare. Acolo, cei mai mulți dintre noi se odihnesc și se rup de multitudinea de îndatoriri profesionale și de sarcinile zilnice.

Dorești să te răsfeți anul acesta câteva zile la plajă, dar nu ești sigur dacă îți permiți? Aceste 4 sfaturi practice te vor ajuta să economisești și să ai parte de o vacanță minunată, cu o mulțime de experiențe de neuitat.

Unde poți găsi cazare bună? Sute de oferte verificate și excelente, oferite de Perfect-Tour.

plaja-casa-impletita-palmieri

 

Vacanța la mare 2023 și 4 sfaturi cum să economisești în vacanță

 

O serie de factori influențează prețul final al unei vacanțe. Printre cei mai importanți se numără transportul, alegerea destinației, cazarea sau data care e poate fi în extra sezon sau nu. Profită de aceste sfaturi și plătește mai puțin.

Călătorește cu mașina

 

Din cauza prețurilor mai mari la combustibil, călătoria cu mașina poate părea un mod dezavantajos de a călători în vacanță. Dar, în comparație cu transportul cu avionul sau cu alte forme de transport, poate fi cel mai ieftin.

Bineînțeles, distanța până la destinație face și ea  diferența. Călătoria cu mașina este ideală în special pentru distanțe mai scurte.

3 sfaturi pentru a reduce consumul de combustibil

__check

Verifică starea mașinii - presiunea pneurilor, filtrele, setările motorului etc.

__check

Condu economic - cu o viteză medie, fără a frâna brusc.

__check

Ia bagaje esențiale - prea multe bagaje pot crește consumul de combustibil.

Sfat extra: Vei traversa mai multe țări atunci când călătorești cu mașina. Verifică înainte prețurile la combustibil. Umple rezervorul acolo unde merită cel mai mult. Acest sfat  include și drumul de întoarcere.

 

plaja-masina-palmieri

 

Alege o destinație mai puțin vizitată

 

Prețurile vacanțelor în destinațiile de top ale verii cresc de la an la an. Acest lucru se datorează popularității lor și interesului mare al turiștilor. Dar vestea bună este că în multe țări poți beneficia în continuare  de servicii de calitate la prețuri relativ mici și rezonabile.

Anul acesta recomandăm să vizitezi Macedonia, Muntenegru, Bulgaria, Slovenia sau Albania, de exemplu. Încearcă să acorzii o șansă uneia dintre aceste țări și vei vedea că nu vei regreta.

Ți-e dor  de locuri liniștite și mai puțin aglomerate? O vacanță cu familia la mare în aceste țări va fi foarte potrivită.

Vrei să călătorești mai avantajos? Răsfoiește ofertele din categoria călătorii.

 

lacul-bled-slovenia

 Lacul Bled, Slovenia

 

 

Alege cea mai potrivită cazare

 

Te interesează serviciile hotelului sau te uiți în primul rând la prețul pe noapte? De obicei, trebuie să faci un compromis și să optezi pentru o calitate superioară a serviciilor sau pentru un preț scăzut. 

Resorturile hoteliere oferă o gamă vastă de servicii pentru care, de regulă, vei plăti mai mult. Optează pentru un hotel, dacă intenționezi să petreci cea mai mare parte a vacanței acolo. De exemplu, datorită programului pentru copii mai mici sau a unor servicii suplimentare atractive.

 Ești mulțumit de o cazare unde doar vei dormi? Caută pensiunile, apartamentele sau casele mici disponibile. Acestea garantează, de asemenea, o cazare confortabilă pentru întreaga familie.

Ești tentat de o vacanță single la mare? Poți utiliza cazarea Airbnb pentru câteva zile sau pentru un weekend prelungit.

Pentru a te asigura că nu vei fi dezamăgit de nicio cazare, verifică recenziile și evaluările vizitatorilor anteriori înainte de a rezerva. Astfel, vei evita surprizele neplăcute și o vacanță neplăcută.

 

casuta-palmieri

__bulb
Cazare ieftină – cum puteți găsi la preț mai avantajos

O vacanță pe bani puțini dă roade mai ales dacă reușiți să găsiți cazare frumoasă și ieftină într-un mediu plăcut. Știți cum să obțineți o cazare ieftină? Am pregătit câteva sfaturi pentru dumneavoastră.

Fă rezervare după extra sezon

 

Călătoriile în perioada de vârf a sezonului cresc prețul vacanțelor, al cazării și al serviciilor. În schimb, prețurile scad de obicei la sfârșitul verii, când se termină perioada vacanțelor. În plus, în multe destinații, temperaturile sunt încă ridicate în septembrie.

Sfat: Economisește astăzi pentru vacanța de anul viitor. Cum? Alege dintr-o gamă de vacanțe early booking.

 

terasa-scaune-plaja

 

O vacanță la mare nu trebuie să fie atât de scumpă pe cât pare la prima vedere. Planifică din timp, folosește-te de sfaturile noastre și bucură-te de o vacanță minunată cu un buget redus.

__bulb
Care excursii ieftine sunt top în acest sezon? Călătoriți și mai ieftin!

Tururile ieftine de vizitare a obiectivelor turistice sunt alegerea potrivită, deoarece puteți călători mai avantajos. În plus, puteți economisi și la transport. Cum puteți proceda? Vă vom spune în articolul nostru.