Cumpărături cu un buget limitat? Cu reduceri de până la 70% se poate

promotii anul nou

Vă puteți imagina lichidări de stoc de Anul Nou de până la 70%? În perioada 26 decembrie - 15 ianuarie, acestea vor deveni realitate. Pregătiți-vă, reducerile uimitoare de după Crăciun abia încep.

Cum a fost Crăciunul vostru? A fost mai modest și simbolic sau mai fastuos și mai agitat? Poate că ați primit ceea ce v-ați dorit și poate un voucher cadou pentru a face cumpărături pe placul inimii.

Puteți să cumpărați mult cu bani mai puțini? Perioada de vânzări de Anul Nou este perfectă pentru acest lucru. Răsfățați-vă pe dumneavoastră și pe cei dragi la prețuri avantajoase.

Am sintetizat pentru dumneavoastră oferta completă în categoria Lichidări de stoc de Anul Nou. Grăbiți-vă și nu ratați o selecție largă din secțiunea de modă, sport, electronice sau mobilier. Puteți avea toate acestea la cele mai bune prețuri de pe piață.

pat cu brad de craciun

Cumpărați în siguranță

 

Lichidările de stoc de Anul Nou sunt deosebit de tentante datorită prețurilor excepțional de mici. Cum să faceți cumpărături în siguranță și fără înșelăciuni? În primul rând, trebuie să respectați aceste 3 reguli:

1

 

Este prima dată când faceți cumpărături în magazinul online? Citiți termenii și condițiile de achiziție și reclamațiile, precum și orice recenzii de la alți cumpărători.

2

 

Verificați dacă este vorba de o reducere reală și care este valoarea bunurilor.

3

 

La livrare, verificați calitatea produsului, starea acestuia și toate caracteristicile. În cazul în care acestea nu sunt conforme cu cele declarate, returnați bunurile cât mai curând posibil.

Și acum să trecem direct la cumpărături. Ce vă așteaptă în reducerile imbatabile de după Crăciun?

 

femeia desface cadoul de sub brad

 

Completați-vă garderoba pentru sezonul următor

 

Ați găsit îmbrăcăminte sub bradul de Crăciun? Cum ar fi vă completați garderoba cu mai multe piese de modă pe care nu le-aiți primit?

Iarna va mai fi aici încă câteva luni. Hainele călduroase sunt, prin urmare, o parte indispensabilă a fiecărei garderobe. Elegant, extravagant și minimalist. Ar fi păcat să ocolim magazinele cu cele mai recente colecții de iarnă la 70% reducere.

Principalul obiectiv al lanțurilor de modă este să vândă rafturile magazinelor până la ultima piesă și să elibereze depozitele pentru noul sezon. Iar acest lucru înseamnă un singur lucru pentru dumneavoastră - cumpărături la prețuri fantastice.

Mai mult, cu o selecție corectă, veți purta hainele pe care le cumpărați timp de mai multe sezoane. Paltoanele, jachetele groase matlasate, puloverele și diversele tricotaje sunt atemporale și mereu la modă.

Aveți un brand de îmbrăcăminte de lux căutat de mult timp? Chiar acum îl puteți cumpăra fără regrete, deoarece reducerile sunt într-adevăr oferite de toți

 

femeie barbat caine

Lichidări de stoc avantajoase și prețuri de Outlet  de până la 60% pot fi găsite și în magazinul online Sportivision.ro până la 31.01.2023

Începeți cu sportul așa cum v-ați dorit

 

Anul Nou este momentul perfect pentru a stabili rezoluții și obiective. Pe lângă o alimentație mai sănătoasă sau pierderea în greutate, un element comun pe această listă este decizia de a începe să faceți sport.

V-ați stabilit acest obiectiv? O parte a responsabilității este nu numai o bună doză de motivație, ci și echipamentul sportiv potrivit.

Vă spuneți că aceasta din urmă nu este o afacere ieftină? Mai ales atunci când ați cheltuit o mulțime de bani pe cadouri de Crăciun? Chiar în timpul reducerilor de Anul Nou îl puteți cumpăra la jumătate din preț.

Acum, nimic nu vă mai împiedică să vă faceți propriul centru de fitness acasă și să începeți să faceți exercițiile fizice complete pe care le doriți.

femeia face exercitii

Economisiți cât mai mult posibil atunci când cumpărați echipament sportiv. Vizitați magazinul online 
Progressive.ro și aplicați codul PROKUPLIO10 și obțineți 10% extra reducere la echipemnte sportive. Codul este valabil pana la 31.12.2022. 

Cumpărați electronice aproape gratuit

 

V-ați imaginat că veți găsi printre cadourile de Crăciun un esspresor, un laptop sau un televizor nou? Dacă nu au fost acolo, nu fiți trist și cumpărați-le dumneavoastră. Veți fi mulțumiți de prețul lor scăzut.

Comercianții cu amănuntul vând ultimele bunuri, astfel încât mărcile să poată veni pe piață cu noi linii de produse. Iar cumpărătorii profită în mod regulat și cu plăcere de acest lucru. Alăturați-vă lor cât mai curând posibil. Pentru că electronicele se vând cel mai repede în timpul vânzărilor.

Așadar, ar trebui să vă cumpărați telefon mobil nou sau o nouă tabletă cât mai curând posibil. Gândiți-vă și la aparatele electrocasnice mai mari. În magazinul online e4home.ro puteți găsi un aspirator, un fier de călcat sau o mașină de gătit de casă la prețuri reduse.

 

masina de spălat cos rufe

 

Amenajati-vă casa dorită

 

Acasă este locul în care ar trebui să vă simțiți cel mai confortabil dintre toate locurile. Dacă vreți să faceți o diferență, concentrați-vă mai întâi pe mobilă și accesorii pentru casă. Țineți cont de gustul și stilul dumneavoastră.

Sunteți un minimalist? Atunci trebuie să ai cât mai puține lucruri în jurul tău. Fiți atenți la numărul de accesorii pentru casă și alegeți doar cele esențiale.

Dimpotrivă, dacă sunteți maximalist, vă veți simți cel mai confortabil cu multe piese de mobilă și decorațiuni interioare. Doriți o oglindă mare în holul dumneavoastră? Mai multe perne, tablouri și mici decorațiuni în camera de zi? Puteți avea totul chiar acum.

În ambele cazuri, probabil că v-ați dat seama că modernizarea spațiului de locuit nu este ieftină. Aveți dreptate, de obicei costă destul de mulți bani. Dar în timpul reducerilor de Anul Nou, puteți face cumpărături pentru câțiva RON. În cele din urmă, vă va costa incomparabil mai puțin, iar casa dvs. va avea o nouă viață.

Urmăriți reducerile de iarnă Somproduct.ro unde vă așteaptă promoții de până la 70% la mobilier și accesorii dar și un cod cu extra reducere 30% folosind codul Kuplio30 până la 31.12.2022.

masa scaun flori

Nu ați reușit să cumpărați ceea ce v-ați dorit în timpul reducerilor de Crăciun? Lichidările de stoc de Anul Nou sunt o ocazie excelentă de a obține tot ce aveți nevoie cu bani puțini. Nu ezitați să profitați de ele înaintea celorlalți.

lichidari de stoc de anul nou