Se apropie Ziua Internațională a Copilului: pregătește petrecerea și cadourile

copil-macarons

Peste doar câteva zile vom sărbători Ziua Internațională a Copilului. Te-ai gândit deja la ceva special pentru micuțul tău? Dacă nu îți vin idei, te ajutăm noi cu câteva sfaturi.

Printre îndatoririle drăguțe și plăcute ale tuturor părinților se numără și pregătirea petrecerilor și alegerea cadourilor pentru zilele de naștere saualte sărbători. Una dintre aceste zile importante este Ziua Internațională a Copilului. Sărbătorește-o cu un cadou frumos pentru copii tăi. La urma urmei, este o zi specială atât pentru ei, cât și pentru tine.

Știm că alegerea cadourilor nu este întotdeauna ușoară. Printre altele, este important să țineți cont și de vârsta copiilor. Ceea ce îi va încânta pe cei mici probabil nu va fi potrivit adolescenților.

Secțiunile de top includ jucării, modă pentru copii și produse pentru bebeluși, mobilier, produse electrice, călătorii și asigurări. Vezi oferta completă în secțiunea Ziua Copilului. Ce ti-a plăcut cel mai mult?

copil-mama-rasete

 

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită de peste 70 de ani

 

Ideea acestei sărbători a fost lansată la Conferința mondială pentru bunăstarea copiilor. Aceasta a avut loc în anul 1925 la Geneva, Elveția, cu participarea reprezentanților din diferite țări.

În România, Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită încă din anii ’50. Interesant este că în unele țări această sărbătoare este celebrată la o dată complet diferită.

Cu toate acestea, scopul acestei zile rămâne același pentru toți - protejarea copiilor și a drepturilor lor.

 

                                         „Copii sunt incredibil de importanți. Ei sunt viitorul lumii.“ -Elton John

 

mama-copil-jucarii

 

Începe Ziua Copilului, cu o petrecere

 

Ce fel de sărbătoare ar fi dacă nu ai sărbători-o în stil mare alături de cei mici? Pregătește o petrecere în familie, cu decorațiuni și bunătăți. Bineînțeles, nu uita să pui lângă cadou și ceva dulce pentru cei mici. Vei găsi chilipiruri în categoria alimente

 

Cauți o variantă mai sănătoasă a dulciurilor? Aruncă o privire pe Dr. Max și alege bunătăți sănătoase pentru copii.

Alternativele sănătoase la dulciuri includ de exemplu:

__check

fructe liofilizate

__check

cremă de nuci

__check

terci de zmeură

__check

budincă de casă

__check

piure de fructe

__check

miere de albine

__check

chipsuri de legume

copii-petrecere

 

Jucării și haine pentru cei mici

 

Ai acasă un bebeluș? Copii mici nu pot percepe și nu pot aprecia cadourile la fel de mult ca și copii mai mari. Dacă totuși vrei să le dăruiești ceva, gândește practic. Poți oferi bebelușilor de la 1 an în sus primele lor jucării mai mari. Deosebit de populare sunt cele pentru dezvoltarea motricității, cum ar fi puzzle-ul din lemn în formă de piramidă.

Bebelușii cresc foarte repede. Deschide acest magazin online și fă provizii de haine, scutece, cosmetice pentru bebeluși și alte accesorii.

mama-copil-jucarii-patut

 

Copii mai mari, cu vârste de peste 3 ani, se vor bucura de jucării interactive, de diverse seturi de construcții sau de prima lor bicicletă fără pedale. Cărțile educative sunt, de asemenea, un cadou potrivit. Alege-le pe cele cu multe imagini pentru a le capta atenția.

Diverse caiete de lucru, cărți educative sau enciclopedii vor fi, de asemenea, benefice pentru dezvoltarea lor. Alege-le din ofertele din categoria cărți.

 

 

__bulb
Cărți pentru copii și 30 de sfaturi TOP pentru cele mai bune cărți pentru copii

Este recomandat să le creați copiilor obiceiul de a citi cărți de la o vârstă fragedă. Nu știți ce cărți pentru copii să alegeți pentru cei mici, cei mari sau adolescenți? Iată care sunt sfaturile noastre

Camera copilului-actualizată

 

Nu există un șablon pentru aspectul ideal al camerei unui copil. Designul și stilul acesteia trebuie să corespundă nevoilor actuale ale copilului. Nu uita că, în același timp în care copiii cresc, ar trebui să le schimbi și camera.

Un copil mic are nevoie de mult spațiu pentru a se juca, mai presus de toate. Pentru școlari, este important să separi zona de învățare și zona de joacă. În camera adolescenților, spațiul de învățare ar trebui să predomine, completat de o zonă de relaxare.

Gândește-te cu atenție la ceea ce vrei să schimbi și cum vrei să schimbi înainte de a face orice modificare în camera copilului. Acest lucru va face ca întregul proces de redecorare să fie mai ușor și mai rapid.

 

camera-copii-carti-cort

În profilul magazinului VidaXL poți găsi mobilier pentru camera copiilor mici și mari cu multe cupoane de reducere. Pregătește astăzi noua cameră a copiilor .Poți găsi toate piesele de design pe acest link.

Gadgeturi electronice pentru timpul liber

 

Fie că ne place sau nu, un telefon în mâinile copiilor nu este ceva neobișnuit în aceste vremuri moderne. Principalul său scop, în afară de divertisment, este acela de a lua legătura cu voi - părinții. Vrei să le oferi un telefon de o calitate mai bună? Această sărbătoare este perfectă pentru asta.

Pentru o comunicare și mai bună poți completa funcțiile telefonului mobil cu un ceas inteligent.

Pentru cele mai noi gadgeturi vizitați magazinul Huawei. Veți găsi telefoane, smartwatch-uri, laptopuri și multe altele.

Jocurile pe calculator sunt una dintre activitățile preferate ale copiilor tăi? Atunci cu siguranță un joc nou i-ar face foarte fericiți cu această ocazie.

Micul tău cititor va adora e-book reader-ul. Căștile sau camerele video pentru copii sunt, de asemenea, un cadou minunat.

Pentru ca achiziționarea acestor dispozitive să fie și mai avantajoasă, profitați de ofertele din categoria electronice.

 

 

Trăiți experiențe împreună

 

După părerea noastră, cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi copiilor este timpul petrecut împreună. Fie că este vorba de o plimbare în pădure, o vizită la cinema sau orice altceva.

Știai că anul acesta Ziua Internațională a Copilului cade într-o zi de joi? Este ocazia perfectă pentru a petrece un weekend prelungit. De exemplu, mergeți într-o aventură cu cortul sau descoperiți locuri noi în fiecare zi. Există o mulțime de opțiuni unde să mergeți într-o excursie cu copii. Sau ce ziceți de un weekend prelungit în Europa?

__bulb
Alege cea mai bună asigurare de călătorie pentru vacanța ta

Asigurarea de călătorie ar trebui să facă parte din fiecare vacanță. Știți cum să-o obțineți? În articolul nostru, vă vom sfătui cum să obțineți cea mai ieftină asigurare de călătorie.

parinti-copii-foc-tabara

 

Te-au inspirat sfaturile noastre pentru alegerea unui cadou? Suntem siguri că vei găsi cadoul perfect pentru copii tăi, care îi va face fericiți. Cu siguranță merită efortul pentru zâmbetul și bucuria din ochii lor.

 

banner-nologo-ziua-copiilor