Perioada vacanței de vară se apropie: Pregătiți-vă copiii pentru tabara de vară

vacanta de vara

Vara este după colț și micuții voștri cu siguranță așteaptă nerăbdători vacanța de vară. I-ați înscris deja în tabăra de vară? Atunci cu siguranță nu ar trebui să uitați de următoarele lucruri.

 

Puțini dintre noi își permit trei luni de concediu de aceea ne gândim mereu ce program să pregătim pentru copii. Nu ar trebui să își petreacă vara plictisindu-se. Ar trebui să experimenteze ceva care merită amintit cu drag. Dacă nu vă permiteți să petreceți întreaga vară cu copiii dumneavoastră înscrieți-i în tabăra de vară. Taberele sunt diverse și o puteți alege pe aceea care se potrivește copilului dumneavoastră. Dacă are înclinație pentru limbi străine susțineți-l înscriindu-l în tabăra pentru limbi străine. Dacă doriți să schimbe mediul înscrieți-l într-o tabără în natură.

Când se va apropia ziua cea mare nu uitați să pregătiți bagajul micuțului. Dedicați-vă suficient timp acestei activități și nu o subestimați. Dacă uitați ceva important ați putea crea o neplăcere pentru micuțul dumneavoastră. Deci cum procedăm?

 

1. Lenjerie de corp funcțională

Nu subestimați vremea. Chiar dacă pare că pe timpul verii lenjeria de corp funcțională este în plus, copiii dumneavoastră o vor aprecia cu siguranță mai ales în timpul zilelor mai reci sau ploioase. Mai ales dacă este vorba despre de o tabără unde copiii vor petrece majoritatea timpului în aer liber. Lenjeria de corp funcțională o pot folosi și sub pijamale dacă vor dormi în cort sau în lucuri mai răcoroase. O gamă largă de lenjerie funcțională veți găsi în eshopul Sportisimo.ro, în plus dacă folosiți și cupon reducere Sportisimo veți beneficia de cele mai bune prețuri.

 

2. Ochelari de soare de calitate

Taberele pentru copii sunt pline de experiențe plăcute. Și în plus dacă vremea este frumoasă și însorită, nimic nu mai stă în cale. Dacă neglijăm însă efectele adverse ale soarelui, vom ajunge să ne facem griji. Dedicați așadar suficient timp pentru alegerea unei perechi de ochelari de calitate. Uitați de de modelele din comerțul chinezesc sau de la vânzătorii din stradă. Este vorba totuși de sănătatea copiiilor dumneavostră. Ochelarii de soare ar trebui să absoarbă razele UV nocive în proporție de 100% deoarece cea mai mare cantitate de raze UV nocive este absorbită de ochiul uman în copilărie.

 

 

3. Protejarea capului

Razele soarelui ne pot înveseli ziua, însă dacă subestimăm efectele acestora putem provoca neplăceri. La fel de important ca protejarea ochilor împotriva soarelui este și protejarea capului. Deci nu uitați să pregătiți în băgăjelul micuțului și o șapcă, pălărie sau orice va proteja capul copilului dumneavoastră. Intrați pe Answear.ro și veți găsi cu siguranță modele interesante. Nu uitați să folosiți și cod reducere Answear pentru cel mai bun preț.

 

 

4. Costum de baie practic și la modă

Fie că e vorba de un lac, râu sau mare, vara o asociem negreșit cu apa. Copiii iubesc apa de aceea negreșit trebuie să le pregătiți și costumul de baie. Ce fel de costum? Lăsați-i să aleagă singuri. Fetele au la alegere modelele dintr-o singură piesă sau din două piese. Chiar și băieții pot alege lungimea și croiul care li se potrivește cel mai bine. Alături de costumul de baie nu uitați să pregătiți și crema cu protecție solară pentru a proteja pielea copilului.

 

 

5. Haină de ploaie

Dacă copilul dumneavoastră va pentrece timp în natură, haina de ploaie este o necesitate. Este ușoară, nu ocupă mult spațiu și încape chiar și în cel mai mic buzunar. În cazul unei furtuni sau unui vânt puternic copilul dumneavoastră va aprecia cu siguranță că nu trebuie să se chinuie cu umbrela. Pe scurt dacă alegeți haina de ploaie puteți fi siguri că ați făcut tot ce e posibil pentru a vă proteja copilul împotriva ploii. Combinați haina de ploaie cu cizme de gumă și aveți încredere că micuțul dumneavoastră se va întroarce din tabără cu amintiri de neuitat.