Sportisimo coduri reducere și oferte

14 coduri de reducere și cupoane verificate Sportisimo - Iunie 2024

__photo
-60%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 60% la tricouri, maiouri, cămăși pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 60% la tricouri, maiouri, cămăși selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-50%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 50% la mănuși și fulare pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 50% la mănuși și fulare selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-40%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 40% la hanorace, pulovere, bluze pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 40% la hanorace, pulovere, bluze selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-40%
Reducere
Sportisimo

Promoție de Iarnă Sportisimo până la - 40% reducere la articole selectate

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum Promoție de Iarnă, reducere extra de – 40% la articole selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-35%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 35% la pantaloni pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 35% la pantaloni selectați, aflați la promoție.

Detalii reducere
-30%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 30% la geci, jachete și veste pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 30% la geci, jachete și veste selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-10%
Reducere
Sportisimo

Promoție - 10% extra reducere la ghete de fotbal pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reducere extra de – 10% la ghetele de fotbal deja reduse selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-30%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 30% la echipamentele sportive pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 30 % la echipamentele sportive selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-40%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 40% la încălțăminte drumeții pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 40% la încălțăminte pentru drumeții selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
-44%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 44% la geci de iarnă pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 44% la geci de iarnă selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-55%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 55% la costume de baie pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 55% la costumele de baie selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-55%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 55% la bocanci și ghete de iarnă pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 55 % la bocanci și ghete de iarnă selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-80%
Lichidare de stoc
Sportisimo

Lichidare de stoc de până la - 80% la îmbrăcăminte sport pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum lichidare de stoc de până la – 80% la îmbrăcăminte și articole sport selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Sportisimo

Transport gratuit la cumpărături de peste 249 Ron

În magazinul online Sportisimo la comenzi de peste 249 Ron beneficiați de livrare gratuită. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


sportisimo reduceri
1

Cod reducere Sportisimo la articole sport

Magazinul este orientat spre comercializarea echipamentelor de schi, echipament pentru fotbal, mingi, jocuri de sală, alergare, ciclism și fitness a fost pe piață din anul 2008 și este compania sora a liderului de lanțuri de magazine din Cehia, ale cărei origini datează încă din anii  2000. Astăzi portofoliul de produse include branduri globale , foarte renumite, care sunt conoscute de oricine. Cumpărați cele mai caliatative articole sportive, adidași, treninguri, hanorace, încălțăminte sportivă, sau îmbrăcăminte sportivă. Funcționează, de asemenea, prin intermediul magazinului online care a pregătit pentru clienții săi Sportisimo cod reducere la cumpărături. Aplicați o reducere Sportisimo chiar astăzi și cumpărați avantajos din următoarele categorii:

  • Bărbați
  • Femei
  • Copii
  • Încălțăminte
  • Îmbrăcăminte
  • Sporturi
  • Accesorii și alte articole
  • Oferte promoționale

 

2

Echipamente sportive diverse

Magazinul oferă reduceri atractive la încălțăminte sport prin cod de reducere Sportisimo. Încălțăminte de iarnă, încălțăminte pentru drumeții, încălțăminte de alergare, ghete fotbal, încălțăminte sală, fitness, sandale, șlapi pentru femei, bărbați și copii. Cu siguranță dintre modelele pentru alergat veți alege adidașii rezistenți, care sunt flexibili pentru un mers mai corect. Profitați de reduceri și puteți cumpăra avantajos încălțăminte de iarnă, ghete fotbal. Un voucher Sportisimo vă poate fi de folos și la echipamente sportive: de toamnă, jachete softshell, veste, geci groase de iarnă, geci călduroase, pulovere, pantaloni, costume de baie, șepci. Nu ratați ofertele avantajoase din magazinul online la cele mai căutate articole sportive, pentru diferite sporturi cum sunt fotbalul ,baschetul,  handbalul, voleiul sau chiar  tenisul.

voucher sportisimo
3

Vouchere Sportisimo la cele mai râvnite articole sport

Puteți profita de Sportisimo oferte la cumpărarea schiurilor, bețelor, schiurilor pentru femei pretențioase, pentru începători, schiurilor, căștilor de protecție, ochelarilor, clăparilor. Nu ratați reduceri la echipamente de schi: lenjerie funcțională klimatex, pantaloni snowboard, fesuri, geci cu umplutură de calitate din pene. Dacă sunteți un pasionat al ciclismului, nu ratați ofertele avantajoase la biciclete pentru copii, trotinete. Pentru fotbaliști magazinul a pregătit vouchere la tricouri, sorturi, șosete, apărătoare, pentru amatorii de fitness tricouri, pantaloni scurți, haltere, minge pentru gimnastică și în domeniul de tenis sau squash rachete. Aici veți găsi de asemenea, o oferta bogată la rucsacuri turisitice, skateboard-uri, trambuline, saci de dormit, corturi, saltele. Înseamnă produse pentru toate sporturile pentru orice condiții meteo și pentru fiecare grupă de vârstă.

sportisimo promotii
4

Varietate de reduceri

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
Oferte 1+1
Cadou

Profitați de Sportisimo Black Friday, chiar merită! În plus veți economisi! Cele mai bune oferte și reduceri le veți găsi la cea mai așteptată sărbătoare din an. Veți găsi super oferte, cele mai mici prețuri, la cele mai calitative articole sportive dacă aplicați la reduceri Sportisimo. Alegeți îmbrăcăminte sportivă pentru tinpul liber atât pentru dumneavoastră cât și pentru cei mici, ei vor avea nevoie de mai multe treninguri pentru joacă. Dacă practicați vre-un sport, nu ratați reducerile la accesoriile sportive de care aveți nevoie pentru a ajunge la nivelul următor. Chiar și echipamentele sportive potrivite sunt disponibile pentru toate gusturile, pe care il veți alege? Mai simplu în culori uni sau pe cele colorate. Indiferent de gusturile dumneavoastră, simple sau sofisticate, cu siguranță nu veți pleca din magazinul online fără a alege măcar un articol , mai ales de Black Friday Sportisimo. Gusturile nu se discută, deci alegeți după placul dumneavoastră.

5

Evaluare Sportisimo

3.9

Evaluare foarte bună

Au evaluat în total 26 de clienți
25 __thumbsup Recomandă clienților
1 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 10x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 8x
Bună (2,1 - 3,0) 7x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 1x
Negativă (0 - 1,0) 0x