Sportisimo coduri reducere și reduceri

7 coduri de reducere și cupoane verificate Sportisimo - Decembrie 2022

__photo
-10%
Reducere
Sportisimo

Promoție - 10% extra reducere la ghete de fotbal pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reducere extra de – 10% la ghetele de fotbal deja reduse selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-30%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 30% la echipamentele sportive pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 30 % la echipamentele sportive selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-40%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 40% la încălțăminte drumeții pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 40% la încălțăminte pentru drumeții selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere
-44%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 44% la geci de iarnă pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 44% la geci de iarnă selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-55%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 55% la costume de baie pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 55% la costumele de baie selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-55%
Reducere
Sportisimo

Reduceri de până la - 55% la bocanci și ghete de iarnă pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum reduceri de până la – 55 % la bocanci și ghete de iarnă selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-80%
Lichidare de stoc
Sportisimo

Lichidare de stoc de până la - 80% la îmbrăcăminte sport pe Sportisimo.ro

În magazinul online Sportisimo veți găsi acum lichidare de stoc de până la – 80% la îmbrăcăminte și articole sport selectată, aflată la promoție.

Detalii reducere


sportisimo reduceri
1

Sportisimo reduceri la articole sport

Sportisimo este orientat către comercializarea echipamentelor de schi, echipament pentru fotbal, mingi, jocuri de sală, alergare, ciclism și fitness a fost pe piață din anul 2008 și este compania sora a liderului de lanțului de magazine din Cehia Sportisimo, Ltd., ale cărei origini datează chiar și până în 1999. Astăzi portofoliul de produse Sportisimo include branduri globale Nike, Adidas, Umbro, Reebok, Head, Salomon, Atomic, Alpine...Funcționează, de asemenea, prin intermediul magazinului online Sportisimo.ro, care a pregătit pentru clienții săi extra reduceri pe Sportisimo.ro.  Profitați de ofertele Sportisimo chiar astăzi și cumpărați avantajos din următoarele categorii:

  • Bărbați
  • Femei
  • Copii
  • Încălțăminte
  • Îmbrăcăminte
  • Sporturi
  • Accesorii și alte articole
  • Oferte promoționale

 

2

Cupon reducere Sportisimo pentru echipamente sportive

Sportisimo.ro oferă reduceri atractive la încălțăminte sport. Încălțăminte de iarnă, încălțăminte pentru drumeții, încălțăminte de alergare, ghete fotbal, încălțăminte sală, fitness, sandale, șlapi pentru femei, bărbați și copii. Cu siguranță dintre modelele pentru alergat veți alege adidașii rezistenți de la Adidas Galactic Elite, sau Adiwear sau Nike Flex Experience, care sunt flexibili pentru un mers mai corect.Prin intermediul cupoanelor de reducere puteți cumpăra avantajos încălțăminte de iarnă Speed, Ice Bug, O'Neill, ghete fotbal Lotto, Kensis Foster. Sportisimo.ro oferă reduceri și la echipamente sportive: de toamnă, jachete softshell, veste, geci groase de iarnă Loap, Hi-tec geci călduroase, pulovere, pantaloni Mizuno, Brugi, Klimatex, costume de baie Speedo, Reebok, șepci Hannah, Nike, Kama.

voucher sportisimo
3

Aplicați cupon Sportisimo

Puteți folosi Sportisimo cupon reducere la cumpărarea schiurilor Atomic Motion, bețelor Birk și HS Sport, schiurilor Fischer Koa pentru femei pretențioase, Elan Lil Magic pentru începători, schiurilor Rossignol, căștilor de protecție, ochelarilor, clăparilor Tecnica, Dalbello. Nu ratați reduceri la echipamente de schi: lenjerie funcțională Klimatex, pantaloni snowboard Nortfinder, fesuri Puma, geci Columbia cu umplutură de calitate din pene... Dacă sunteți un pasionat al ciclismului, nu ratați ofertele avantajoase la biciclete pentru copii Intrea sau Arcore, trotinete Palladium. Pentru fotbaliști Sportisimo.ro a pregătit vouchere la tricouri, sorturi, șosete, apărătoare, pentru amatorii de fitness tricouri Loto, pantaloni scurți Adidas, haltere Keller, minge pentru gimnastică Rucanor și în domeniul de tenis sau squash rachete, învelisuri de maner, antivibrator...Aici veți găsi de asemenea, o oferta bogată la rucsacuri turisitice, skateboard-uri, trambuline, saci de dormit, corturi, saltele...Sportisimo.ro înseamnă produse pentru toate sporturile pentru orice condiții meteo și pentru fiecare grupă de vârstă!

sportisimo promotii
4

Black F\riday Sportisimo la articole sportive

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
Oferte 1+1
Cadou

Nu ratați nici reduceri de Black Friday Sportisimo, chiar merită! În plus dacă veți aplica sportisimo voucher sau sportisimo cod reducere în coșul vostru de cumpărături veți economisi! Nu ezitați să vizitați și magazinul Sportisimo Arad sau în alte orașe și folosiți cupon Sportisimo la cumpărături.

5

Evaluare Sportisimo

4.6

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 10x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 1x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x