Salomon coduri și cupoane de reducere

2 coduri și cupoane de reducere verificate Salomon - Iulie 2024

__photo
-30%
Reducere
Salomon

Reduceri Salomon de până la -25% la încălțăminte copii

În magazinul online Salomon veți găsi reduceri de până la - 25% la încălțăminte copii selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-30%
Reducere
Salomon

Reduceri Salomon de până la -30% la fuste și pantaloni scurți

În magazinul online Salomon veți găsi reduceri de până la - 25% la fuste și pantaloni scurți selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere


salomon online
1

Magazin Salomon articole sportive

Povestea Salomon începe în 1947, în Annecy, Franța, când Francois Salomon, alături de soția Jeanne și fiul George deschid un atelier la Côte-Saint-Maurice, unde fabrică lame de ferăstrau și canturi pentru schiuri. La scurt timp după deschiderea atelierului, George Salomon se înscrie la o școală de noapte, pentru a învăța inginerie. Cu ajutorul cursurilor respective, George construiește, în 1952, o mașinărie care poate produce muchii mult mai rapid decât ar fi reușit el manual. Totodată, decide să investească în atelier și să îl extindă, pentru a intra cu produsele sale pe piața europeană, conform paginii magazinului online Salomon. Această decizie va isca un conflict între Francois și fiul său, deoarece tatăl Salomon dorea ca fiul său să fie profesor. Conflictul familial se va soluționa prin preluarea conducerii atelierului de către George. Ideile lui George Salomon se dovedesc a fi mai mult decât inspirate, întrucât, în perioda 1955-1962, produsele sale se vând în lumea întreagă, iar firma este prezentă la toate târgurile pentru sporturile de iarnă din Franța și Statele Unite ale Americii. Profitați de ofertele Salomon chiar astăzi și cumpărați avantajos din următoarele categorii:

  • Încălțăminte
  • Îmbrăcăminte
  • Rucsacuri și genți
  • Protecții
  • Echipament schi
  • Echiament snowboard
  • Colecții

2

Oferte Salomon la echipamete sportive

În magazinul online Salomon veți găsi o gamă variată de încălțăminte sport pentru toată familia aici găsiți încălțăminte pentru alergare montană, alergare, drumeție, activități urbane, sandale, încălțăminte de iarnă toate la prețuri avantajoase. Nu ezitați să urmăriți reduceri Salomon la pantofi de alergare și veți economisi considerabil. Nici rucsacurile nu lipsesc în promoții Salomon, dacă sunteți un pasionat de alergare aici veți găsi rucsacuri potrivite, rucsacuri de alergare , rucsacuri de drumeție, centuri sport toate la prețuri avantajoase. În colecția Salomon nu lipsește nici oferta variată de îmbrăcăminte sport precum jachete, midlayer, bluze tricouri, bustiere sport, pantaloni scurți, colanți, fuste, șosete și accesorii.

salomon reduceri

Urmăriți Salomon reduceri la tricouri și pantaloni și excursia la munte va fi mai avantajoasă cu prețuri mici. Salomon oferte înseamnă și articole de protecție precum ochelari de soare, ochelari schii și snowboard, protecții schii și snowboard la prețuri avantajoase. Când vine vorba de schi și snowboard primul lucru cel mai important este dacă avem echipamentul necesar, la Salomon online veți găsi echipamentul potrivit precum schiuri, clăpari schi, legături schi, bețe și accesorii schii iar pentru snowboard plăci,boots și legături toate la prețuri accesibile. Cu discount Salomon vă puteți bucura de prețuri mici la schi și alte accesorii. La shop Salomon găsiți și echipament pentru schi nordic precum schiuri, legături și ghete.

 

salomon voucher
3

Salomon discount la încălțăminte pentru copii

Salomon se gândește și la cei mici și vine cu oferte excelente pentru ca cei mici să se bucure de o încălțăminte confortabilă la prețuri avantajoase. Salomon reducere puteți folosi atunci când doritți să achiziționați încălțăminte sport pntru cei mici. Dacă utilizați Salomon voucher la schiuri și ghete veți economisi considerabil. Dacă doriți să cumpărați căști și ochelari pentru snowboard urmăriți Salomon sale și veți cumpăra ieftin. Nu ezitați să urmăriți cele mai captivante reduceri și promoții Salomon. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

 

4

Salomon Black Friday

Reduceri
Lichidări de stoc
Black friday

Este o perioadă foarte așteptată din an atunci când prețurile pot scădea chiar și sub - 70% la mii de produse. Fiți cu ochii-n patru și urmăriți promoțiile Salomon  Black Friday la mii de articole sportive, echipamente pentru schi, încălțăminte și alte accesorii. Profitați de ocazie și cumpărați mai ieftin.

5

Evaluare Salomon

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x