Inspirații cum vă puteți îmbrăca la serviciu sau petrecere

moda femei

În fiecare dimineață stați în fața dulapului plin și totuși nu ați găsit ținuta potrivită. Vă sună cunoscută povestea? Alegerea hainelor potrivite pentru serviciu sau petrecere cu prietenii nu este deloc una ușoară. Cu toate acestea, există piese vestimentare universale pe care le puteți purta peste tot. Știți care sunt?

 

Cămașa albă

În garderoba fiecărui bărbat se regăsește tradiționala cămașă albă. Dar știți că nu ar trebui să lipsească nici din garderoba voastră? Cămașa albă arată bine cu orice și o puteți purta oricând. O puteți combina foarte ușor cu o fustă sau pantaloni pentru a crea o ținută elegantă sau sport potrivită pentru orice ocazie.

Puteți cumpăra cămașă albă aproape în fiecare magazin de îmbrăcăminte pentru femei pentru doar câțiva lei.  Dar dacă găsiți prețul mult prea mare, nu ezitați să așteptați reduceri și lichidări. Sau știi ce? Nu așteptați nimic, consultați site-ul nostru cu vouchere de reducere și coduri de reducere avantajoase și faceți cumpărături în magazinele dvs. online preferate precum About You, Fashion Days, Answear și multe altele.

 

„Îmbracă-te prost, îşi vor aminti rochia; îmbracă-te impecabil, îşi vor aminti femeia.“

                                                                                         
                                                                                                 Coco Channel

Rochie mulată 

Cele care au câteva kilograme în plus, probabil se sperie de această idee. Ce? Ar trebui să-mi îmbrac rochie mulată? Da, exact! Să explicăm cum să te îmbraci frumos, în ciuda câtorva kilograme în plus. Astfel de rochii se potrivesc fiecărei siluete. Singura diferență o face materialul din care rochia este confecționată. În timp ce femeile mai slăbuțe ar trebui să poarte țesături mai elastice care să le copieze silueta, cel mai plinuțe ar trebui să apeleze la materiale mai pline.

În special rochiile negre sunt o alegere excelentă. Acestea pot fi folosite pentru aproape orice ocazie, optic subțiază și avantajează chiar și doamnele slabe, scunde sau înalte.

 

Fustă dreaptă

O fustă dreaptă poate înlocui cu ușurință o rochie. Lăsați deoparte scuzele de genul  ca aveți posteriorul mare sau picioarele strâmbe. Fustele cu o lungime deasupra genunchilor sau până la genunchi se potrivesc oricărei siluete.

Combina fusta cu o bluză, cămașă sau top și vei arăta foarte bine. Într-adevăr se potrivește oricărei femei. Dacă aveți o siluetă mai mică, fusta ar trebui să se întindă chiar sub genunchi. O fustă pe corp din material mai gros vă scoate în evidență posteriorul. Pe de altă parte lipsurile pot fi acoperite de o tăietură dreaptă și liberă. Regulile cum să vă îmbrăcați în funcție de siluetă nu sunt atât de dificile, nu-i așa?

 

„Eleganţa este atunci când interiorul este la fel de frumos ca exteriorul.“

                                                                                                                  Coco Channel
 

Geacă din piele

După serviciu mai aveți program de mers undeva și nu reușiți să opriți să vă schimbați acasă? Dacă nu știți ce să purtați pentru o petrecere sau o întâlnire, o geacă de piele până la talie poate îmbunătăți orice ținută. Cu blugi sau rochii lungi - într-o geacă de tip biker veți arăta atractiv și irezistibil. Dacă încă nu aveți una în garderoba voastră, asigurați-vă că atunci ar trebui să căutați una într-unul dintre aceste magazine Orsay, Bonprix, sau Bibloo.

Sacou dept

Vă întrebați cum să vă îmbrăcați elegant pentru o întâlnire de afaceri? Alegeți un sacou drept. Acesta vă va socate în evidență silueta dar, în același timp, poate acoperi unele imperfecțiuni. Îl puteți purta peste rochie sau cu pantaloni. În zilele mai reci de primăvară sau de toamnă vă vor fi de folos un sacou drept sau o geacă.

Poncho

Poncho-ul a devenit foarte la modă în ultimii ani. Este o piesă simplă, ingenioasă care se potrivește cu pantaloni, fustă și rochie. Poate înlocui perfect nu doar un pulover cald, ci și o geacă și, de asemenea, arată uimitor.

Piese bărbătești

Vi se pare exagerat? Uitați de prejudecăți! Fiecărei femei i se potrivesc câteva piese dintr-o garderobă bărbătească. În timp ce moda femeilor și bărbaților poate părea complet diferită la prima vedere, nu este deloc cazul. Stilul supradimensionat este în prezent tendința sezonului, așa că nu veți strica nimic dacă purtați o geacă bărbătească, tricou, cămașă sau hanorac. Tot ce trebuie să faci este să asortezi la aceste piese oversize o pereche de pantofi cu toc și veți fi irezisitibilă.

Pentru a face rost de astfel de piese vestimentare originale, puteți căuta cu ușurință în garderoba fratelui sau partenerului, de exemplu. Deci, v-am sfătuit?