DIY coroniță de advent de pus pe masă veți economisi din bugetul pentru Crăciun

Vă pregătiți pentru Crăciunul care se apropie? Nu ați avut timp să cumpărați o coroniță de Advent pentru masă? Primul Advent nu s-a încheiat încă! Faceți una acasă și economisiți o mulțime de bani.

Este un simbol inseparabil al perioadei de dinaintea Crăciunului și își are locul pe masa din aproape fiecare casă.

Știați că puteți face o coroniță Advent și acasă? Această activitate plăcută va face ca momentele petrecute cu familia să fie mai plăcute. Și nu numai atât. O coroniță DIY este o modalitate excelentă de a economisi.

Oferiți casei dvs. o atmosferă de Crăciun cu o varietate de decorațiuni din magazinul online e4Home.ro. Până la 31.12.2022 le puteți cumpăra cu o reducere de 3%. Introduceți codul de reducere AFR3 în coșul de cumpărături pentru a aplica reducerea.
 

coroana advent

Semnificație coronițe de Advent

 

Coronița de Advent are la bază cuvântul Advent. Acest cuvânt provine din latinescul "adventus" și înseamnă "venire". Pentru creștini, Adventul este o perioadă de pregătire pentru Crăciun. În fiecare duminică, oamenii aprind una dintre cele patru lumânări de pe coroana de Advent. Ultimul simbolizează nașterea Domnului.

Cunoașteți ce semnifică cele 4 lumânări Advent?

__check

 

Speranță

__check

 

Pace

__check

 

Bucurie

__check

 

Dragoste

Culoarea caracteristică pentru primele 3 duminici ale Adventului este mov. Ultima duminică din Advent ar trebui să aibă o lumânare roz. Dacă nu aveți la dispoziție astfel de lumânări colorate, puteți folosi și lumânări albe și roșii.

Aprindeți lumânările în sensul invers al acelor de ceasornic. Dacă sunt unul lângă altul, aprindeți-le de la stânga la dreapta.

corana de advent decoratiune

 

Prima coroniță de Advent de pus pe masă

 

Prima coroniță de Advent a fost creată în 1839, în Germania. Acesta a fost realizat de preotul protestant Johann Hinrich Wichern pentru copii, pentru ca aceștia să poată număra zilele până la Crăciun. A folosit ca material o roată de căruță din lemn și a atașat de ea 20 de lumânări mici albe și 4 lumânări mari roșii. În fiecare zi au aprins câte o lumânare mică și o lumânare mare duminică.

coronita de advent materiale

 

 

Cum pregătim o coroană de Advent pentru masa de acasă?

 

Toată lumea poate face o coroniță de Advent cu puțină creativitate. În primul rând, trebuie să vă gândiți și să alegeți ce formă va avea. Va fi rotundă tradițională? Sau preferați un design modern realizat dintr-o bucată de lemn?

 

Avem nevoie

__check

 

baza coroanei - cerc de polistiren, cerc de paie, hârtie de carton mai tare
 

__check

 

crenguțe de brad

__check

 

sfoară sau sârmă subțire

__check

 

pistol de lipit

__check

 

4 lumânări de Advent

__check

 

o bucată de sârmă pentru fixarea lumânărilor

__check

 

decorațiuni pentru decorare - conuri de pin, ornamente mici de Crăciun, scorțișoară întreagă, coji de nuci și multe altele
 

Instrucțiuni

1

 

Atașăm crenguțele de brad la baza coroniței pregătite folosind sârmă sau sfoară. Încercăm să le împachetăm astfel încât să fie cât mai puțin vizibilă baza. Crenguțele sunt plasate neregulat, astfel încât să aibă un aspect natural. 

2

 

Folosind o bucată de sârmă, așezați lumânările în coroniță.
 

__check

 

Folosiți pistolul de topit pentru a lipi toate ornamentele și decorațiunile pe care le-ați pregătit.

Dacă aveți chef să faceți o coroniță de Advent din alte materiale, asta depinde de voi. De exemplu, puteți înlocui crenguțele de brad cu conuri de pin și nuci.

coronita de advent

În prezent, coronițele din materiale naturale sunt cele mai la modă. Dar atunci când le decorați, nu uitați și de esența și semnificația lor.

Vă gândiți să cumpărați un pom de Crăciun natural în acest an? În articolul nostru veți afla care sunt avantajele, dezavantajele și, de asemenea, de ce îngrijire are nevoie un pom de Crăciun viu.