Cumpărături de Crăciun prin ochii părinților: ce să le cumpărăm copiii sub brad?

promotii craciun

V-ați întrebat copiii ce și-ar dori de Crăciun, dar nu știți? Vă vom da câteva sfaturi. Și avem reduceri de până 50% pentru dumneavoastră în perioada 1-20 decembrie.

Alegerea cadourilor de Crăciun pentru copii este în mare parte sarcina mamelor. Și, să recunoaștem, uneori puteți rămâne deja în pană de idei. Nu vă faceți griji, vă vom da sfaturi despre ce să cumpărați pentru copii mai mici, mai mari, chiar și pentru adolescenți.

Puteți găsi o gamă întreagă de oferte minunate în categoria de reduceri pentru cadouri de Crăciun. Ce veți cumpăra mai întâi?

cadouri pom craciun

Doriți să vă surprindeți partenerul, dar nu știi ce fel de cadou să-i oferiți? Inspirați-vă de la noi ce cadouri cadouri originale de Crăciun să alegeți.

Începeți cu îmbrăcămintea

 

Hainele vor fi întotdeauna utile. Copiii fie le vor distruge la joacă, fie vor râmăne mici.

Probabil că ne veți da dreptate dacă vă spunem că hainele pentru copiii mici, sau pentru cei din școala primară, sunt destul de ușor de ales. Aceștia au nevoie, în principal, de haine practice și ușor de combinat. Ce stă la baza unei astfel de ținute?

__check

 

tricouri cu mânecă scurtă și lungă

__check

 

pantaloni sau blugi

__check

 

hanorace și pulovere

__check

 

jachetă sau haină călduroasă

__check

 

încălțăminte impermeabilă și izolată

Devinde deja mai dificil atunci când sunt adolescenți. Nu le mai poți mulțumi atât de ușor. Luați exemplu de la magazinul lor preferat de îmbrăcăminte. Încă nu știți ce să faceți? Întrebați-i de anumite haine pe care le-ar dori. Apoi, alegeți-o pe cea pe care o considerați potrivită din lista lor.

Tinerii adulți preferă să își cumpere singuri hainele. Dar încă îi puteți ajuta. Fiți creativi și oferiți-le un voucher pentru cumpărături de Crăciun. Cum se face acest lucru? Alegeți dintr-o varietate de oferte din categoria noastră de reduceri la cadouri de Crăciun. Includeți o sumă simbolică în plicul pregătit în acest fel și ei vor face deja cumpărături online după bunul lor plac.

pom craciun cadouri

Nu trebuie să căutați în diferite magazine online haine pentru cei mici și cei mari, pentru bebeluși și diverse accesorii pentru copii. Deschideți Answear.ro în browserul dvs. și cumpărați tot ce aveți nevoie pentru micuții dvs. cu o reducere de 15% la produsele fără reducere. Introduceți codul de reducere KUPLIO în coșul de cumpărături.

Selectați jucării pentru cei mici

 

Orice copil mic tânjește după jucării. Dar acestea nu sunt doar distracție pentru copii.Elei îndeplinesc câteva roluri mult mai importante în dezvoltarea copilului.

Ce fel de jucării ar trebui să aibă fiecare copil?
 

__check

 

Figurative - acestea sunt jucării care materializează o persoană. Păpuși, soldați sau diverse figurine de care copiii dvs. vor dori cu siguranță să aibă grijă.

__check

 

Construcții - dezvoltă abilitățile motorii fine, de exemplu atunci când asamblați un bloc de construcție.

__check

 

Didactice - dezvoltă imaginația copiilor, vorbirea, gândirea, dar și vederea și auzul. Astfel de jucării sunt, de exemplu, instrumente muzicale de jucărie, puzzle-uri, jocuri de recunoaștere a formelor sau alte puzzle-uri simple.

__check

 

Mișcare - acestea sprijină copilul în mișcare. Cum ar fi o bicicletă, o minge, rachete de tenis sau patine.

__check

 

Altele - de exemplu, jocurile în costume, scenetele și dramele dezvoltă imaginația, dar descriu și starea emoțională a copilului.
 

fetita bucatarie

Citiți toți împreună

 

Dezvoltarea vocabularului este importantă de la o vârstă fragedă, dar și la vârsta adultă. Cărțile sunt un cadou minunat de Crăciun.

Pentru cei mici, există o mulțime de cărți cu imagini și cărți interactive din care puteți alege pentru a colora sau lipi imagini. Cei mai mari se vor bucura de secțiunea de literatură pentru copii, cu povești captivante.

Teenegerii vor aprecia dacă îi oferiți o autobiografie a sportivului sau cântărețului său preferat.

copii carti creative
 

Jumătatea voastră merită tot ce e mai bun. Sub bradul de Crăciun va fi cu siguranță încântată de unul dintre aceste cadouri. Ce spuneți?

Nu vă lăsați sănătatea la voia întâmplării


 
În perioadele de schimbare rapidă a vremii, răcelile nu sunt neobișnuite. Copiii tind să fie mai sensibili la diverse boli. Aceștia se află în fiecare zi într-un grup școlar mare și, prin urmare, trebuie să își stimuleze în mod constant imunitatea.

Cum să întăriți imunitatea întregii familii?

__check

 

creșteți consumul de fructe, legume și leguminoase
 

__check

 

luați regulat vitamine (C, D, acid folic, zinc și altele)
 

__check

 

asigurați-vă că faceți destulă mișcare - faceți plimbări regulate în familie.
 

__check

 

asigurați-vă că dormiți suficient (ideal ar fi să dormiți între 7 și 9 ore pe zi)
 

__check

 

eliminați stresul - de exemplu, citind o carte preferată
 

tata copil bicicleta

Aveți grijă de sănătatea întregii familii cu suplimentele nutritive de susținere a imunității de la Dr.Max.ro. Folosind codul de reducere DRMAX50 până la 31.12.2022, beneficiați de transport gratuit la cumpărături de minim 150 lei.
o - 15 %.

Amenajați o cameră pentru copii

 

Mobilierul de calitate din camera copiilor este esențial nu numai pentru rezultate bune la școală, ci și pentru o relaxare perfectă. Chiar la timp pentru Crăciun, vă puteți concentra asupra aspectului său.

Fiecare elev trebuie să aibă camera sa de grădiniță împărțită în 2 părți:

1

 

odihnă

2

 

studiu

În zona de odihnă ar trebui să fie:

__check

 

un pat comod

__check

 

spațiu rezervat pentru joacă
 

__check

 

loc pentru activități de agrement
 

__check

 

dulap sau alt spațiu de depozitare
 

fetita cos

Calendar de Advent

 

Ce ziceți de reduceri exclusive și coduri de reducere pentru magazinele tale preferate? În perioada 1-20 decembrie, pe site-ul nostru vă așteaptă oferte fantastice, ascunse în Calendarul de Advent.

calendar advent

Să dăruiți copiilor de Crăciun cu darul potrivit este ceea ce își dorește fiecare părinte. Sperăm că v-am oferit suficientă inspirație. Ce spuneți?

craciun copii