Ihunt oferte și Black Friday

4 coduri și cupoane de reducere verificate Ihunt - Mai 2024

__photo
-36%
Reducere
Ihunt

Reduceri de până la - 36% la telefoane pe Ihunt.ro

În magazinul online Ihunt veți găsi acum reduceri de până la – 36% la telefoanele selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-40%
Reducere
Ihunt

Reducerile primăverii până la - 40% la telefoane și accesorii pe Ihunt.ro

În magazinul online Ihunt veți găsi acum reduceri de până la – 40% la telefoanele și accesorii selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-40%
Lichidare de stoc
Ihunt

Oferte speciale de până la - 40% reducere la telefoane pe Ihunt.ro

În magazinul online Ihunt veți găsi acum oferte speciale de până la – 40% reducere la telefoanele mobile selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-30%
Lichidare de stoc
Ihunt

Lichidare de stoc de până la - 30% reducere la telefoane pe Ihunt.ro

În magazinul online Ihunt veți găsi acum lichidare de stoc până la – 30% reducere la telefoanele mobile selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere


ihunt reduceri
1

Oferte Ihunt la telefoane rezistente

Magazin Ihunt este o companie românească ce importa si distribuie telefoane mobile rezistente, smartphone, produse de vânătoare si diverse electronice. Pune la dispoziție produse performante, de o calitate superioară. Magazinul online va oferă atât smartphone-uri super performante, cât și telefoane proiectate pentru a rezista în situații dificile. Oferta cuprinde produse ca:

  • Telefoane
  • Gadget
  • Accesorii
  • Resigilate

2

Cupon discount Ihunt la telefoane

În magazinul online puteți alege telefoane ca smartphone, telefoane Digi 4, telefoane marcă propie, telefoane butoane, telefoane rezistente mai mult în cazul în care veți urmări ofertele cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil. Puteți alege smartphone-uri mărci precum iHunt, Allcall, Bluboo, Leagoo, Ulefone, HomTom, Vernee, LeEco Le, Geotel, UMI, Oukitel iar în cazul în care veți folosi vouchere cumpărăturile voastre vor deveni și mai avantajoase. 

ihunt voucher
3

O gamă variată de telefoane mobile

Puteți alege în funcție de bandă 3G, 4G-FDD, 4GTDD, tipul procesorului Quad-Core, Octa-Core, Deca-Core, memorie RAM 1GB, 2GB, 3GB, 4GB, 6GB, în funcție de diagonala ecranului sub 4.7 inch, 5 inch, 5.2 inch, 5.5 inch, 5.7 inch, memoria internă 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB, în funcție dacă are sau nu senzor de amprentă, acumulator sub 2500 mAh, 2600-3200 mAh, 3200-4200 mAh peste 4300 mAh, dar și în funcție de preț. Smartphone-urile au în componență o ramă metalică, cu care veți ieși în evidență prin aspectul premium și manevrabilitate ușoară în orice condiții, au viteză mare de procesare, display-ul HD curbat în culori senzaționale, bateria este foarte puternică și oferă autonomie maximă

ihunt online

Pentru cumpărături cât mai convenabile, nu ratați oferte la actuală gamă de gadget-uri de unde puteți alege aspiratoare, boxe portabile, camere DVR, camere vânătoare, încărcătoare wireless, powerbank, smartwatch, videoproiectoare dar și accesorii precum folie protecție, husă protecție, accesorii iPhone, accesorii Samsung. Nu ezitați să vizualizați și gama de resigilate unde veți găsi telefoane noi la prețuri reduse. Puteți alege de exemplu o cameră foto-video pentru zone de interes izolate precum păduri, de vânătoare, are senzor de mișcare și stocare automată alertă pe card cu o rezoluție foarte mare 12MP și calitate foarte bună, ledurile IR pentru noapte sunt invizibile. Se poate instala oriunde, autonomie pana la 5 luni cu un set de baterii. Culoare camuflaj - greu de depistat, se ascunde foarte ușor în natură. Și în acest caz nu ratați Black Friday Ihunt și puteți cumpăra avantajos. Dacă vă decideți să cumpărați și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește.

4

Ihunt Black Friday

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
Oferte 1+1
Cadou
5

Evaluare iHunt

4.9

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 31 de clienți
31 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 31x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x