Vrei o geantă piele bărbați nouă? În aceste magazine sunt cele mai bune oferte

barbat-geanta-piele

Accesoriile de modă au încetat de mult să fie potrivite doar femeilor. În colecțiile de astăzi, putem găsi multe accesorii practice pentru bărbații moderni, cum ar fi o geanta piele bărbați. De unde să o cumperi?

Accesoriile de modă pentru bărbați din ziua de azi, pe lângă cravate, ceasuri sau curele, sunt completate și de o geantă de piele bărbați. Aceasta nu este doar o tendință a ultimilor ani și o piesă atemporală, ci și un accesoriu practic pentru fiecare zi.

 

Este dificil de spus cu exactitate când a fost creată prima geantă de bărbați, deoarece bărbații au purtat diverse genți pentru a-și transporta bunurile din timpuri antice. Cu toate acestea, potrivit mai multor surse, Imperiul Roman, Egiptul antic și Grecia pot fi creditate cu originea primei genți pentru bărbați. Primele genți pentru bărbați au fost confecționate din piele și pânză și erau purtate pe umăr sau prinse la curea. În Evul Mediu, gențile erau, de asemenea, confecționate din blănuri și alte materiale naturale rezistente. Deja în timpul Renașterii au devenit populare, iar începând cu secolul XX au început să fie produse în diferite modele, stiluri sau forme, iar astăzi sunt un accesoriu de nelipsit pentru mulți bărbați.

Ce informații găsești în articolul de astăzi?

__check

cum să alegi o geantă pentru bărbați

__check

ce tipuri de genți pentru bărbați să alegi

__check

din ce material este cea mai bună calitativă  geantă

__check

la ce să fii atent atunci când cumperi o geantă din punct de vedere practic

__check

cât costă o geantă pentru bărbați

__check

cum se îngrijește o geantă din piele

Gențile pentru bărbați de diferite tipuri și culori pot fi găsite în Answear. Care îți place cel mai mult?

geanta-barbatAutor: Ono Kosuki (Pexels)

 

Cum să alegi o geantă pentru bărbați?

 

La fel ca în cazul alegerii oricărui produs, există o serie de parametri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o geantă pentru bărbați, pentru a vă asigura că veți profita la maximum de ea după ce o cumpărați. Înainte de a o cumpăra, luați în considerare cerințele dumneavoastră în ceea ce privește stilul și utilizarea practică a acesteia. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

 

Scopul  utilizării

 

Știi la ce vei folosi, în principiu, noua geantă? Vrei o geantă mică și practică pentru a o purta zilnic, pentru călătorii de afaceri, activități sportive sau o geantă pentru serviciu? Scopul utilizării determină ce geantă vei alege.
 

Tipuri de genți pentru bărbați

 

Fiecare tip de geantă are propriile caracteristici specifice, stilul și scopul recomandat de utilizare. Care sunt cele mai populare tipuri de genți pentru bărbați?

__check

Servieta - este o geantă clasică pentru a transporta un laptop sau documente de lucru. Este cel mai adesea disponibilă într-un design elegant din piele.

__check

Geanta de umăr - de obicei este disponibilă într-o formă dreptunghiulară plată, cu mai puțin spațiu de depozitare. Este potrivită pentru fiecare zi. Îți place geanta de umăr pentru bărbați din piele? Vezi ce oferte are CCC în oferta sa.

__check

Geantă de călătorie - oferă suficient spațiu pentru a împacheta lucrurile esențiale pentru o călătorie mai scurtă sau mai lungă. Poate fi de diferite dimensiuni, poate fi cu roți sau pur și simplu de purtat în mână.

__check

Geantă de mână pentru bărbați - după cum sugerează și numele, poate fi purtată în mână sau pe umăr. Poate fi realizată într-o versiune mai mică pentru lucrurile cele mai necesare sau, dimpotrivă, mai mare, practică pentru activități sportive sau călătorii scurte.

__check

Geanta pentru laptop - special concepută și adaptată pentru a transporta laptopul și accesoriile necesare.

__check

Geantă pentru documente - cel mai mic tip de genți de bărbați folosite exclusiv pentru a transporta cele mai importante lucruri.

servieta-piele-barbatiAutor: cottonbro studio (Pexels)

Avem oferte excelente pentru tine la genți pentru bărbați. Nu ezita să profiți de ele cât mai curând posibil.

 

Apropo, o geantă pentru bărbați poate fi un cadou minunat și pentru Valentines Day. Dar ce zici  și de alte sfaturi pentru cadouri cool? Găsește-le în articolul nostru. Și nu uita să verifici  toate reducerile de Valentines Day.

banner-valentines-kuplio

Dimensiunea genții

 

Câte lucruri trebuie să transporți în noua geantă? Gândește-te la acest aspect înainte de a o cumpăra, astfel încât să nu ai nicio surpriză mai târziu și să nu vă surprindă nimic, iar dimensiunea genții să vi se potrivească. De exemplu, dacă purtați adesea cu dumneavoastră un laptop, alegeți o geantă de lucru pentru bărbați pe lângă geanta de mână.

 

Material

 

Nailon, poliester, piele și altele sunt cel mai des folosite pentru a confecționa gențile pentru bărbați. Alegeți un material care se potrivește preferințelor dumneavoastră.
 

Care sunt proprietățile fiecărui material?

__check

Pielea - este un material popular pentru genți datorită durabilității și aspectului său elegant. Dacă geanta este realizată din piele naturală, este cea mai durabilă.

__check

Nailon - gențile fabricate din acest material sunt ușoare și rezistente la deteriorări.

__check

Poliester - este rezistent la deteriorări și la apă. Produsele fabricate din acesta sunt ușoare și mai accesibile din punct de vedere al prețului decât gențile din piele naturală.

__check

Pânza - o țesătură rezistentă care este folosită în principal pentru genți casual. Vrei o geantă de umăr sau un rucsac pentru bărbați confecționat din acest material? Verifică oferta magazinului Temu.

__bulb
Cum să alegi valiza voiaj la preț avantajos? Uite câteva sfaturi utile

Pleci într-o vacanță mai lungă, concediu sau o călătorie de afaceri? Gândește-te din timp în ce îți vei îmacheta lucrurile. Află după ce criterii să îți alegi valiza voiaj.

Stilul și designul

 

Preferi gențile uni, cu un design simplu și fără aplicații? Sau îți plac gențile care au caracteristici unice? Pe site-ul nostru, am adunat oferte avantajoase la genți pentru bărbați de la diverse magazine online, astfel încât să ai de unde alege.

În afară de geantă, și alte accesorii fac parte dintr-un look reușit. Vei obține un preț mai bun datorită acestor oferte.

 

barbat-geanta-bicicletaAutor: Mikhail Nilov (Pexels)

 

Partea practică a genții

 

Ce înseamnă acest lucru? Putem privi acest parametru din două unghiuri. În primul rând, este vorba de comoditatea cu care se  transporta geanta. Ar trebui să acorzi atenție sporită mânerelor suficient de mari sau dacă are curea mai lungă, să o poți purta pe umăr.

Pe de altă parte, fii atent la structura interioară a genții, dacă are suficiente buzunare pentru a pune lucrurile în mod ordonat.
 

__bulb
Vacanță de iarnă, vacanță la ski: cum să economisiți în vacanță?

Sunteți de acord cu expresia vacanța de iarnă trebuie să fie pe dealuri înzăpezite? Răsfățați-vă împreună cu întreaga familie în acest an. Cu sfaturile noastre, veți și economisi.

Prețul

 

Suma finală pe care o plătești depinde de tipul de geantă, de material și, de asemenea, de marcă. Pentru o geantă mică pentru documente din poliester vei plăti în jur de 100 lei, dar pentru concurenta sa din piele, prețul este în jur de 250 lei. O geantă pentru laptop din imitație de piele te va costa în jur de 300 lei, iar pentru o geantă de călătorie mai mică veți plăti în jur de 150 lei.

Sfatul nostru: Chiar dacă îți place sau nu, mai sunt și escrocherii online . Prin urmare, cumpără  întotdeauna numai de pe site-uri verificate pentru a evita să rămâi cu fără bani.

 

Cum să îngrijești o geantă din piele?

 

O geantă din piele trebuie îngrijită pentru a-i prelungi durata de viață și pentru a o putea folosi cât mai mult timp într-un mod plăcut. Cum se face acest lucru?

Curățarea regulată cu o lavetă moale umezită în apă caldă este cheia. Repetă în mod regulat pentru a îndepărta praful și murdăria acumulate. Poți găsi multe produse speciale pentru îngrijirea pielii în magazinele online. Aplică aceste produse conform instrucțiunilor pentru un tratament perfect.

 

barbat-geanta-palarie

Autor: Vlada Karpovich (Pexels)

 

Astăzi, nu se mai poate spune că doar femeile poartă genți. Dacă nu ai încă geanta ta, nu ezita să-ți iei una acum. Suntem siguri că nu vei regreta că ai investit în ea și că va deveni o parte integrantă a accesoriilor tale.