Vacanța ultra last minute - cea mai avantajoasă anul acesta

femeie-plaja-mare-stanca

Vrei să economisești în timpul verii? Cea mai bună soluție este o vacanță ultra last minute. Vei avea parte de multe zile minunate fără să cheltuiești prea mult din bugetul familiei. Vino să o alegi pe cea care ți se potrivește.

A început perioada cea mai iubită și așteptată a anului - sezonul călătoriilor și al vacanțelor de vară. Cu sigurață abia aștepți. Te întrebi cum să te răsfeți cu o pauză binemeritată, în ciuda prețurilor în creștere?

Nu este atât de dificil cum pare la prima vedere. Tot ce trebuie să faci este să cauți pachete ultra last minute. Îți spunem noi care sunt destinațiile în care poți călători vara aceasta.

Ai anumite așteptări despre cum ar trebui să arate cazarea ta din concediu? Deschide portalul cu rezervare verificată Perfect-Tour și rezervă chiar astăzi cazarea.

plaja-umbrele-paie

 

De ce să alegi vacanțe ultra last minute?

 

Primul și cel mai important motiv este prețul mic. În comparație cu valoarea vacanței planificate, vei plăti cu câteva sute sau chiar mii de lei mai puțin pentru acest tip de vacanță.

Este important să spunem de la început că acest tip de vacanță nu este potrivit pentru toată lumea. Motivul este clar - prețul este scăzut pentru că hotelul vrea să umple la capacitate maximă toate locurile. De cele mai multe ori, acest lucru este însoțit de cele mai tipice caracteristici, cum ar fi o cameră mobilată mai simplu, un confort general mai scăzut sau lipsa vederii la mare.

Nu în ultimul rând, călătoria este de pe o zi pe alta sau în câteva zile, tipic pentru călătoriile ultra last minute. Acest lucru poate fi deosebit de nepractic pentru familiile cu copii.

Așadar, pentru cine este ideală o ultra last minute vacanța? Îți va satisface așteptările dacă dorești să pleci într-o călătorie solo, cu un partener sau cu un grup de prieteni. Este pur și simplu grozavă dacă dorești să călătorești spontan.

Ești tentat de vacanțe exotice? În articolul nostru vei găsi sfaturi pentru destinații de TOP și bilete de avion ieftine.

 

femeie-plaja-mare-stanci

 

Cele mai căutate destinații ultra last minute

 

Numărul de destinații ultra last minute crește în fiecare an. Dacă ești inteligent, poți găsi o vacanță cu adevărat minunată și rentabilă.

Vrei să știi cât te va costa o astfel de vacanță? În cazul vacanțelor ultra last minute, prețul final depinde de o serie de factori. Poți plăti până la 2500 de lei pentru întreaga vacanță, dar poți plăti și peste 6000 de lei. Depinde dacă alegi o vacanță în funcție de preț, de opțiunile de servire a mesei sau dacă ești în căutarea celor mai căutate și mai vizitate destinații.

Dintr-un număr mare de destinații posibile, noi selectăm 3. Poate te vei decide să vizitezi una dintre ele în această vară.

Oriunde ai merge, nu uita de asigurarea de călătorie. Aceasta poate economisi o mulțime de bani în cazul unor situații neplăcute.

plaja-mare-stanci

 

Ultra last minute la preț redus

 

Poate cândva o țară subestimată, dar acum din ce în ce mai căutată, este Bulgaria. De la an la an, se bucură de vizita tot mai multor turiști și de o industrie turistică tot mai dezvoltată. Calitatea serviciilor oferite este, de asemenea, în continuă creștere. Ceea ce te va mulțumi cu siguranță este prețul rezonabil al serviciilor și al mâncării. Poți găsi cazare începând cu doar 1500lei.

Te-ai gândit vreodată la o vacanță în Bulgaria? Cu  siguranță are multe de oferit. Țara este diversă, cu o mulțime de plaje cu nisip, dar și stânci, munți și văi cu râuri care merită văzute.

Detalii:

__check

Sezonul: vară (iunie, iulie, august), turistic (aprilie, mai, septembrie), schi (aprilie - decembrie)

__check

Temperatura aerului: 28 °C (temperatura medie de vară)

__check

Temperatura apei: 25 °C (medie în august)

__check

Documente necesare: carte de identitate sau pașaport valabil

__check

Vaccinări necesare: nu există vaccinări speciale

hoteluri-plaja-burgasBurgas, Bulgaria

 

Ultra last minute all inclusive

 

Grecia este, fără îndoială, o țară atractivă și populară de mult timp pentru turiști. De asemenea, se numără printre cele mai bune destinații de vacanță all inclusive.

Chiar dacă ești unul din cei mai pretențioși turiști, vei găsi ceva care să te surprindă. Vei fi fermecat de orașe frumoase cu arhitectură colorată și monumente istorice, plaje curate și aeroporturi de top chiar de la sosire.

Vino să savurezi cafeaua de dimineață, să experimentezi viața de noapte plină de culoare și să admiri priveliștile magnifice. Vacanțele ultra last minute în Grecia cu all inclusive au cu siguranță farmecul lor. Poți experimenta atmosfera unică începând de la doar 2000 lei.

Detalii:

__check

Sezonul: iulie, august

__check

Temperatura aerului: 30 °C (temperatura medie pe timpul verii)

__check

Temperatura apei: 26 °C (temperatura medie pe timpul verii)

__check

Documente necesare: pașaport sau carte de identitate valabilă

__check

Vaccinări necesare: nu există vaccinări speciale

mare-case-santoriniSantorini în Grecia

__bulb
Care excursii ieftine sunt top în acest sezon? Călătoriți și mai ieftin!

Tururile ieftine de vizitare a obiectivelor turistice sunt alegerea potrivită, deoarece puteți călători mai avantajos. În plus, puteți economisi și la transport. Cum puteți proceda? Vă vom spune în articolul nostru.

Cele mai populare vacanțe ultra last minute

 

Vacanțele ultra last minute te pot duce în destinații la care poate nici nu ai fi visat vreodată. Un exemplu excelent este Insulele Cap-Verde. Poți călători în această parte a Africii pentru aproximativ 4000 lei.

Pentru această sumă, te poți bucura de plaje nesfârșit de frumoase, cu apă limpede și nisip fin. Consultă cele mai recente oferte ultra last minute și bucură-te de gustul exotic la prețuri mai mici.

Detalii:

__check

Sezonul: aprilie - octombrie

__check

Temperatura aerului: 30 °C (temperatura medie de vară)

__check

Temperatura apei: 24 °C (temperatura medie de vară)

__check

Documente necesare: viză valabilă, pașaport

__check

Vaccinări necesare: întotdeauna în funcție de situația actuală

palmier-plja-capverdeInsula Sal, Cap-Verde

 

Dorești să găsești destinații de vacanță mai atractive la jumătate din preț? Caută mâine cea mai apropiată plecare ultra last minute și rezervă-ți vacanța chiar astăzi.