V-ați săturat să tot aspirați prin casă? Cumpărați-vă acest gadget și economisiți timp și bani

aspiratoare robot

Aspiratoarele robot nu mai sunt o noutate. Aceste ajutoare practice sunt deja un lucru comun pentru multe gospodării. În magazine veți găsi deja o gamă variată de aspiratoare robot, care diferă unele de altele în ceea ce privește performanța, funcția și designul. Care sunt avantajele și dezavantajele lor? Și cum să alegeți aspiratorul robot potrivit?

 

Cum să alegem asistentul potrivit?

Cu mâna pe inimă, aspiratul nu este tocmai activitatea preferată a multora dintre noi. Cei mai mulți preferă să evite această activitate de curățenie. Din fericire, există asistenți electrici care pot face aceste activități mai ușoare pentru noi. Cu toate acestea, aspiratoarele robotice au avantajele și dezavantajele lor. Deci, dacă intenționați să cumpărați un astfel de ajutor, trebuie să luați în considerare aspectele pro și contra.

 

Avantajele aspiratoarelor robotice

Muncesc în locul vostru. Aspiratoarele robot funcționează individual. Tot ce trebuie să faceți este să le activați - și, în majoritatea cazurilor, puteți chiar seta timer-ul. După ce termină de aspirat, ele se pot întoarce la stația de încărcare și vă poate anunța că au coșul colector plin.

 

 

Sunt capabile să aspire diferite tipuri de suprafețe. În funcție de tipul de aspirator pot aspira parchet laminat, parchet din lemn masiv și covoare. Multe modele au chiar și curățenie antibacteriană, care este ideală pentru casele cu copii mici sau pentru cei care suferă de alergii.

Nu deranjează. Mai ales în comparație cu aspiratoarele obișnuite, aspiratoarele robotice sunt în general silențioase. Dacă aspiratorul are o funcție de planificare a timpului, aveți posibilitatea să setați aspiratorul și atunci când nu sunteți acasă.

 

Dezavantajele aspiratoarelor robotice

Curățare insuficientă. Nu fiecare aspirator robotic face față tuturor tipurilor de suprafete. În plus, unele tipuri de aspiratoare colectează numai bucăți mai mari de murdărie de pe podea, dar nu sunt eficente în aspirarea bucăți mai mici de murdărie sau pot întâmpina dificultăți la prinderea colțurilor camerei. Deci puteți să luați în calcul faptul că, din când în când va trebui să luați în mână un aspirator clasic.

Golirea frecventă. Mai ales în comparație cu aspiratoarele obișnuite, aspiratoarele robotizate au recipiente mai mici, ceea ce necesită și golirea lor mai frecventă.

Funcții incomplete. Nu toate aspiratoarele sunt programate perfect. Deci, s-ar putea să apară erori precum lovirea de mobilier, se pot încâlci în cabluri sau pot cădea de pe scări.

Aspiratoarele robotice de o calitate mai ridicată au, de obicei, mai puține dezavantaje și pot funcționa foarte bine. Dar cu mâna pe inimă - câți dintre noi își poate permite să investească în în astfel de gadgeturi scumpe? Dar pe de altă parte oare se merită să cumpărați aspiratore robotice mai ieftine? Experiența utilizatorilor spune că este mai bine să economisiți niște bani în plus și să alegeți cel puțin modele de clasă mijlocie. Astfel de piese puțin mai scumpe cu siguranță nu vă vor dezamăgi. La urma urmei, cumpărați un aspirator robot pentru ani buni de zile și o astfel de investiție este cu siguranță rentabilă.

 

Pontul nostru: Economisiți la cumpărarea aspiratorului robot și beneficiați de cele mai bune coduri și cupoane de reducere sau lichidări de stoc pe care le veți găsi pe pagina Kuplio.ro. Voucher Emag sau  Altex reduceri sunt mai mult decât binevenite.


Atunci când alegeți un aspirator robot, luați în considerare aspectul casei dumneavoastră. De exemplu, dacă aveți mobilier cu picioare scurte, investiți într-un ajutor care se potrivește sub mobilier. Cu aspectul complicat al camerelor, care sunt separate de praguri sau trepte, trebuie să presupuneți că aspiratorul curăță doar locurile unde poate ajunge. Pentru casele cu covoare, căutați un aspirator robot care este destul de performant pentru a aspira covoare.

Dacă vă gândiți cu atenție la nevoile voastre cu siguranță veți putea alege aspiratorul care vă va ușura viața. Și de acum aspiratul neplăcut poate deveni doar un hobby.