Secretul decorării perfecte de Crăciun

craciun promotii

Prelungiți atmosfera de sărbătoare și decorați-vă casa acum. Care e trendul în ceea ce privește decorațiunile de Crăciun și luminițele?

Acest Crăciun va fi pe placul persoanelor care preferă stilul minimalist, dar și a celor care dau întâietate opulenței. Mai multe trenduri actuale anunță revenirea la materialele naturale, culori neutre și mai puține ornamente. Iubitorii Crăciunului tradițional cu decorațiuni Crăciun ieftine vor fi fericiți la aflarea veștii că mână-n mână cu stilul minimalist vin și culorile clasice de Crăciun, roșu și auriu

 

Întoarcerea la natură

 

Decorațiuni Crăciun naturale sunt hitul acestui an. E nemaipomenit, deoarece nu costă nimic și putem să le facem și singuri. E suficient să adunați câteva crenguțe și să le puneți în vază. De asemenea puteți să adăugați pe ele și diferite ornamente naturale, cum ar fi felii de portocale uscate, conuri sau decorațiuni din lemn. Dacă nu aveți timp să vă faceți  singuri ornamentele, nu vă panicați, puteți să le cumpărați de la magazin, unde oferta de Crăciun e foarte bogată. Pe Vivre.ro vă așteaptă sfeșnice din lemn și diferite figurine, care vor contribui la crearea unei atmosfere  calde de acasă. În oferta actuală din e-shopuri nu lipsesc decorațiunile naturale, cum ar fi betleemurile, coronițele sau ornamente pentru brad.

decoratiune lemn

Sursa:Vivre .ro

 

Ambient în alb

 

Cu siguranță nimeni nu va fi surprins de prezența decorațiunilor albe, care evocă ninsoarea și iarna, fiind o adevărată întruchipare a Crăciunului. Decorațiunile albe își găsesc locul potrivit atât în casele minimaliste, cât și în cele tradiționale. Imaginați-vă cum ninge, iar în casă arde focul, în moment ce pe podea sunt puse blănuri călduroase și pe canapea și-au găsit locul pernele decorative și păturile cu motive de Crăciun. Dacă și dumneavoastră vă doriți un asemenea ambient, pe 4Home.ro găsiți perne, pături și pleduri minunate. Albul nu predomină doar pe materialele textile, dar și pe globuri sau ghirlande care îmbracă pomul adus de Moș Crăciun. Din nou sunt în trend decorațiunile cu zăpadă artificială. După cum puteți observa, zăpada acoperă  aproape totul – în cazul în care nu vom avea parte de zăpadă reală, aceasta se va regăsi măcar în casele noastre.  

decoratiuni naturale

 

 

Creați atmosferă magică cu ajutorul luminițelor

 

Nici dumneavoastră nu vă puteți imagina sărbătorile fără luminițe? Luminițele și lumănările aprinse sunt sinonime cu sărbătoarea Crăciunului și de asemenea reprezintă cel mai rapid mod în care putem crea atmosfera de sărbătoare. În prezent luminițele nu sunt folosite doar pentru pomul de Crăciun, dar și pentru pereți, garduri, geamuri sau plante de interior. O adevărată magie a luminițelor cu iz de sărbătoare puteți descoperi acum pe Somproduct.ro. Supremația a fost căștigată de luminile uni. Care ar fi alegerea potrivită? Lumina rece are un farmec aparte, dar în schimb dacă doriți să creați o senzație care îmbucură sufletul, alegeți decorațiunile cu lumină caldă. În cazul în care în locul luminițelor clasice le alegeți pe cele cu LED, faceți o economie considerabilă.

decoratiuni luminoase

Sursa:  Somproduct.ro

 

 

Coroniță minimalistă

 

Dacă sunteți de părere că frumusețea constă în simplitate, o să fiți încântați de oferta coronițelor din acest an. Predomină coronițele verzi din brad și frunze. În cazul în care considerați că sunt prea minimaliste, puteți lipi pe ele decorațiuni sau luminițe. În afară de coronița de pe ușa de intrare nu uitați să puneți decorațiuni și pe diferite obiecte din interior.

coronita craciun

 

Masa cu gust de sărbătoare

 

Anul acesta și masa va fi împodobită cu tot ce înseamnă natural – culorile pământului, materiale din in, decorațiuni din lemn. Nu e nevoie să investiți prea mult, este suficient dacă lăsați puțin imaginația să-și spună cuvântul.  Dacă doriți un strop din atmosfera de sărbătoare și în bucătărie, pe Chilipirul-zilei.ro veți găsi ornamente potrivite cu motive de Crăciun.

trenduri craciun

 

Crăciun 2021 trenduri

 

→ auriu în combinație cu verde închis, bordo sau albastru regal

→ pom de Crăciun cu ghirlande mari și bogate

→ ornamente din metal pentru pomul de Crăciun

→ zăpadă artificială

→ ornamente retro

→ decorațiuni strălucitoare

→ mai mult decât un singur pom de Crăciun

→ ornamente DIY

 

 

Creați propriile ornamente de Crăciun

 

Crearea ornamentelor de Crăciun este mai simplă decât se pare la prima vedere. Într-un alt articol din serialul nostru de Crăciun vă aducem idei simple pentru crearea decorațiunilor, pe care le puteți face singuri.

decoratiuni handmade