Se apropie Ziua Copilului: Știți deja ce cadou să-i cumpărați?

reduceri de ziua copilului

Cum să faceți din această zi una de neuitat pentru copii voștri? Există o rețetă simplă pentru care sunt suficiente doar două ingrediente - timpul petrecut împreună și o mică surpriză. Vă aducem o listă cu activități distractive de care vă puteți bucura împreună. În plus, v-am pregătit câteva idei de cadouri de care vor fi încântați , precum și cupoane de reducere speciale, prin intermediul cărora puteți economisi bani la cumpărarea lor.

Când este Ziua Copilului?

Ziua Copilului este sărbătorită în fiecare an pe 1 iunie. Anul acesta pică într-o zi de marți, așa că ar fi ideal să rezervăm ultimul weekend din mai pentru această sărbătoare. Dacă vremea permite, puteți petrece această zi specială în natură. Ei bine, vă vom sfătui cum să vă distrați cu copiii și pe timp de ploaie. Reușiți să duceți la bun sfârșit toate activitățile de pe listă?

Pentru a economisi timp, am adunat cupoanele de reducere într-un singur loc în categoria specială Reduceri de Ziua Copilului. Nu uitați să le folosiți la cumpărături și să economisiți bani.

Începem deja pe 17. mai.

 

Activități de Ziua Copilului (și nu numai)

 

Căutarea comorii

Acest joc necesită o pregătire mai detaliată, dar succesul este garantat. În grădină sau parc, ascundeți câteva frunze cu indicii cu diverse ghicitori. Dacă vor reuși să descifreze toate indiciile, o comoară îi va aștepta la sfârșitul jocului. Depinde de dvs. dacă va fi jucăria mult dorită sau dulciurile preferate. Există mai multe moduri de a juca acest joc. De asemenea, puteți desena o hartă a piraților pentru ei, marcând toate locurile în care ați ascuns mici surprize. Arbuștii obișnuiți se transformă brusc în ascunzișuri secrete ale piraților. Veți vedea cât de mult se vor bucura de acest joc. Puteți încheia  vânătoarea de comori cu un cort amplasat în grădină.

activitati de ziua copilului

 

Teren de minigolf creat cu propriile mâini

Avantajul acestei activități este că o puteți realiza atât în interior cât și în exterior. Dacă nu aveți echipament de minigolf, puteți folosi și o crosă de hochei și o minge. Pentru construirea pistei de minigolf puteți folosi tot ce aveți deja acasă - o carte pusă invers sau o găleată, o cutie din carton cu găuri sau un  mai dur pe care îl înclinați puțin. Există posibilități nelimitate. Dacă jucați minigolf afară, folosiți-vă de un teren mai delimitat și pur și simplu faceți câteva găuri în pământ.

În afară de minigolf, vă puteți distra cu copiii și la alte activități sportive. Trotinete, role, skateboard-uri sau accesorii pentru jocurile cu mingea pot fi achiziționate de pe Hervis.ro. De asemenea, puteți găsi echipamente sportive și îmbrăcăminte sport pe Sportvision.ro.

 

Jucați-vă cu ei de a oameni de știință

Joaca de-a meseriile i-a distrat pe copiii încă de vârstă fragedă și nici acum nu vor face excepție. Înarmați-vă cu un binoclu, microscop, lupă și alte ajutoare pentru tinerii oameni de știință și avnturați-vă într-o expediție științifică în natură cu copiii voștri. Observați insectele, fluturii sau examinați frunzele sau urmele animalelor. Copiii vor fi fascinați de modul în care plantele și animalele sunt privite îndaproape. Puteți asambla împreună o căsuță pentru insecte sau păsări.

Dacă afară plouă, creați-vă un laborator acasă. Pe internet veți găsi o mulțime de instrucțiuni pentru experimente științifice. Tce aveți nevoie pentru cercetările voastre științifice, precum și alte jucării creative și educaționale, puteți găsi la reducere pe Noriel.ro sau Best Kids.

 

Coaceți împreună o prăjitură sau o pizza

Implicați copiii în pregătirea gustărilor delicioase. De exemplu, puteți coace împreună cupcakes cu ciocolată, pe care apoi le vor putea decora singuri. Pregătiți diferite tipuri de decorațiuni - steluțe de ciocolată, bombonare, biluțe colorate sau diferite toppinguri. Puteți pregăti o variantă mai sănătoasă și puteți decora prăjiturile cu fructe tăiate mărunt. De această dată, uitați de clasicele coșulețe albe și cumpărați-le coșulețe colorate cu motive ale personajelor lor preferate din desene. Și ce ați spune dacă și-ar putea pregăti propria pizza? Pregătiți-le mai multe ingrediente în boluri și lăsați copiii să-o pregătească după bunul plac. Sau pregătiți împreună înghețată pe băț. Copii vor fi nerăbdători când va fi gata. Mixați fructele până când acestea devin un piure, puteți adăuga și lapte de cocos sau iaurt, gustați amestecul, turnați în forme și lăsați-l să înghețe. Copiii se vor distra și, în același timp, puteți fi siguri că înghețata de casă nu conține coloranți artificiali sau prea mult zahăr.

ziua copilului

 

Renovați-le camera

Pregătiți-le o mega surpriză de Ziua Copilului și renovați-le camera. În funcție de buget, puteți opta pentru renovare completă sau puteți schimba doar câteva detalii din cameră, precum culoarea pereților sau accesorii sub formă de așternuturi pentru copii, cutii de depozitare colorate sau covoare. Inspirați-vă de pe site-urile online Chilipirul-zilei.roBonami sau Vivre unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru camera copiilor. De asemenea, puteți implica copiii în alegerea mobilierului.

 

Creați-vă propria carte

Crearea propiei cărții va exersa abilitățile lor expresive și va contribui la dezvoltarea abilităților motorii fine. Inventați-vă împreună cu copiii propria poveste, chiar și despre ei. Scrieți-o pe fiecare pagină. Nu uitați să lăsați suficient spațiu pentru ilustrații. Pentru a face cartea mai colorată, copiii pot lua o foarfecă în loc de creioane colorate și pot tăia câteva poze din revistele pentru copii. Pentru crearea ei veți avea nevoie de desene, hârtie colorate, reviste, markere, creioane colorate, vopsele, foarfecă, lipici și un capsator, cu ajutorul căruia veți pride paginile individuale.

Sau puteți alege dintr-o selecție bogată de cărți pe care le puteți cumpăra pe Cărturești.ro sau Libris.ro. Aici veți găsi cărți cu povești frumoase și enciclopedii pentru copii.

ziua copillului romania

 

Maratonul jocurilor de societate

Jocurile de societate nu vor dezamăgi niciodată și pot distra copiii ore întregi. Ziua Copilului este o ocazie foarte bună de a extinde colecția. Pe care îl veți alege? Un joc de cunoștințe, logică, cărți sau memorie? Pe Elefant.ro veți găsi o serie de jocuri de societate, care sunt clar sortate în funcție de categorie. Faceți-le copiilor o bucurie și organizați un mega maraton de joc, cu toate jocurile lor preferate.

 

Experimentați aventuri virtuale

Deși astăzi mulți părinți încearcă să limiteze timpul petrecut de copiii lor pe laptop, puteți face o excepție în această zi. S-a dovedit chiar că jocul are un efect pozitiv asupra copiilor. Îi ajută să-și îmbunătățească abilitățile cognitive, stimulează creativitatea, învață să lucreze în echipă, să ia decizii rapide sau să îmbunătățească atenția. Puteți găsi o gamă largă de jocuri și accesorii pentru jocuri pe site-ul Pcagarage.ro. Treziți-le instinctul competitiv și organizați-le un turneu. Câștigătorul poate obține o medalie sau un alt premiu.

 

Creați piese de designer din tricouri vechi

Faceți rost de tricouri și hanorace mai vechi de care să nu vă pară rău ce le veți distruge. Pregătiți culori sau markere pentru textile, șabloane, ornamente sau stickere transfer cu fierul de călcat. Și creația poate începe. Copiii pot da frâu liber imaginației și pot desena orice motive pe tricouri sau le puteți ușura munca cu șabloane textile. Există multe specii - animale, ornamente sau litere, din care pot crea inscripții. De asemenea, puteți coase mărgele sau alte ornamente pe hainele copiilor. Când veți avea creațiile pregătite, puteți organiza acasă o prezentare de modă. De asemenea, puteți găsi îmbrăcăminte elegantă pentru copii pentru fete și băieți în magaiznul online Answear.ro. Puteți cumpăra pantofi care vor supraviețui tuturor expedițiilor copiilor de pe Epantofi.ro.

 

Cum altfel îi mai puteți mulțumi pe copii voștri?

Faceți click pe Nichiduță.ro și cumpărați un ghiozdan sau creioane pentru noul an școlar. De asemenea, puteți găsi o gamă largă de produse pentru copii pe Ookee.ro și Chicco.ro. Iar pe Dr Max și Mattca veți găsi totul pentru sănătatea copilului dumneavoastră.