Profitați de reducerile de Paște și combinați decorațiunile de interior ca un profesionist

reduceri locuinta

Tocmai ce ați decis să vă amenajați interiorul? Noi vă sfătuim cum să combinați decorațiunile de interior în așa fel încât să vă simțiți foarte plăcut în încăpere. În plus dacă profitați de reducerile de Paște, cu siguranță veți și economisi.

 

Designul de interior se aseamănă în multe privințe cu gătitul. Aveți nevoie de ingredientele de bază dar și câte puțin dintr-un ingredient, câte puțin din altul, astfel încât mâncarea să iasă una foarte gustoasă. La fel se întâmplă și în cazul accesoriilor și textilelor de casă – care conferă locuinței voastre un farmec aparte.
 

Ponturi cum să alegeți accesorii de casă potrivite

Alegerea accesoriilor și textilelor pentru locuință poate fi o adevărată provocare pentru voi. Mai ales dacă nu cunoașteți regulile de bază cum să alegeți culorile primare sau culorile complementare sau diferite motive care pot fi combinate între ele. Înainte de-a începe să alegeți la întâmplare, vă oferim câteva ponturi. Deci cum ar combina interiorul vostru un profesionist?


Echilibrul îl veți obține respectând regula 60-30-10

Când ne referim la design-ul de interior unul din principalele elemente sunt culorile. Tocmai combinația culorilor conferă locuinței voastre un farmec aparte. Puteți urma regula 60 - 30 - 10. Acest lucru înseamnă că 60% din încăperea concretă v-a fi amenajată într-o singură culoare. Aceasta este cea mai importantă deoarece deservește drept fundal pentru celelalte culori. Ar trebui să fie cât mai neutră. Poate fii spre exemplu combinația diferitelor umbre maro ciocolatiu, gri, alb, albastru.

 

Amenajarea spatiului | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

Diferența de 30% ar trebui să fie culoarea secundară. Aceasta susține culoarea principală dar în același timp ar trebui să fie contrastantă pentru a ieși în evidență. Puteți asorta spre exemplu piesele de mobilier – scaune, sau accesorii de casă precum covoare, perdele, fețe de masă, etc. 

Iar ultimul procent de 10% aparține culori accentuate. Și tocmai această se va regăsi în majoritatea accesoriilor de casă. Puteți asorta perenele, lămpile, lumânările, etc. În plus le puteți cumpăra la reducere. Este de ajuns să vizitați categoria de Reduceri de Paște și nu veți regreta. Vă așteaptă o mulțime de magazine online interesante cum sunt spre exemplu 4Home, Somproduct, Bonami și multe altele.
 

Alegeți culorile care vă plac

Atunci când veți alege culorile alegeți-le pe cele care vă plac. Gândiți-vă dacă vor arăta mai bine culorile calde sau din contră cele reci. Fiecare culoare are nuanțe mai calde sau mai reci, puteți alege una sau două culori primare și una sau alte două complementare.

Atunci când veți amenaja interiorul veți putea alege din paleta largă de culori și modele. Să nu vă fie frică de nuanțele de roșu granit sau albastru acvamarin. Combinați dungile cu bulinele. Dacă culorile neutre le veți combina cu cantitatea de culori și modele potrivite, veți obține u rezultat neașteptat. 

 

Cea mai simplă soluție: combinați albul cu un model color

Una din cele mai simple modalități pentru combinarea modelelor este să alegeți un model colorat în combinație pe fundalul alb. Atunci când veți alege culoarea folosiți-vă de fantezie. Vă place combinația de alb cu negru? Sau albul cu albastru marin? Folosiți această culoare la detalii cum sunt liniile, punctele, literele, etc.