Ponturi pentru a vă umple timpul liber oricând, nu numai de Valentine’s Day

ziua indragostitilor

În timp ce unele persoane nu suportă această zi, celălalt grup de persoane abia așteaptă această zi specială. Indiferent din ce categorie faceți parte, noi vă aducem câteva sfaturi pe care le puteți aplica oricând.

 

1. Patinaj pe lac sau patinoar

Iarna este perfectă pentru sporturile de iarnă. Ce ar fi dacă ați ieși împreună la săniuș sau dacă ați șterge de praf vechile patine de gheață? Nu există niciun lac înghețat aproape de voi? Nu contează, chiar dacă temperaturile exterioare nu sunt sub zero, cu siguranță veți găsi un stadion de iarnă eventual patinoar amenajat în marile centre comerciale.

2. Drumețiile de iarnă

Nu este niciun secret faptul că, natura este cel mai bun remediu pentru sănătatea și bunăstarea noastră psihică. Aerul proaspăt rece și obrajii înnroșiți de ger sunt sănătate pură. Planificați-vă o excursie alături de jumătatea voastră și alegeți să practicați drumețiile de iarnă împreună. Nu vă faceți griji, nu trebuie să călătoriți în Transfăgărășan puteți alege trasee mai ușor de parcurs. Împachetați-vă în rucsac termosul cu ceai, mici gustări și aventura poate începe.

» Pontul nostru: Doriți să știți cum să începeți să practicați drumețiile de iarnă? Puteți găsi totul AICI.

 

3. Plimbări romantice 

În cazul în care nu sunteți atrași de drumeții de iarnă, puteți alege plimbările romantice. Acestea nu trebuie parcurse doar în natură. Îmbrăcați-vă gros și alegeți să explorați frumusețea orașului vecin. Și dacă pe timpul acestei plimbări vă permiteți și o recompensă vizitând o cofetărie, plimbările vor deveni activitatea voastră preferată.

4. Jucați badminton

Știați că activitățile comune vă întăresc relația? Deci de ce să nu încercați badminton, tenis sau squash? Un joc inocent dar în același timp foarte distractiv. Desigur, puteți alege un alt tip de sport, depinde de voi. Înotul este, de asemenea, foarte popular, care poate fi încheiat la saună sau masaj.

 

5. Înscrieți-vă la școala de dans

Dansul este excelent pentru a vă menține în formă, a vă alina stresul și a vă reîncărca cu energie pozitivă. Este pur și simplu distractiv! Avantajul este că veți obține o postură potrivită și o mai bună coordonare a corpului. Iar cunoștințele recent dobândite la puteți aplica la cel mai apropiat eveniment, bal sau nuntă.