Petrecerea de Crăciun a companiei - economisește prin cupoanele noastre

petrecere-craciun-companie

Plănuiești să organizezi petrecerea de Crăciun pentru colegi? Știm cum o poți face chiar și cu un buget redus, dar să îți reușească un moment plăcut pentru a consolida relațiile de lucru.

Organizarea petrecerilor de Crăciun în cadrul companiei devine o tradiție plăcută în multe companii pe măsură ce se apropie sărbătorile de Crăciun. Nu este doar o celebrare a unui alt an de lucru de succes, ci și o oportunitate de a consolida relațiile cu colegii și o formă de recompensă pentru angajați.

Unde să organizezi o petrecere de companie, ce program să alegi și ce să porți la o petrecere de Crăciun? Aceste și alte informații utile, împreună cu sfaturi despre cum să economisiți bani pe articole individuale, pot fi găsite în articolul nostru.

Există un cod vestimentar scris pe invitație? Ar trebui să îl respecți. Găsești haine pentru orice ocazie pe Answear.

petrecere-oameni-zambete
Autor: Pavel Danilyuk (Pexels)
 

Unde să organizezi petrecerea de Crăciun?

 

Înainte de a începe cu orice altă planificare, trebuie să alegi locația, unde va avea loc petrecerea de Crăciun a companiei. Trebuie să se ia în considerare numărul de invitați, bugetul și tema petrecerii.

Atunci când alegi un loc de desfășurare, aveți 2 opțiuni. Prima și cea mai frecvent aleasă opțiune este chiar locul de muncă. Este cea mai ușoară și, de asemenea, cea mai ieftină opțiune. De obicei, există suficient spațiu în incinta companiei pentru ca toți angajații să se adune, nu este nevoie să vă deplasați nicăieri și se elimină costurile de închiriere a altor locații.

Pentru a crea o atmosferă de non-lucru, spațiul trebuie decorat adecvat. Recomandarea noastră este, de asemenea, să se pună deoparte diversele consumabile de birou.

Vrei să faci un decor deosebit? Economisește datorită cupoanelor de pe site-ul nostru:

 

A doua opțiune este să organizezi  petrecerea de Crăciun în afara locului de muncă. Locurile potrivite sunt restaurantele, cafenelele, cluburile sociale sau hotelurile istorice. Nu uita că trebuie rezervat spațiul în avans.

Dar ce zici de o petrecere de Crăciun corporatistă neconvențională în aer liber? O vizită la un târg de Crăciun, un labirint de zăpadă sau o excursie la munte poate fi o surpriză plăcută pentru toată lumea.

Cât de des se organizează petreceri la locul de muncă? Pe lângă sărbătorile de Crăciun, realizările importante ale companiei, de exemplu, sunt ocaziile ideale. În acest fel, conducerea companiei poate sărbători împreună cu angajații și își poate arăta recunoștința pentru munca depusă.
 

petrecere-craciun-firma
Autor: Pavel Danilyuk (Pexels)

 

Invitația pentru petrecerea de Crăciun 

 

Data și ora stabilite pentru petrecerea de Crăciun a companiei trebuie comunicate tuturor angajaților cu mult timp înainte. Conducerea poate face acest lucru prin invitarea personală a fiecărui angajat sau printr-o invitație scrisă sau printr-un e-mail.

O invitație adecvată la o petrecere de Crăciun a companiei include informații despre locul de desfășurare, data, ora  începerii și codul vestimentar.

 

Reamenajează biroul cu bani mai puțini . Avem oferte avantajoase:

 

Cum să economisești la cumpărături? Descarcă Extensia Kuplio și profită de reducerile oferite de magazinele online. 

extensie-kuplio

Pentru cine se organizează petrecerea companiei?

 

Atunci când se organizează o petrecere de Crăciun a companiei, este important să se decidă sub ce formă va fi aceasta. Aceasta poate fi:

__check

o petrecere și pentru clienți - în afară de angajați, sunt invitați și investitorii, partenerii de afaceri și clienții companiei. Angajații ar trebui să respecte acest lucru și să converseze cu toți cei implicați.

__check

o petrecere doar pentru angajați - servește la consolidarea relațiilor reciproce și la stabilirea de prietenii în cadrul echipei.

Conducerea companiei trebuie să decidă, de asemenea, dacă acest eveniment corporativ va avea loc în timpul sau în afara orelor de lucru. Când este mai bine? Nu există un răspuns clar. Este o decizie individuală pentru fiecare companie în parte. Cel mai adesea are loc în ultima zi lucrătoare, după-amiaza sau seara. Deoarece ultimele zile lucrătoare pot fi mai solicitante din cauza finalizării proiectelor, este mai plăcut pentru angajați să se opteze pentru un sfârșit sărbătorit mai devreme.
 

colegi-petrecere-rasete
Autor: EKATERINA BOLOVTSOVA (Pexels)

__bulb
DIY coroniță de advent de pus pe masă veți economisi din bugetul pentru Crăciun

Vă pregătiți pentru Crăciunul care se apropie? Nu ați avut timp să cumpărați o coroniță de Advent pentru masă? Primul Advent nu s-a încheiat încă! Faceți una acasă și economisiți o mulțime de bani.

Cum se poate economisi la serviciul catering?     

 

Ca regulă generală, aperitivele și gustările nu trebuie să fie în cantitate mică, dar nici prea exagerate. Este posibil ca o cantitate mare de mâncare să nu fie consumată și va fi risipită inutil.

În aer liber, cum sunt târgurile, gustările sunt de obicei asigurate chiar în locul desfășurării,. În general, se va plăti ceva mai mult pentru mâncare decât dacă meniul ar fi furnizat de o firmă de catering. Cu toate acestea, marele avantaj este că nu trebuie să îți faci griji pentru nimic.

Organizezi o petrecere de Crăciun la locul de muncă? Ține cont de numărul persoanelor atunci când alegi răcoritoarele și pregătește mai mult în porții mai mici decât mari. Mâncatul excesiv nu este scopul unei petreceri de Crăciun. Dar asigură-te că mâncarea este de bună calitate. Este, de asemenea, un mod de a le arăta angajaților cât de mult sunt apreciați.


Nu ar trebui să lipsească de pe mese diferite mâncăruri tradiționale. Angajatorul ar trebui să se gândească, de asemenea, să ofere mâncare vegetariană și vegană, brânză și fructe. În mod similar, băuturile nu ar trebui să lipsească, pe lângă băuturile alcoolice, cum ar fi punch-ul tradițional și diferite tipuri de vin, nu ar trebui să lipsească și băuturi nealcoolice.

Vrei să adăugi pe masă nuci și gustări mai sănătoase? Le poți găsi în magazinul online VitaMix. 

Sunteți o echipă mai mică la locul de muncă? Stabiliți de comun acord să aduceți propriile gustări și aduceți câte ceva pentru toată lumea. Prăjiturile făcute în casă sunt cele mai gustoase până la urmă.
 

briose-craciun-femeie
Autor: Tim Douglas

 

Ce ținută să porți la petrecerea de Crăciun a companiei?

 

Codul vestimentar de pe invitație este de mare ajutor în alegerea ținutei. Întreaga petrecere poate fi axată pe o anume tematică, festivă, formală sau neformală. Ținuta menționată pe invitație pentru petrecerea de Crăciun ar trebui să fie urmată de toată lumea.

 

Nu e satabilit codul vestimentar? Experții în protocol le sfătuiesc pe doamne să se îmbrace casual, lejer dar elegant. Cum ar trebui să arate practic? Rochiile din catifea sau satin combinate cu pantofi cu toc, rochii pe lângă corp deasupra genunchiului, fustele cu bluze sau costumele sunt potrivite. Nu trebuie să vă fie teamă de culori, nu ezitați să apelați la culori tipice Crăciunului, cum ar fi roșu, verde închis, burgundy, alb sau auriu.
 

femei-petrecere-pahareAutor: Inga Seliverstova (Pexels)

 

În cazul domnilor, se aplică un singur principiu - costumul negru ar trebui să rămână în garderobă, la fel ca și adidașii. De exemplu, o cămașă în gri, albastru sau alb este potrivită ca ținută pentru o petrecere de Crăciun. În combinație cu pantaloni în culori similare, se va crea o ținută frumoasă și elegantă. La alegerea pantofilor, este indicat să alegeți pantofi din piele de bun gust.

Sfat pentru bărbații îndrăzneți: hainele în gri arată foarte bine în combinație cu roșu.

 

barbati-petrecere
Autor: RDNE Stock project (Pexels)

 

Codul vestimentar standard prevede, de asemenea, cravata pentru domni. Cum rămâne cu compoziția acesteia? Domnii ar trebui să o poarte atâta timp cât o poartă cei care au cel mai înalt rang în societate. Dacă petrecerea are loc în incinta unui restaurant de lux, nimeni nu ar trebui să și-o scoată.

Părul este podoaba capilară a oricărei femei și nu scapă privirii nici măcar la un eveniment precum o petrecere de Crăciun. Coafura poate fi oricare, important este doar ca aceasta să fie confortabilă. Sunt potrivite și accesoriile de păr sub formă de bentițe sau panglici. Nu trebuie uitate bijuteriile și o geantă mică de umăr din magazinul online Answear.

Un parfum de calitate este un accesoriu important pentru orice ținută. Economisiți atunci când cumpărați și aplicați cupoanele noastre:

Programul petrecerii de Crăciun

 

Este de-a dreptul imposibil să distrezi toți participanții cu un singur fel de program. Fiecăruia îi place ceva diferit și fiecare are criterii diferite pentru ceea ce este distractiv. Pe de altă parte, dacă vă cunoașteți bine angajații sau colegii, nu va fi o problemă pregătirea un program de câteva ore care să fie pe placul tuturor.

Sfaturile noastre pentru programul petrecerii de Crăciun

__check

Un prezentator și o trupă muzicală - nu vor dezamăgi ca program principal al serii.

__check

Karaoke și concursuri de dans - acest program va fi apreciat în special de cei care sunt mai aventuroși.

__check

Ateliere de creație (de exemplu, crearea decorațiunilor de Crăciun) – relațiile dintre colegi se vor consolida prin munca în echipă, vor învăța și  despre alte abilități ale acestora

__check

Degustare de vinuri sau cafea - cu un somelier sau barista profesionist va fi o experiență pentru fiecare iubitor al acestor băuturi.

__check

Spectacol de stand-up - o formă de divertisment populară în prezent, excelentă pentru a completa programul principal.

__check

Show culinar cu un bucătar profesionist - pregătirea mâncării în fața participanților este atât un program grozav, cât și o experiență.

Petrecerile corporative de Crăciun includ și mici cadouri. Secret Santa îți spune ceva? Puteți organiza acest "joc" cu câteva săptămâni înainte de petrecere. Acesta constă în faptul că fiecare angajat extrage în secret pe cineva dintre colegii săi și îi cumpără un mic cadou, valoarea fiind stabilită de la început. Schimbul cadourilor poate face parte din programul petrecerii.
 

petrecere-craciun-companie
Autor: RDNE Stock project (Pexels)

 

Cum arată o petrecere de Crăciun reușită a companiei? Oamenii se distrează, uită de responsabilitățile zilnice, consolidează relațiile interpersonale și, mai mult, sărbătoresc succesele companiei. Nu uita că poți economisi folosind cele mai bune cupoane de reducere.