Pachete dulciuri Moș Nicolae - sănătoase, gustoase și de casă

26.11.2022 Vlasta Copii Partajare

Au fost copiii voștri cuminți sau neascultători în timpul anului? În loc de dulciuri din magazin, pregătiți chiar dumneavoastră pachete de Moș Nicolae sănătoase, gustoase și făcute în casă pentru copii.

Ce vă vine în minte când auziți de Moș Nicolae? Curățarea pantofilor, punerea lor pe fereastră sau copii nerăbdători care aleargă să vadă ce cadou au primit de Sfântul Nicolae?

De cele mai multe ori, aceștia găsesc înăuntru dulciurile lor preferate. În afară de acestea, cu siguranță vor primi ceva pentru școală sau de la bunica. Înainte să vă dați seama, aveți o mulțime de dulciuri acasă.

Cum să reglați cantitatea de dulciuri în timpul celei mai dulci sărbători a anului? Pregătiți un pachet de Moș Nicolae mai sănătos, dar dulce, pentru copii, în confortul casei tale.

De unde puteți cumpăra biscuiți de calitate pentru copii, fructe uscate și alte bunătăți sănătoase? În magazinul online Vegis.ro puteți cumpăra produse cu o reducere de - 50 Ron la cumpărături de minim 50 Ron până la data de 30.11.2022. Pentru a aplica reducerea, utilizați codul de reducere 50VEGIS.

turta dulce deco

 

Calendar de Advent

 

Începem cu un clasic de Sfântul Nicolae preferat de copii, dar și de mulți adulți. Este vorba de calendarul de advent.

Probabil că vă amintiți cum, în copilărie, deschideați în fiecare zi câte o cutie de dulciuri, numărând zilele până la Crăciun. Oferiți copiilor dumneavoastră o bucurie similară.

Știați că în zilele noastre puteți cumpăra un calendar de advent pentru copii și fără dulciuri? De exemplu, acestea pot fi înlocuite cu personajele preferate din basme, jucării sau mini cărți.

Calendare de Advent de Moș Nicolae cu adevărat originale pentru copii găsiți în librăria online Cărturești.ro. Care le-ar plăcea cel mai mult copiilor tăi?

calendar de advent

 

Ciocolată de calitate

 

Ciocolata este, desigur, de asemenea, parte din cadoul de Sfântul Nicolae. Alegeți ciocolată de mai bună calitate, cu un conținut mai mare de cacao. Cel mai bun pe care îl puteți oferi copiilor dumneavoastră este unul cu minimum 35% cacao în stare solidă.

dulciuri copii
 

Fructe gustoase

 

Fructele sunt, de asemenea, o parte sănătoasă a pachetului de Moș Nicolae. Depinde de tine dacă optezi pentru proaspete, uscate sau o combinație a celor două.

Aveți un deshidrator de fructe acasă? Atunci puteți fi siguri că fructele pe care le preparați sunt cu adevărat sănătoase și fără zahăr adăugat.

Sfatul nostru este încă fructele liofilizate. Este foarte gustos atât pentru copii, cât și pentru adulți. Nu ați auzit încă de el? Sunt fructe liofilizate. Prin acest proces își păstrează aroma, culoarea și forma. Poate că ziua de Sfântul Nicolae este cel mai bun moment pentru a o gusta cu copiii.

fructe uscate

 

Turtă dulce de casă

 

Ați copt deja primele prăjituri de turtă dulce? Scoateți câteva, înfășurați-le în celofan sau hârtie de copt și legați-le cu o panglică colorată. Copiii se vor bucura de ele, iar tu vei fi mulțumită pentru că știi din ce este făcut dulcele.

turta dulce copii

Pregătirea propriului pachet de Moș Nicolae pentru copii nu este deloc dificilă. Concentrează-te pe versiuni mai sănătoase ale dulciurilor lor preferate. Copiii adoră să descopere gusturi noi. Veți fi fericiți, la fel și ei.


 

Crăciunul este, de asemenea, asociat cu trimiterea de felicitări de Crăciun. Vreți să vă creați unul singur cu copiii voștri? Sau vă întrebați când a fost făcută prima felicitare de Crăciun? Puteți afla în articolul nostru.