Magazine unde puteți alege cele mai frumoase jucării pentru băieți de la 5 ani

17.06.2024 Cristina Copii Partajare

Odată ce copilașul crește, totul se schimbă, atât hainele, cât și camera copiilor. Știți care sunt cele mai frumoase jucării pentru băieți de la 5 ani? Vă spunem noi, ce jucării îi vor atrage dar mai ales vor ajuta la dezvoltarea lor.

Copiii în vârstă de cinci ani vor să descopere lucruri noi și ar trebui să li se ofere ocazia de a face acest lucru printr-o selecție variată de jucării. Până la urmă, tot prin intermediul acestora copiii își dezvoltă motricitatea fină, creativitatea, gândirea logică și, de asemenea, învață să interacționeze mai bine cu alți copii sau adulți. Haideți să vedem împreună ce jucării pentru copii ar trebui să se regăsească în camera băieților de 5 ani.

Cum să alegeți și de unde să cumpărați cele mai bune jucării pentru băieți de 5 ani?


Probabil că v-a trecut prin minte întrebarea ce jocuri să folosiți pentru a amenaja o cameră pentru copii, practic deja preșcolari. Regula de bază este că acestea nu ar trebui să servească doar la distracția copiilor, ci și să încurajeze dezvoltarea lor în diverse domenii. Iată sfaturile noastre privind jucăriile atât distractive, cât și benefice pentru băieții de 5 ani.

Dezvoltarea competențelor

 

Dezvoltarea motricității fine, a creativității și a logicii este foarte importantă în dezvoltarea și creșterea copiilor. Prin urmare, concentrați-vă pe cumpărarea de jocuri care vor încuraja aceste abilități la copii. Acestea includ blocuri de construcție, puzzle-uri sau alte produse de construcție. Acestea îi vor ajuta, de asemenea, pe copii să își dezvolte imaginația și abilitățile motorii.

Ați auzit de blocurile de construcție magnetice? Folosind cuburi magnetice sau alte piese, copiii pot crea mai ușor obiecte tridimensionale și își pot dezvolta percepția spațială.

Educație


Această categorie include, de exemplu, cărți, jucării de sortare, puzzle-uri sau alte produse cu caracter educativ. Știați că le puteți cumpăra și de la Librăria cu Idei? Nu ezitați să le cumpărați și copiilor dumneavoastră cărți și să creați împreună un obicei de lectură

Care sunt cele mai bune cărți pentru copii? Alegeți din TOP 30 de idei


Este indicat să le creați copiilor obiceiul de a citi cărți încă de la o vârstă fragedă. Nu știți ce cărți pentru copii să alegeți pentru cei mici, cei mari sau adolescenți? Acestea sunt sfaturile noastre.

Dezvoltarea muzicală


Instrumentele muzicale pentru copii ar trebui să facă parte și din zona de joacă a camerei de copii. Copiii se vor distra perfect cu ele și, în plus, își vor dezvolta abilitățile muzicale și sensibilitatea ritmică. De asemenea, acestea sunt bune pentru stimularea activității cerebrale și, nu în ultimul rând, pentru exprimarea emoțiilor. Puteți alege de la tobe, xilofoane, piane mici sau altele instrumente muzicale pentru copii.



Dezvoltarea interacțiunii


După cum le spune și numele, acestea pot vorbi cu copiii, pot lumina sau scoate sunete. Copiii pot chiar să învețe să vorbească concepte noi sau să citească în acest mod distractiv. Ele pot lua forma unor animale de pluș, diverse blocuri, păpuși sau mașini.

Baiatul face puzzle.

Autor: Yan Krukau  (Pexels)

Veți găsi o mulțime de jucării interactive care stimulează simțurile copiilor în magazinul online Greeno.

Dezvoltarea creativității


Există atât de multe moduri în care puteți contribui la dezvoltarea imaginației și creativității copiilor dumneavoastră. Dați frâu liber imaginației copiilor dvs. cu kituri creative, autocolante, timbre sau pagini de colorat. Băieților le vor plăcea, de asemenea, kiturile de construcție cu șuruburi sau puzzle-urile cu numere.

 

Dezvoltare socială


Cumpărați-i fiului dvs. de cinci ani câteva jocuri sociale pentru a-și dezvolta abilitățile sociale și pentru a învăța cum să coopereze cu ceilalți participanți la joc. De asemenea, el va învăța să respecte regulile atunci când joacă jocuri de societate. Alegeți jocuri de societate din e-shop-ul Elefant și petreceți împreună o seară minunată de jocuri în familie. La urma urmei, copiii la 5 ani sunt deja niște parteneri de joacă excelenți.

Din această categorie de jocuri mai fac parte seturi de scule, bucătării pentru copii, unelte de reparații sau diverse figurine.
 

Fiecare băiat va fi încântat de produsele pentru copii din categoria atelier. Alege-i astăzi noul său set de scule din e-shop-ul GimiHome. Îți vei aminti mereu de bucuria din ochii lui.

Jucării de exterior
 

Băieții de 5 ani sunt plini de acțiune și au energie de prisos. Așa că pregătiți-le o zonă de joacă în grădină și achiziționați-le o groapă de nisip, leagăn, cadre de cățărat, căsuță de joacă sau piscină. Trambulina va fi un plus pentru toată lumea, deoarece va ține întreaga familie ocupată.

Nu uitați de o trotinetă, o bicicletă sau mingi, acestea pot ajuta, de asemenea, să îi scoată pe copii afară și să se bucure să petreacă mai mult timp în aer liber.

Baiat pe bicicleta.

De Yan Krukau (Pexels)

Găsiți gama perfectă de produse de agrement pentru copii pentru grădină în magazinul online Noriel. Aruncați o privire și alegeți ce este mai bun pentru copiii dumneavoastră.

În cele din urmă, atunci când alegeți, luați în considerare calitatea, siguranța și interesele copilului. Veți vedea că, alegând jucăriile potrivite, copilul va învăța multe, își va dezvolta abilitățile, imaginația, iar intrarea lui în primul an de școală va fi poate puțin mai ușoară datorită acestui lucru.