Noile tendinte in moda? Încearcă rochie în stil marinar

Imbracaminte in stil marinar palarie.

Vremea din ce în ce mai caldă îți reamintește să adaugi în garderoba ta piese vestimentare mai ușoare. Data viitoare când mergi la cumpărături, mizează pe noile tendinte in moda și cumpără rochie în stil marinar.

Sezonul estival este la un pas de a începe, ceea ce înseamnă că este necesar să pregătești garderoba. Acest lucru este adesea asociat cu cumpărăturile. Fie că ai uzat unele piese și vrei să le înlocuiești, fie că pur și simplu vrei să te bucuri și să-ți cumperi haine noi, nu uita să folosești cupoanele de reducere din categoria fashion. Fie că optezi pentru fuste noi, rochii, bluze Mohito sau topuri ușoare, vei plăti mai puțin dacă le folosești. Și ce haine nu ar trebui să lipsească din garderoba ta? Ei bine, noile tendinte in moda – rochie în stil marinar.

Cum să alegi rochiile în stil marinar?


Rochiile marinărești se caracterizează prin modelul lor cu dungi, mai ales în combinația de culori alb și albastru. Ele sunt deosebit de populare datorită designului lor simplu și curat, care poate evoca uniforma marinarului. Datorită aspectului lor, acestea sunt extrem de versatile și potrivite pentru a fi purtate în zilele casual și pentru petrecerile de vară, de exemplu. Haideți să vorbim despre ce opțiuni aveți atunci când le cumpărați.

Gama de vară a îmbrăcămintei cu dungi din e-shop-ul Zoot este foarte bună. Cu siguranță vei fi atrasă de mai multe articole.

5 parametri pe care să-i ai în vedere atunci când vrei să cumperi rochii în stil marinar


Vrei să cumperi articole vestimentare în stil marinar? Iată câteva puncte utile atunci când alegi.

Croiala


Disponibilitatea rochiilor este foarte mare în ceea ce privește croielile, astfel încât poți alege un croi, care să îți placă, dar în același timp să corespundă tipului tău de corp. Știi ce ți se potrivește?

__check

Pară - croiala ideală pentru această siluetă este o rochie în formă de A. Potrivite sunt cele a căror parte superioară este formată din dungi orizontale, iar partea de jos este monocromă. De asemenea, poți opta pentru una cu dungi orizontale.

__check

Triunghi inversat - dacă acesta este tipul tău de corp, ți se va potrivi o rochie cu talie îngustă și decolteu în V. Alege rochiile care au dungi verticale.

__check

Dreptunghi - în acest caz, poți opta pentru o rochie care are atât dungi verticale, cât și orizontale.

__check

Clepsidră - silueta este accentuată corespunzător de o rochie îngustă și strâmtă. În ceea ce privește dungile, sunt potrivite dungile verticale sau diagonale.

__check

Măr - cea mai bună alegere este o rochie cuprinzătoare, care are un decolteu rafinat și va sublinia talia. Iar atenția din partea de mijloc a corpului va fi distrasă de un model cu dungi verticale.

__check

Rigla – pentru o siluetă subțire ca aceasta, cu șolduri și forme minime, se potrivesc perfect rochii înguste. Dungile orizontale sunt bune pentru a adăuga volum și lățime. Îmbrăcatul cu dungi verticale va alungi vizual și mai mult linia corpului.

Cum rămâne cu înălțimea? De asemenea, conform înălțimii, sunt sfaturi despre ce dungi să porți. Siluetei mici se vor potrivi dungile verticale înguste. Acestea vor prelungi vizual figura. Dacă optezi pentru haine cu dungi orizontale, silueta ta ar putea părea și mai mică și mai îngustă. Figurile mai înalte au mai multe opțiuni atunci când vine vorba de purtarea dungilor. Atât dungile orizontale, cât și cele verticale li se potrivesc. Dungile orizontale accentuează înălțimea, iar cele verticale adaugă volum.

Următoarele oferte sunt valabile pentru cumpărarea hainelor sau accesoriilor la modă chiar acum. Nu ezita, profită de ele și economisește.

Culori și modele


Așa cum am menționat mai devreme în articol, combinația de culori caracteristică pentru rochiile în stil marinar este alb și albastru. Cu toate acestea, aceste articole sunt adesea disponibile și în roșu, maro sau negru cu dungi albe.

În timp ce unele modele sunt simple, fără niciun detaliu, altele au diferite motive pe ele, de exemplu, ancore mici sau nave cusute. Acestea sunt de obicei situate în partea de sus a ținutei, dar, de exemplu, modelele de haine marinărești de vacanță le pot avea mai mari și situate în partea de mijloc.

Femeie in rochie cu dungi albe și negre.De Katherine Dec (Pexels)

 

Puține femei vor spune că au destule haine, cele mai multe duc mereu lipsă. Dacă aceasta este și problema ta, avem soluția - pentru o sesiune de cumpărături rapidă, consultă selecția celor mai bune piese de pe site-ul nostru.

Material

 

Atunci când alegi rochiile din punct de vedere al materialului, este necesar să ții cont de ocazie și de perioada în care vrei să le porți. Bineînțeles, cel mai important lucru este confortul și stilul tău

Cele mai populare materiale includ:

__check

Bumbacul - materialul ideal pentru hainele de vară. Este bine permeabil și absorbant.

__check

Inul - este un material durabil și natural care oferă un efect de răcorire. În plus, hainele din in se caracterizează printr-o durabilitate îndelungată.

__check

Vâscoză - caracterizată prin lejeritate și aerisire.

__check

Poliester - material durabil, flexibil și ușor de curățat.

__check

Flanel - da, puteți găsi acest material și în model de dungi, în special cele care sunt concepute pentru perioadele mai reci ale anului.

Dimensiune

 

Mărimea potrivită este foarte importantă nu numai pentru ca rochiile să arate bine pe tine, dar mai ales pentru a te face să te simți confortabil. Avem un truc, care te va ajuta să alegi mărimea potrivită atunci când faci cumpărăturile online. Deoarece mărimile pot varia în funcție de producător, verifică întotdeauna tabelul de mărimi de pe site-ul web al vânzătorului. Poți afla cu ușurință ce mărime ți se potrivește verificând și comparând cu măsurile tale.

Lungime


Fiecare lungime a rochiilor este potrivită pentru diferite ocazii și este, de asemenea, legată de înălțime, de tipul de corp sau de preferințele personale. Următoarele informații te pot ajuta să alegi lungimea rochiei potrivite pentru tine.

Rochiile mini sunt potrivite pentru femeile mai îndrăznețe, care nu se supără pe lungimea scurtă a rochiei - aceasta ajung cam până la jumătatea coapselor. Sunt potrivite pentru petrecerea timpului liber și pentru evenimente informale. Avantajul unor astfel de rochii este că pot prelungi vizual picioarele. Rochiile de plajă cu dungi, de exemplu, sunt realizate în această lungime.

Scurte, dar suficient de lungi pentru a fi purtate la evenimente importante, sunt rochii deasupra genunchiului. Rochiile midi, sau rochiile până la genunchi, sunt perfecte pentru fiecare zi, la serviciu și în timpul liber.

Te vei simți comfortabilă și încrezătoare într-o rochie maxi, indiferent de ocazie. Chiar și într-un model cu dungi, arată elegant și șic. 

O femeie cu palarie in haine marinaresti.De Artem Lysenko (Pexels)

Magazinul online Sinsay are în oferta sa multe rochii moderne cu dungi. Dar cu siguranță merită să vă uitați și la alte modele.

Cât costă o rochie în stil marinar?


Prețul unei rochii marinărești variază în funcție de marcă, material, calitatea prelucrării și de magazinul online respectiv. Bineînțeles, nu întotdeauna se întâmplă că, cu cât rochia este mai scumpă, cu atât este mai bună calitatea. Prin urmare, luați întotdeauna în considerare dacă calitatea materialului corespunde prețului și comparați ofertele mai multor e-shop-uri atunci când faceți achiziția.

Puteți cumpăra o rochie cu model navy de la aproximativ 80 Lei, dar prețul modelelor de calitate superioară poate ajunge până la 300 de Lei.

Îți faci griji în legătură cu cumpărarea rochiilor online? Nu îți fă griji. Multe e-shopuri oferă o perioadă extinsă de returnare, astfel încât să poți proba hainele comandate în confortul propriei case și să decizi dacă le păstrezi sau le returnezi.

Cum să porți o rochie în stil marinar


Crearea unei ținute atemporale cu o rochie în dungi nu va fi dificilă nici acum, nici peste 3 ani. Datorită versatilității sale, ele vor fi mereu IN.

Poți completa o ținută cu rochie în stil marinar cu accesorii simple, cum ar fi o geantă, ochelari de soare sau bijuterii. Când vine vorba de încălțăminte, espadrilele, sandalele și chiar adidașii sunt potrivite pentru o ținută casual.

 Vei purta o rochie în stil marinar la plajă? Nu uita să aduci o geantă de mână din paie.

TIP – Îți plac rochiile mai elegante? Noi îți spunem unde le poți găsi.

 

Indiferent dacă ai nevoie de o rochie pentru nuntă, botez, zii de naștere noi am pregătit un articol cu magazine online, unde găsești tot ce ai nevoie.

Rochia în stil marinar este o piesă de îmbrăcăminte populară pentru femeile din întreaga lume. Prin simplitatea, confortul și eleganța lor, acestea sunt adesea alegerea numărul unu atunci când se creează o ținută pentru zilele călduroase. Și nu contează dacă este vorba de un look casual sau de o ocazie importantă. O rochie în stil marinar cu dungi este perfectă pentru fiecare zi atunci când este asortată corect.