5 modele de bluze în trend acum pe Mohito

femeie-camasa-alba

Vrei să știi ce bluze Mohito sunt în trend acum? Ai ajuns la locul potrivit. Noi te vom ghida prin selecție și îți vom spune și despre cele mai bune oferte actuale.

Au început, în sfârșit, lunile în care este timpul să scoatem din dulap piese vestimentare mai lejere, sub formă de tricouri, cămăși sau bluze. Ai doar câteva? În acest articol, îți vom da câteva sfaturi pentru a alege bluzele potrivite într-un magazin extrem de popular la nivel mondial, Mohito. Așadar, haide cu noi,  să descoperi cum să faci cea mai bună alegere din multitudinea de oferte din magazinul online.

În acest articol îți vom:

__check

prezenta pe scurt magazinul online Mohito

__check

prezenta 5 modele actuale pe care le poți cumpăra

__check

spune cum să răsfoiești pe site produsele din categoria bluze

__bulb
Cum se efectuează pe epantofi retur GLS?

Nu ești mulțumită de comanda din magazinul online epantofi? Pur și simplu returnează produsele cumpărate . Îți vom spune cum se face pe epantofi retur GLS.

Ce poți cumpăra pe Mohito?

 

Brandul din Cracovia, cu 16 ani de existență, se mândrește cu un concept unic - se concentrează doar pe vânzarea de îmbrăcăminte și accesorii pentru partea feminină a populației. Este, prin urmare, un fel de paradis pentru noi, femeile, deoarece toate produsele din magazinul online sau din magazinul fizic  sunt concepute doar pentru femei.

Iar gama de produse nu este deloc mică. Când deschizi magazinul online, vei găsi o bară clară de categorii - Noutăți, în prezent este vorba și de Promoție la Mijloc de sezon, Îmbrăcăminte, Accesorii, Colecția pentru ocazii  și Inspirații. Pe oricare dintre ele vei da click, vei avea apoi un filtru care te va ajuta să găsești mai repede ceea ce cauți. Și poți fi sigură că fiecare piesă va fi subliniată cu o doză mare de eleganță și stil.

Exact așa se definește brandul - ca un brand pentru adevăratele iubitoare ale modei care pot aprecia originalitatea, gustul și eleganța. Mohito urmărește constant tendințele modei și aduce produse caracterizate de funcționalitate și confort, concepute pentru femeile încrezătoare și senzuale.

Brandul Mohito face parte din compania LPP, alături de alte 4 branduri care pun mare accent pe mediu. Ca parte a obiectivelor sale, brandul participă la producția durabilă a produselor prin reducerea consumului de apă și energie în procesul de producție.

Să spunem câte ceva despre companie și în cifre. Mohito operează în 22 de țări europene, iar femeile pot face cumpărături online în 18 piețe online. În ceea ce privește cumpărăturile offline, există un total de 229 de magazine fizice.

 

Când vorbim despre magazinele fizice, avantajul unor astfel de achiziții este cu siguranță posibilitatea de a proba hainele înainte de a le cumpăra. Cu toate acestea, dezavantajul este că magazinele fizice nu oferă o selecție la fel de largă de produse la un preț redus ca și cele online. Așadar, sfatul nostru este clar - cumpără online, profită de reducerile Mohito și dacă articolele nu ți se potrivesc, pur și simplu returnează-le.

camasa-femei-alba-floriAutor: Bianca Castillo (Unsplash)

 

Ce bluze Mohito poți găsi?

 

Pentru a alege din gama de bluze, trebuie să faci click pe secțiunea Îmbrăcăminte din partea de sus a paginii, apoi selectezi secțiunea Bluze, cămăși. Da, aceste două tipuri de produse se regăsesc într-o singură categorie comună, dar odată deschisă, poți selecta doar bluze în panoul din stânga.

 

mohito-screenSursa: Mohito.com.ro

 

Pentru cumpărături rapide, panoul menționat mai sus din partea stângă a ecranului îți va arăta o selectare a bluzelor - bluze basic, bluze  cu imprimeu, bluze elegante sau body. Pe noi însă ne interesează selectarea bluzelor în funcție de croială, așa că observăm un filtru deasupra produselor. Acesta este format din până la 8 opțiuni diferite în total. Poți alege sortarea preferată a produselor, ce mărimi dorești să se afișeze, preferințele de culoare, gama de prețuri, materialul, modelul, croiala și alte caracteristici, cum ar fi mânecile scurte sau lungi.

În filtrul Croială poți alege în prezent din 5 croieli diferite de bluze. Vrei o bluză basic, oversized, mulată, petrecută sau bluză tip carmen? Le poți avea pe toate. Să vedem mai în detaliu bluzele.

 

mohito-screen

Sursa: Mohito.com.ro

Iubești cumpărăturile? Atunci veți dori să afli și alte oferte excelente. Pe site-ul nostru le vei găsi pe cele mai bune.

Cele mai multe bluze basic  sunt în culorile negru sau alb, dar poți alege și albastru, roz sau verde. După cum sugerează și numele, aceste bluze sunt concepute pentru fiecare zi, dar, cu combinația potrivită în ținuta ta, le poți purta la ocazii importante. De asemenea, sunt extrem de potrivite pentru muncă, deoarece sunt ușor de combinat, confortabile și elegante.

Cele mai multe dintre ele sunt monocrome, dar poți găsi și bluze cu dungi, flori, frunze sau buline. De asemenea, poți alege bluze simple, fără aplicații, dar și cele cu volane sau dantele, de exemplu.

Având în vedere numărul de produse incluse în această categorie, putem spune cu siguranță că aici vei găsi cea mai mare selecție de modele disponibile.

Bluza Mohito cu croială oversized este, de asemenea, una dintre cele care ar trebui să se regăsească în garderoba ta. Croiul larg o face foarte confortabilă la purtat, în plus arată și se simte foarte trendy. Deși există doar câteva bluze în culori neutre în gama actuală, toate sunt extrem de trendy.

Îți plac bluzele petrecute? O bluză ca aceasta va atrage instantaneu atenția. Iar acest lucru este valabil și dacă alegi o bluză petrecută de la acest brand. Datorită materialului suprapus din față, aceasta arată rafinat, dar elegant și este potrivită pentru toate ocaziile.

Nu vei găsi un număr mare de astfel de bluze în această secțiune în acest moment, dar acest lucru se va schimba cu siguranță. Așa că nu uita să verifici magazinul online în mod regulat.

bluza-animal-printAutor: servet photograph (Unsplash)

 

Trecem la o secțiune foarte bogată de bluze mulate, tip body, care sunt croite special pentru a evidenția partea superioară a siluetei feminine. Forma strâmtă accentuează formele și modelează silueta. Tipice pentru ele sunt croiurile și lungimile diferite ale mânecilor sau ale decolteurilor, ceea ce corespunde ofertei largi din magazinul online Mohito.

Acest tip de bluză este unul din cele mai populare; fie că este vorba de ținutele de zi cu zi, pentru muncă sau pentru diverse întâlniri. Le poți găsi în magazinul online în multe culori, precum și modele.

 

Ultima în gamă este bluza cu croială spaniolă, bluza tip carmen. Aceasta se caracterizează prin volane, pliuri, elemente împletite sau mâneci largi. Există și o bandă elastică în partea de sus a bluzei, ceea ce face posibilă purtarea acesteia pe umeri.

În comparație cu alte modele de bluze, aceasta este mai potrivită pentru ocazii speciale decât pentru purtarea zilnică, dar, desigur, depinde de stilul tău vestimentar. Este perfectă pentru evenimente sociale, întâlniri sau alte ocazii speciale. 

__bulb
Un lănțișor cu cruce este un cadou minunat. Cum alegi corect lungimea?

Cauți o bijuterie versatilă, care nu se va demoda niciodată? Un lănțișor cu cruce este unul dintre cele mai populare bijuterii. Află cum să-l alegi corect și din ce magazine online să cumperi.

Care bluză Mohito îți place cel mai mult? Sperăm că te vei decide pentru cel puțin o croială și vei începe cumpărăturile cu bucurie. Și pentru ca achizițiile tale să fie mereu mai profitabile, fii cu ochii pe site-ul nostru, unde vei găsi mereu cele mai noi reduceri și cupoane de reducere.