5 ponturi de unde puteți cumpăra rochii elegante

rochia potrivita

Vă aflați în căutarea rochiei potrivite pentru bal? Puteți deveni regina balului și fără a cheltui un întreg salariu. Vă oferim câteva idei, unde veți găsi o gamă variată de rochii la prețuri avantajoase.

 

Ce se poartă în acest sezon?

Dacă vă pregătiți de un bal official atunci cu siguranță ar trebui să alegeți o rochie lungă. În acest an se poartă modele trendy cu spatele gol sau un decolteu mai adânc, deci dacă vă puteți permite atunci curaj. Nu veți da greș nici dacă veți alege o rochie cu corset sau una simplă cu o tăietură dreaptă. În privința materialelor este permis orice în ce arătați bine – puteți alege catifea, saten, sifon sau combinația între ele. O rochie mai simplă o puteți scoate în evidență cu dantelă elegantă, pene, paiete, pietre sau broderie. Înafară de nemuritoarele culori negru și alb în acest an puteți alege culoarea gri, albastru închis sau roșu aprins, dar și rochii în tonuri argintii, aurii sau mov.

La evenimentele mai puțin formale vă puteți permite o rochie mai scurtă sau piese originale, prin care vă veți face remarcată. Mereu la modă sunt spre exemplu rochiile scurte de culoare neagră în diferite modele. Unde le puteți găsi?




Answear

În magazinul online Answear.ro veți găsi rochii de bal în stilul starurilor de la Hollywood. Puteți alege rochii din material strălucitor cu cordon sau cu partea de jos largă și cu dantelă aplicată.

 

reduceri answear kuplio

Puteți alege și rochii scurte în culoarea neagră, diferite croieli cu spatele gol sau cu mâneci evazate.

 

reduceri rochii answear kuplio

 

Dacă negrul vi se pare mult o culoare mult prea tristă atunci puteți alege rochii scurte în mai multe variante de culori. Aceste modele sunt completate cu dantelă, paiete sau material metalic.

 

answear reducere kuplio

 

» Pontul nostru: Doriți să economisiți la cumpărarea unei astfel de rochii frumoase? Atunci nu ezitați să folosiți cod reducere Answear pe care îl veți găsi la noi pe site și asfel puteți deveni regina balului.

 


Bibloo

La bal puteți atrage atenția asupra voastră și într-o rochie mai neobișnuită. Mai ales dacă este vorba de un eveniment mai puțin formal, puteți da drumul la fantezie și să alegeți un model original precum este acesta din atelierul Desigual. Rochie cu un mix unic de culori, care denotă eleganță – ce altceva v-ați putea dori mai mult?

 

bibloo reducere kuplio

 

În magazinul online Bibloo.ro veți găsi și multe alte rochii lungi, scurte, cu dantelă sau clasice de la designerii voștri preferați.

 


Bonprix

Și pe Bonprix veți găsi rochii pentru orice ocazie. Atrage-ți toate privirile într-o rochie de seară elegantă în care vă veți simți foarte bine. Căutați modelul potrivit care vă scoate în evidență silueta. Vă aflați în căutarea unei rochii scurte de culoare neagră, sau unei rochie cu tăietură într-o parte sau poate o rochie lungă rafinată cu paiete? Aveți la dispoziție toate modele în toate mărimile la prețuri avantajoase. În cazul în care doriți să economisiți și mai mult atunci nu ezitați să profitați de Bonprix reduceri și cumpărați la prețuri convenabile.

 

bonprix reducere kuplio

 

Zoot

Rochii ale unor branduri îndrăgite le veți găsi și în magazinul online Zoot.ro. Înafară de cunoscutul brand Desigual veți găsi și marca olandeză Vero Moda. Aici veți găsi piese de modă moderne în tendințe și pa care le puteți combina foarte bine. Și din acest magazin online puteți cumpăra foarte avantajos este suficient să folosiți vocher Zoot și vă puteți bucura de cumpărături.

 

zoot reduceri rochii kuplio

 

Dyfashion

Și magazinul online Dyfashion vă oferă colecții ale unor mărci cunsocute sau mai puțin cunsocute. Aici veți găsi rochii de bal atrăgătoare și unice pe care nu le veți mai găsi în altă parte. În plus dacă veți folosi profita de oferte Dyfashion black friday veți economisi considerabil.