Începe școala: Ce are nevoie fiecare elev și cum să economisești la cumpărături?

co_08 promotii

Ești unul dintre acei părinți care se pregătesc din timp pentru noul an școlar? Pregătește-te și de data acesta. Află pe ce poți economisi sute de lei și de unde să faci cumpărăturile.

Vara a intrat în cea de-a doua jumătate a sa, ceea ce înseamnă că se apropie încet și noul an școlar. În fiecare an, începutul lunii septembrie este asociat și cu achiziționarea de rechizite și echipamente școlare pentru camera copiilor. Nu poți sări peste ele, dar datorită ofertelor de pe site-ul nostru, poți economisi considerabil.

Categoriile precum mobilierul, echipamentele electronice, calculatoarele și laptopurile, precum și articolele pentru petrecerea timpului liber nu sunt cu siguranță de neglijat. Acestea sunt pline de oferte excelente pentru toți studenții.

Faceți click pe categoria Back to school, veți găsi multe oferte într-un singur loc.

baiat-tbleta-notite

 

Confortul în prim plan

 

Fiecare elev trebuie să se concentreze cât mai mult posibil atunci când învață. Fără îndoială,  un colț de studiu bine mobilat și utilat  îl va ajuta. Acesta ar trebui să fie format în primul rând dintr-un birou și un scaun confortabil, cu echipamentul necesar.

Lumina naturală este cea mai bună pentru studiu. Prin urmare, amplasați biroul sub fereastră. Dacă acest lucru nu este posibil, găsiți un loc perpendicular cu fereastra. Ce birou este cel mai bun? Pentru fiecare elev poate fi, bineînțeles, diferit din cauza unor parametri diferiți. În general, se recomandă un birou în formă de "L", deoarece oferă un spațiu mare pentru a calculator, cărți și caiete.

Un birou pe colț nu încape în camera copiilor? Orientează-te către un birou mai mare, drept. Acesta va fi o piesă de mobilier practică și o investiție pentru anii ce urmează.

 

fata-birou-laptop

 

Cumpără birouri din magazinul online Somproduct, alege-l pe cel mai potrivit copilului tău.

Și scaunul? Înălțimea reglabilă a acestuia ar trebui să fie o chestiune evidentă. Modelele care nu au această opțiune ar trebui să fie evitate. Ele sunt mai mult decât nepractice. Scaunele pentru copii în creștere, pe de altă parte, sunt grozave. De asemenea, acordă atenție spătarului ergonomic, care este cel mai bun pentru coloana vertebrală a copilului.

Nu uita de alte piese de mobilier practice pentru camera elevului. Ar trebui să existe dulapuri și rafturi lângă birou pentru a pune lucrurile în ordine. Un panou de plută sau o tablă de scris vor fi, de asemenea, utile.

Sfatul nostru: Asigură-te că ai și un sistem de organizare a cablurilor. Cablurile care trec peste sau pe sub birou pot fi destul de deranjante pentru elev. Produsele de organizare a cablurilor din magazinul online PC Grage te pot ajuta în acest sens.

 

baiat-birou-laptop

 

Calculatorul ca o necesitate pentru studiu

 

Trăim în vremuri moderne, ceea ce are un impact semnificativ asupra modului studiului. Chiar și elevii din școlile primare folosesc calculatorul ca ajutor pentru teme.

Elevii din școlile gimnaziale, liceale și universitare folosesc calculatorul pentru a-și redacta tezele, lucrările sau pentru a prelucra rezultate grafice. Pur și simplu, calculatorul este în prezent unul dintre ajutoarele școlare nemenționate dar în același timp atât de necesare.

Vrei să cumperi un laptop eficient la preț decent? Cumpără de pe PC Garage

Ce criterii ar trebui să îndeplinească laptopul unui elev?

__check

ecran de 14" și greutate sub 2 kg pentru a fi ușor de transportat

__check

baterie cu o autonomie de cel puțin 7 ore

__check

construcție metalică rezistentă la uzură

__check

tastatură ergonomică pentru o tastare confortabilă (partea numerică reprezintă un avantaj)

__check

putere în funcție de necesitățile studiului (minim 2 - 4 Ghz)

Nu uita să achiziționați accesorii esențiale, cum ar fi o geantă pentru laptop pentru un transport ușor și sigur.

Laptopul nu este singurul lucru de care au nevoie studenții pentru un studiu calitate. Un al doilea monitor va face mai ușoară pregătirea pentru școală. Iar imprimanta va fi, de asemenea, folosită în mod regulat în camera studenților.

 

fata-laptop

 

Electronice pentru studiu și timp liber

 

Relaxarea și petrecerea timpului liber sunt extrem de importante pentru noi toți, dar și pentru studenți. Aceștia au nevoie să se relaxeze și să își reîncarce bateriile pentru învățare și pentru următoarea zi de școală. Produsele din gama  electronicelor sunt potrivite pentru acest lucru.

Multe produse pot fi folosite nu numai pentru divertisment, ci și pentru învățare. De exemplu, pe tabletă, pot juca jocuri dar pot, de asemenea, să repete materia. Tabletele mai eficiente pot chiar să aibă funcțiile unui calculator.

Copilul face sport? Va aprecia un smartwatch care monitorizează și înregistrează o serie de măsurători importante. Iar un smartphone nou poate fi un stimulent pentru a obține rezultate foarte bune la școală sau ca o recompensă pentru ei.

Ai luat în calcul să cumperi copilului căști? O idee excelentă. Le va folosi nu doar pentru a asculta muzică, ci și pentru a obține informații interesante din diverse discuții și podcast-uri.

 

baiat-camera-copii

 

În magazinul online Huawei găsești o ofertă largă de electronice. Ce vei alege pentru ai tăi copii?

Timp pentru aventuri și hobby-uri

 

În ce excursii ai fost cu copiii în timpul verii? Dacă nu ai reușit să ajungi la atâtea câte ai fi vrut, mai aveți încă destul timp să mergeți împreună în locuri uimitoare. Puteți merge la mare, puteți merge într-o excursie-aventură cu cortul în pădure sau puteți face câteva călătorii scurte prin țară. Puteți aduna experiențe de neuitat în fiecare zi.

 

Odată cu începerea anului școlar vine și obligația de a stabili bine rutina zilnică a copiilor. Nu uita că, pe lângă timpul pentru studiu, trebuie să le rezervi suficient timp pentru a se bucura de hobby-urile lor. Interesele lor sunt foarte importante și îi ajută să ia o pauză de la îndatoririle școlare.

Cum să o faci corect? În primul rând, discută cu copiii despre activitățile la care ar dori să participe. De exemplu, un club de muzică, lecții de dans, pictură sau un club sportiv. Apoi planificați-le pentru fiecare zi a săptămânii, astfel încât copiii să aibă timp să învețe și să se relaxeze.

 

__bulb
Care excursii ieftine sunt top în acest sezon? Călătoriți și mai ieftin!

Tururile ieftine de vizitare a obiectivelor turistice sunt alegerea potrivită, deoarece puteți călători mai avantajos. În plus, puteți economisi și la transport. Cum puteți proceda? Vă vom spune în articolul nostru.

Odată cu începerea anului școlar vine și obligația de a stabili bine rutina zilnică a copiilor. Nu uita că, pe lângă timpul pentru studiu, trebuie să le rezervi suficient timp pentru a se bucura de hobby-urile lor. Interesele lor sunt foarte importante și îi ajută să ia o pauză de la îndatoririle școlare.

Cum să o faci corect? În primul rând, discută cu copiii despre activitățile la care ar dori să participe. De exemplu, un club de muzică, lecții de dans, pictură sau un club sportiv. Apoi planificați-le pentru fiecare zi a săptămânii, astfel încât copiii să aibă timp să învețe și să se relaxeze.

În confortul propriei case, aceștia își pot dezvolta memoria și imaginația citind cărți. Au talent pentru fotografie? Cumpără un aparat foto pentru a-i ajuta să se perfecționeze și mai mult.

 

fata-chitara-planta

 


Începutul unui nou an școlar nu înseamnă că trebuie să golești portofelul. Profită de chilipirurile din categoria Back to School și cumpără astăzi tot ce are nevoie elevul tău la prețuri avantajoase.