Împachetare cadouri - ieftin, ecologic și frumos

cadouri craciun

Ați cumpărat deja micile cadouri de pus sub bradul de Crăciun? Acum tot ce mai rămâne de făcut este să le împachetăm frumos. Iată câteva idei de împachetat cadouri acasă într-un ambalaj original pentru cadouri.

Cadourile pot fi împachetate diferit. Atractiv, creativ și mai personal pentru destinatar. Anul acesta, alegeți model de împachetat cadouri original. Este mai ieftin decât hârtia de împachetat, nu vă va lua mult timp și, în plus, veți fi mai ecologic.

Oferiți-le celor dragi cel mai prețios cadou - sănătatea. În magaiznul online Lensa.ro puteți cumpăra rame cu lentile cu o reducere de 10% până la 31.12.2022. Pentru a aplica reducerea, introduceți codul de reducere KUPLIO10 în coșul de cumpărături.

cadouri originale

 

Materiale naturale în rolul principal

 

Puneți deoparte panglicile colorate, autocolantele și alegeți moduri de împachetat cadouri tradiționale folosite pentru a înfrumuseța cadourile de Crăciun împachetate. Folosiți materiale mult mai bune și mai ecologice. Ne gândim la fructe uscate, crenguțe de conifere și ramuri uscate adunate în timpul unei plimbări de iarnă.

Conurile de sub copaci și florile uscate vor fi, de asemenea, utile. Folosiți pur și simplu tot ceea ce natura vă oferă gratuit. În plus, materialele naturale și minimalismul sunt tendințele actuale de Crăciun. Și nu numai atunci când împachetăm cadourile, ci și atunci când decorăm bradul.

cadouri naturale flori uscate

__bulb
Ornamente de Crăciun din lemn: voi le aveți deja?

Vă întrebați cum ar putea arăta decorațiunile de Crăciun din acest an? Ornamentele din lemn pentru brad, cu diverse motive, sunt la modă în prezent. Citiți mai departe și lăsați-vă inspirați.

Folosiți hârtia rămasă

 

În fiecare gospodărie există hârtie uzată pe care o puteți refolosi. Folosiți-o eficient pentru a vă împacheta cadourile de Crăciun. Nu contează dacă nu este în stare perfectă. Legați o sfoară prin cadoul împachetat și adăugați orice decorațiune doriți, cum ar fi o etichetă cu numele.

cadou funda rosie crenguta brad

 

Reciclarea hârtiei de ziar

 

Nu știi ce să faci cu ziarele tale aruncate? Nu le aruncați. O opțiune mai bună este să le folosiți pentru împachetarea cadourilor. În același mod, puteți folosi cărți vechi, rupte. Un cadou împachetat în acest mod va avea un aspect cu adevărat original.

Nu uitați că orice fel de ambalaj lasă în urmă o amprentă ecologică. Așadar, dacă puteți, reciclați hârtia folosită pentru împachetarea cadourilor de Crăciun, chiar și după ce acestea au fost despachetate. De exemplu, pentru a aprinde un foc în șemineu.

cadouri hartie eco

 

Pungi hârtie pentru mâncare

 

S-ar putea să nu vă gândiți la toate lucrurile care pot fi folosite pentru împachetarea cadourilor. Poate fi orice, chiar și pungi pentru mâncare. Vă puteți înfășura cu ușurință jurnalul, caietul, cosmeticele, bijuteriile, șosetele sau alte obiecte mici în ele.

Închideți și sigilați partea superioară a pungii. De exemplu, cu o felie de portocală uscată. Sau înveseliți-le aspectul alb pur pictând câțiva fulgi de zăpadă sau un brad.

sfoara hartie eco

Vă întrebați cum să înfășurați creativ șosetele? O rolă obișnuită de hârtie igienică sau prosoape de hârtie de bucătărie sunt suficiente. Puneți șosetele înăuntru, îndoiți capetele și legați-le împreună. Cadoul va arăta ca o bomboana pentru pom.

cadou alb rosu

 

Cum rămâne cu resturi din textile?

 

Ați auzit de cuvântul "furoshiki"? Este o tehnică japoneză de împachetare a cadourilor în pânză. Japonezii înfășoară totul în pânză - haine, diverse bunuri sau cadouri.

Cum să înfășurați cu tehnica furoshiki? Desfaceți o bucată de pânză și așezați cadoul în centru. Îndoiți două colțuri împreună și legați cele două colțuri rămase împreună. În final, se pune în nod o ramură de conifere sau un fruct uscat. Acestea vor face ca întregul cadou să miroasă minunat.

cadou in panza

 

Săculeț croșetat

 

Aveți un hobby în croșetat? Confecționați un săculeț croșetată și adaptați-i dimensiunea la cadoul pe care doriți să-l împachetați. De asemenea, puteți folosi un săculeț din pânză simplă, confecționat prin coaserea mai multor bucăți de țesătură.

Știi ce este grozav la astfel de saci? Puteți continua să le folosiți și după Crăciun. În acest fel, veți contribui și dumneavoastră la un Crăciun mai verde.

cadour in saculet textil

Desenați, tăiați, ștampilați

 

Vă puteți lăsa imaginația să zburde atunci când creați cadouri pentru copii și adulți. Tot ce ai nevoie este un strop de imaginație pentru a știi ce modele de împachetat cadouri să pregătiți pentru cei mici.

Le-ați cumpărat copiilor dumneavoastră jucăria râvnită? Scrieți sau desenați pe ambalaj un indiciu despre ceea ce se află în interiorul cadoului. Lipiți un brad decupat sau o altă imagine pe hârtie de împachetat albă simplă. Și adulților le place să găsească o temă de Crăciun pe cadoul lor.
 

cadou ursulet lipit

Ștampilați cadourile. Hârtia simplă sau hârtia de copt va obține un design cu adevărat original. Și nu trebuie să le cumpărați de la papetărie, ci pur și simplu le puteți face acasă.

Aveți nevoie:

 

__check

 

o radieră de hârtie mai veche și nefolosită

__check

 

creion

__check

 

cutit

__check

 

culori acrilice

Cum procedăm

1

 

Desenați motivul dorit pe radieră. Poate fi un simplu copac, un cadou sau un fulg de zăpadă.

2

 

Tăiați excesul de gumă.

3

 

Se aplică un strat subțire de vopsea acrilică pe ștampila decupată și se aplică pe hârtie de împachetat.

Sfatul nostru: Împachetați ștampilele copiilor sub bradul de Crăciun. Ei vor avea o activitate distractivă în timpul sărbătorilor.

cadou impachetat sub brad

Personalizați-vă alegerea materialului și a decorului pentru împachetarea cadoului în funcție de persoana căreia îi oferiți cadoul. Suntem siguri că toată lumea va aprecia aspectul său. Nu uitați să adăugați o etichetă cu numele pentru a-i da o notă și mai personală.

Vedeți ce se poate crea cu puțină imaginație și cu utilizarea unor materiale aparent inutile? Cadouri de Crăciun cu adevărat originale, ecologice și ambalate ieftin.