Decorați-vă casa și creați o atmosferă de Crăciun magică

decoratiuni craciun

Crăciunul ne bate la ușă deja. Doriți să creați o atmosferă de Crăciun în locuința voastră dar nu știți cum? Am pregătit pentru voi câteva idei din care vă puteți inspira.

 

Fără bradul de Crăciun nu are farmec

Viu sau din plastic? Poate încă vă aflați într-o dilemă de anul trecut. Acest lucru depinde de preferințele fiecăruia. Oricare ar fi alegerea voastră, bradul trebuie decorat frumos. În ultimii ani se poartă o singură culoare. Designerii se află în discuții privind stilul și asortarea decorațiunilor, iar în fiecare an înaintea sosirii Crăciunului apare informația ce culoare se poartă în acest an în materie de decorațiuni pentru pomul de Crăciun.

 Dacă dorți să respectați tendințele actuale în materie de decorațiuni s-ar putea să fie destul de solicitant din punct de vedere financiar. Deci cum procedăm? Cel mai bine ar fi să alegeți decorațiuni pentru Crăciun pe care la puteți folosi fără probleme și în anii ce urmează. Dacă alegeți spre exemplu decorațiuni în culorile alb, arginitu sau auriu atunci le puteți combina și cu alte culori.

Acest lucru se aplică și în cazul pomului de Crăciun. În fiecare an puteți folosi aceeași culoare de bază – spre exemplu culoarea albă și înainte de Crăciun puteți cumpăra câteva decorațiuni care sunt la modă pe care le puteți găsi spre exemplu și în magazinul online Vivre. În plus în cazul în care veți folosi voucher Vivre veți și economisi.

 

decoratiuni craciun kuplio

 

Scurtați-vă perioada de așteptare

Mai întâi veți aprinde prima lumânare în prima duminică de Advent. Coronița de Advent o puteți confecționa și voi singuri – este de ajuns un corp din paie, câteva crenguțe de brad și desigur patru lumânări. În loc de baza din paie puteți folosi și câni vechi știrbite pe care le veți pune una lângă alta puneți în ele mac și câteva crenguțe de brad și desigur lumânările. O coroniță de Crăciun o puteți amplasa la ușa de la intrare. Astfel fiecărei persoane care o să vă viziteze îi va fi clar că la voi este deja o atmosferă de Crăciun.

Copii vor fi încântați dacă le veți pregăti un Calendar de Advent unde în fiecare zi până la Crăciun o să-i aștepte o mica surpriză. Nu trebuie să fie doar ciocolată pentru fiecare zi puteți pregăti un mic cadou original. Ce spuneți de acest Calendar de Advent original pe care îl veți găsi pe eMAG? Avem o veste bună pentru voi dacă veți profita de Emag reduceri îl puteți cumpăra mai avantajos. 

 

calendar de advent emag kuplio

 

Decorți-vă ferestrele

Mai ales dacă aveți copii acasă din atmosfera de Crăciun fac parte și decorațiunile din ferestre. Puteți căuta abțibilduri pe care le puteți aplica foarte simplu sau cumpărați-vă vopsele pentru sticlă și puteți petrece o dupamiază distractivă cu copii creând proprile desene. O atmosferă magică poate fi indusă și prin luminițe fine – precum sunt aceste lumânări led, fulgi de nea sau ghirlande de pe Bonami.ro.

 

bonami reduceri kuplio

 

Dacă dețineți o grădină puteți ilumina pomul fructifer pe care îi aveți în ea. Dacă stați la bloc o astfel de variantă este exclusă dar puteți să vă decorați balconul cu luminițe. Este suficient ca într-un ghiveci să puneți un mic pin și să-l decorați după bunul plac.

 

Vă sunt de ajutor și detaliile

Până și micile detalii exprimă atmosfera de Crăciun. Puteți folosi spre exemplu ca și decorațiune cizmele lui Moș Nicolae. Puteți introduce în ele diverse ornamente și  le puteți așeza pe masă sau în fereastră. Dacă ați decorat pomul de Crăciun într-o singură culoare încercați să folosiți aceeași culoare și pentru celelalte accesorii precum sunt fața de masă sau servețelele. Astfel veți vedea cum masa festivă va creea o atmosferă de Crăciun plăcută. Vizitați magazinul online 4Home și vizualizați întreaga ofertă.

 

accesorii craciun kuplio

 

Cât o să vă coste?

Nu-i așa că vă plac inspirațiile noastre și ați început să vă faceți calculele cam cât o să vă coste? O astfel de decorare a locuinței nu trebuie să fie una scumpă. Este suficient dacă veți folosi vouchere pe care le veți găsi pe site-ul nostru și puteți începe să vă bucurați de atmosfera de Crăciun.