Curățenia de primăvară o tradiție fără prea mult efort

doamna face curatenie

Pe lângă sărbătorile tipice, pe care le vom celebra în doar câteva zile, a sosit și partea mai puțin plăcută din an - curățenia de primăvară. Încă aveți de rezolvat această datorie mai puțin plăcută sau casa voastră deja sclipește precum cristalul?

Dar multe persoane nu știu să facă din această activitate una cât mai productivă posibil. Începeți prin a cumpăra toate produsele de curățenie necesare. Dar cum puteți cumpăra mai mult cu mai puțin? Profitați de oferta noastra și aplicați de exemplu un cod reducere 4Home.

 

 

Programați-vă timpul

 

Perosoanele sistematice iubesc ordinea și își planifică fiecare minut al vieții. Vi se pare inutil?

Dacă veți nota totul, sau măcar vă organizați în minte ziua obișnuită, cu siguranță nu veți uita nimic.

O curățenie de primăvară riguraosă necesită un management perfect al timpului. Deoarece aveți mult de lucru, este important să vă programați timpul corespunzător. Trebuie să faceți multe. Desigur, nu vreți să faceți totul deodată.

Se spune: „Încet, dar sigur.” De exemplu, încercați să stabiliți încăperile în funcție de zilele săptămânii. Luni faceți curățenie în bucătărie, marți în baie, miercuri în living, joi în dormitor, vineri puteți spăla toate geamurile și sambâtă ștergeți praful și aspirați.

doamna spala geamurile

 

Nu o luați ca pe o datorie

 

Desigur, dacă doriți să faceți totul într-o singură zi, nu veți avea voință. Deși veți avea totul gata foarte repede, veți obosi foarte mult. Toată săptămâna mergeți la muncă și nu aveți o singură zi liberă. Dar nu doriți să ratați nici weekendul.

Dacă nu aveți voință, spuneți-vă de ce o faceți. Unul din motive poate fi acela că veți putea „respira” mai bine după ce ați curățat toată gospodăria. Vă veți simți mult mai bine și veți fi, de asemenea, mândră de ce ați realizat.

Prin urmare, nu trebuie luată ca o datorie, ci ceva care vă face să vă simți mai bine. Exact așa funcționează cu exercițiul, de exemplu. Când mergeți la sală, nu sunteți tocmai entuziasmată, dar după ce ieșitți de acolo vă simțiți mai bine.

femeiea tana face curatenie

 

Dați drumul la muzică

 

Ați încercat vreodată să porniți muzică relaxantă plăcută în timpul unei activități nu foarte plăcute? Dar nu ne referim la televizor. S-ar putea să vă distragă atenția în mod inutil și nu ați termina curățenia nici în două săptămâni.

Dar muzica este o modalitate fantastică de vă relaxa pe lângă curățare. Vă va îmbunătăți starea de spirit și munca va merge ca unsă. Nu o veți lua ca pe o datorie, ci ca pe o distracție.

Sfaturile noastre demnonstrează faptul că curățarea poate fi nu numai benefică, ci și distractivă și vă puteți relaxa. Datorită lor, nu va deveni un stereotip obișnuit, ci o activitate pe care o vei aștepta cu nerăbdare. Nimic nu se compară cu senzația de bine și satisfacția unui lucru bine făcut.

 

Doriți  să citiți și mai multe? Citiți următorul nostru articol interesant despre responsabilitățile asociate cu treburile casnice de rutină: