Cum să schimbăm un living vechi cu unul nou, ieftin

mobila living

Culoarea roșie nu înseamnă doar culoarea dragostei. Descoperiți împreună cu noi cum ne putem juca cu această culoare și în locuința noastră. Conform sloganului nostru – ieftin, dar mult.

 

Un living cu stil sub semnul culorii roșii

Depinde numai de voi, dacă alegeți o componentă dominantă în culoarea saturată sau doar accesorii minore în această culoare. Dacă alegeți prima opțiune, soluția ideală este zugrăvitul pereților. Este de ajuns doar un perete în culoarea roșie și camera de zi va deveni brusc trendy și în conformitate cu cele mai recente tendințe ale modei. Apoi adăugați câteva accesorii de culoare roșie - precum o vază, perne pe canapea sau un covoraș. Nu omiteți faptul că alegerea unor culori închise micșorează optic, făcând încăperea să pară mai mică. Pentru spațiile mici luați  în considerare acest fapt.

O altă opțiune este de a îmbrăca în culoarea roșie lucrurile mobile din living - canapeaua sau fotoliile. La care puteți asorta perdele, tablouri, rame pe un perete sau abajururi. În cazul în care în camera de zi se regăsește o canapea mare roșie, atunci fotoliile pot fii de exemplu în culoarea bej sau în altă culoare asortată cu restul interiorului. Dacă nu doriți să cumpărați o canapea nouă, căutați o variantă mai ieftină sub formă de pat fotoliu. Chiar și în acest fel puteți obțineți un living stilat. Dacă aveți mâini harnice puteți coase perdele și fețe de perne.  În ceea ce privește iluminatul, nu este nevoie să cumpărați lămpi scumpe. Este de ajuns să înlocuiți abajururile.

 

 

Într-o nuanță sau un amestec electric de culori?

Dacă sunteți devotată clasicului, probabil o să doriți să armonizați culorile livingului într-un singur ton. Dar nici combinația de mai multe culori n-ar putea să fi una rea. Veți fi surprinsă cât de interesant și frumos pot fi combinate diferite stiluri și culori. Nu trebuie să vă fie teamă să folosiți mai multe nuanțe de roșu - de la roșu vibrant, vișiniu, cărămiziu până la roșu zmeură. Foarte la modă este nuanța burgundy. De exemplu, o bibliotecă în această culoare arată foarte frumos și cu niște lumânări oferă living-ului un fler elegant. Pe peretele opus cu siguranță s-ar potrivi un tablou de aceeași culoare cu biblioteca. Încercați să căutați în cel mai apropiat anticariat. Poate acolo veți găsi și alte comori.

 

 

Faceți parte din cei care preferă culorile reci, dar chiar și așa doriți o parte a livingului să fie roșie? Puteți combina roșu cu alb. Elemente albe pe un fundal mai întunecat ies în evidență și o să vă simți confortabil acasă. Faceți-vă curaj, luați pensula în mână și puteți vopsi de una singură, comoda și tocurile ușilor în alb. Imediat veți vedea ce bine arată  combinația de alb cu roșu.

 

Vă pot ajuta și voucherele de reducere

V-ați gândit că voucherele de reducere pot fi folosite numai în magazinele de modă? Pe Kuplio.ro puteți găsi reduceri semnificative care pot fi aplicate chiar și în magazinele de mobilă sau în magazinele cu accesorii pentru casă. Ce spuneți de o reducere de  -50% la mobilă sau - 40% la canapele și fotolii. Pare a fi o idee bună! Astfel veți economisi zeci de Ron și un living nou și elegant, poate chiar roșu, poate fi al vostru îndată.