Ce fel de alarmă auto să alegem

12.02.2018 Vlasta Auto Partajare
alarma auto

Vă aflați în căutarea unei alarme pentru autoturism? Cum să alegem alarma astfel încât să fie una potrivită pentru autoturismul nostru și în același timp să aibă și un preț accesibil? Citiți mai multe pe blogul KUPLIO.ro

 

Această întrebare neliniștește pe mulți dintre proprietarii autoturismelor. Care alarmă este cea mai bună, accesibilă ca și preț și în același timp potrivită pentru autoturismul vostru? Am verificat pentru voi  și am încercat să găsim un răspuns.


Cel mai bun raport calitate-preț

De câțiva ani, marca Viper este câștigătoare la această categorie. Modelele lor 5706V și 5806V sunt populare din câteva motive. În afară de faptul că asigură în mod fiabil autoturismul împotriva hoților, acestea vă permit să porniți motorul de la distanță, făcându-l extrem de confortabil dacă nu doriți să ajungeți într-o mașină rece sau supraîncălzită. Pachetul include o telecomandă care vă permite să comunicați cu autovehiculul de la o distanță de  jumătate de kilometru. Modelul 5706V are chiar și un afișaj LCD care vă avertizează dacă o ușă este deschisă sau un geam spart. Deci sunteți informat imediat, dacă se întâmplă ceva cu mașina dumneavoastră. Proprietarii de smartphone-uri, de asemenea, vor aprecia capacitatea lor de utilizarea a alarmei auto Viper din propria aplicație. Prețul de vânzare este de aproximativ 150 €. Cu toate acestea, se recomandă să investiți suplimentar într-o instalație profesională.

Fiabilitate: 4/5

 

Alarma auto | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

 

Cu un buget limitat

Dacă nu doriți sau nu aveți posibilitatea să investiți mai mulți bani într-o alarmă auto, încercați marca Avital. Modelul 3100LX este caracteristic prin funcția de oprire a motorului, care se poate dovedi a fi utilă atunci când nu doriți să vă viziteze hoții mașină. Motorul se oprește și îi împiedică să plece cu autoturismul. Foarte practic este și senzorul de impact Zone-2, care poate distinge șocurile mici de mișcările distinctive. Foarte practică este și deschiderea fără cheie (și a portbagajului), veți primi de asemenea și o telecomandă ce parcurge o rază de 500 de metri. Merită menționată și sirena integrată de 120 dB. Dacă doriți, de asemenea varianta cu pornire de la distanță, vă recomandăm modelul 5103L. Prețul său este de până la 70 de euro per bucată. Încă vi se pare scump? Puteți economisi și prin intermediul voucherelor de reducere.

Fiabilitate: 4/5

 

Instalare cât mai simplă

Vi se pare inutil să plătiți pe cineva să vă instaleze alarma în autoturism? Dacă aveți curaj să montați alarmă de unul singur acasă în garaj, alarmele auto Easyguard sunt o alegere bună. Acestea sunt simple și practice, în plus sunt furnizate cu instrucțiuni detaliate pentru utilizatori. Modelele Smart Key Rfid PKE și Smart Rfid se potrivesc în majoritatea vehiculelor, indiferent dacă aveți o cutie de viteze manuală sau automată, motor pe benzină sau diesel. Acestea permit accesul fără cheie, pornirea motorului cu butonul de pornire / oprire în 0,7 secunde și automatizarea blocării centrale a ușii.

Fiabilitate: 3/5

                 
Pont: Dacă încă nu sunteți foarte sigur care alarmă este cea potrivită, investiți în echipamentul de bază și apoi pe parcurs vă puteți cumpăra modulele individuale. Trebuie să știți dinainte care mărci ofertă astfel de alarme.