Adunați experiențe de vară și bucurați-vă de cumpărături avantajoase

reduceri de vara

Vă plac cumpărăturile la prețuri avantajoase? De la sfârșitul lunii iunie până la mijlocul lunii iulie, vă așteaptă o serie de oferte exclusive!

Există multe activități distractive asociate cu antotimpul vara. Vacante la mare, excursii de aventură, dormit într-un oraș din apropiere sau o pauză de weekend cu o cazare originală. Puteți găsi aceste activități și lucruri legate de acestea la prețuri avantajoase în magazine pe timpul verii.

Nici anul acesta nu va fi unul diferit. Din 27.6. până la 16.7. la noi puteți cumpără aproape tot! Fie că este vorba de cele mai noi tendințe în modă, produse cosmetice de lux, o carte bună, o locuință nouă sau concediul mult visat.

Ați văzut deja oferta noastră exclusivă plină de prețuri imbatabile? De fapt, fiecare își poate găsi ceva pe plac. Este de ajuns doar să alegeți.

femeia face yoga

Articole sport pentru sală sau de stradă

 

Dacă sunteți un pasionat de mișcare, cu siguranță vă veți bucura de reducerile noastre exclusive de vară. Fie că vă place sportul, mergeți la sală sau doar pentru plimbări în natură. Îmbrăcămintea sport este „in” nu numai atunci când faceți mișcare, ci și în viața de zi cu zi.

De mult timp nu se mai aplică regula ca, bustiera sport sau colanții să aparțină exclusiv sălii de fitness. Faptul că aceste lucruri sunt cu adevărat multifuncționale este dovedit de moda de stradă oriunde în lume și pe podiumuri. Același lucru se aplică și în cazul modei masculine. Folosiți-vă pantofii de alergare ca o completare perfectă pentru noua voastră ținută.

De asemenea, veți găsi la noi cea mai mare selecție de îmbrăcăminte sport la prețuri imbatabile. Ai văzut oferta irezistibilă de pe About You?

femeie rochie alba

 

Fiți la modă toată vara

 

Vara este o perioadă ideală a anului pentru a experimenta texturi, forme și culori în orice combinație. În perioada actuală, când tendințele sunt literalmente totul, nu trebuie să vă faceți griji deloc. Galbenul de floarea-soarelui, albastrul regal, portocaliul sângeriu sau verdele lime vor domina în vara anului 2022.

În modă revin pantalonii cu talie joasă și fuste ultra-mini în stilul anilor 90, țesăturile plisate, hainele metalice, din plasă și cu șireturi de tot felul. Vara aceasta va fi o sărbătoare a căldurii, cu accent pe feminitate.

Nu se referă doar la îmbrăcămintea pentru femei. La fel va fi și în cazul modei pentru bărbați și pentru copii. În plus, puteți câștiga adăugând accesorii. Slip on papuci, ochelari de soare creativi sau pălării și șepci dintr-o varietate de materiale și culori vor fi în top în sezonului de vară 2022.

În ceea ce privește ochelarii de soare, nici în acest sens nu există limite ale creativității. Vara aceasta vor fi cele mai „in” forme supradimensionate, lentile cu gradient și culori pastelate.

Doriți să vă cumpărați ceva pentru dvs.? Jumătății voastre îi lipsește o piesă din garderoba de vară? Sau ați uitat să le cumpărați micuților voștri costume de baie? Pentru cea mai bună selecție de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii sau costume de baie la prețuri reduse, utilizați coduri reducere Answear.

femeie plaja

 

Nu uitați să vă protejați de soare

 

Căldura tropicală nu mai este de mult timp o caracteristică a țărilor exotice. O avem și în România. Mai ales în lunile de vară. Ați auzit vreodată că nu există un bronz sănătos? Adevărul este că pielea frumos bronzată este doar o reacție la arsurile solare.

Prin urmare, în zilele calde de vară, ar trebui să aveți grijă de cel mai mare organ al corpului uman - pielea dvs. Nu uitați să aplicați în mod regulat protecția solară cu factor de protecție UVA și UVB ridicat. Ar trebui să vă protejeze de lumina periculoasă a soarelui pentru o vreme.

Cosmeticele și protejarea sănătății noastre pot fi destul de costisitoare. Cu toate acestea, datorită acestui articol, vă puteți răsfăța doar cu ce este mai bun la cele mai bune prețuri de pe piață. Este suficient dacă profitați de reducerile Notino.

Acordați atenție sănătății atunci când lucrați

 

Nimic nu este mai important decât sănătatea dvs. Vremea însorită aduce cu sine și perioada actuală de creștere a apariției căpușelor. Dar nu sunt singura sperietoare. De asemenea, ar trebui să fiți atenți la o expunere prelungită la soare. Nu petreceți timp în aer liber în cele mai însorite ore ale zilei și acoperiți-vă capul cu o pălărie, șapcă sau alte accesorii pentru cap.

Respectați principiile de siguranță de a sta în curte și în natură. Nu uitați să pulverizați spray împotriva căpușelor. Acest lucru va preveni apariția boreliozei.

calatorii prin lume

Răsfățați-vă cu o odihnă bine meritată

 

După o muncă bine făcută pe tot parcursul anului, acesta este momentul potrivit pentru o odihnă bine meritată sub formă de vacanță. Vara este un moment ideal pentru a călători, a descoperi și a petrece momente plăcute alături de familie, prieteni și cunoscuți. Fie că este vorba de o scurtă excursie în natură, de o vacanță de o săptămână la mare sau de un city break de weekend.

Pentru călătorii mai ieftine la cele mai bune prețuri de pe piață, nu uitați să folosiți oferta noastră exclusivă din categoria călătorii și asigurări.

Vreți să plecați într-o vacanță de vară, dar nu v-ați rezervat încă o programare? Ce ziceți de vacanță la prețuri și mai bune? Profitați de oferta noastră exclusivă din categoria călătorii sau rezervați data vacanței de vis și profită de ofertele Perfect Tour.

V-ați gândit la o vacanță în România? Sau vrei să vizitezi destinații originale care reprezintă o concurență a marilor destinațiilor turistice mondiale? De asemenea, le puteți avea la cele mai bune prețuri din oferta noastră. În România găsiți o bucată din natură filipineză, Marele Canion, Arcul de Trumf din Paris, Stonhenge de renume mondial.

Nu știți de unde să începeți? Citiți articolul nostru pentru mai multă inspirație.

V-ați hotărât să petreci vara acasă?

 

În acest caz, este suficient să creeați o atmosferă de vacanță în confortul locuinței dvs. Tot ce trebuie să faceți este să vă adaptați casa și grădina la activitățile de vară. Începeți cu ceva mai mic, de exemplu un grătar, astfel încât să aveți unde să faceți grill și să petreceți timpul cu familia.

O idee grozavă pentru a vă reîmprospăta în zilele toride de vară este piscina. Va înlocui perfect atmosfera de vacanță și vă veți simți de parcă sunteți la mare. Această idee grozavă garantat va fi apreciată în special de cei mici.

Sau doriți să vă angajați într-un proiect mai amplu? O idee grozavă pentru o vacanță acasă este să construiești o piscină nouă. Dar necesită costuri destul de mari. De aceea ar trebui să numărați fiecare leu în fiecare minut.

Unde poți găsi cea mai bună selecție de piscine și accesorii? Cu toate acestea, în oferta magazinului Mathaus, pentru că cu ajutorul prețurilor avantajoase va fi mult mai ușor de construit.

După cum puteți vedea, reducerile de vară se aplică cu adevărat la vă vine în gând. Bucurați-vă de vară din plin și cumpărați la prețuri unice. Vă veți putea permite și mai mult pentru mai puțini bani astfel veți economisi considerabil.