Acești 4 factori influențează forma și mărimea sânilor

marimea sanilor

Un decolteu frumos și generos este visul oricărei femei. Dar știți de fapt, care sunt factorii ce influențează mărimea și forma sânilor? Citiți pe blog și veți afla mai multe detalii.

 

1. Genetica

Cel mai important rol îl joacă tocmai genetica. Genele voastre influențează hormonii, care acționează asupra țesutului sânilor. Genele stabilesc și densitatea sânilor precum și fermitatea pielii voastre care de asemenea influențează forma sânilor voștri. Aceste gene le puteți moșteni, nu doar din partea mamei, dar și din partea tatălui.

 

2. Greutatea

Cea mai mare parte din țesutul sânilor este format din grăsime. De aceea fie că slăbiți sau luați în greutate acest aspcet înfluențează aspectul sânilor voștri. Cât de mult influențează aceste fluctuații de greutate sâni voștri, depinde mai ales de densitatea lor. Femeile cu un țesut mai dens au ponderea de grăsimi din țesut mai mică și de aceea în cazul în care slăbesc, mărimea sânilor nu este foarte afectată. Da, există și femei slabe cu sânii mari, dar acest fapt se datorează geneticii deja menționate mai sus.

 

3. Vârsta

Țesutul care menține sânii voștri fermi, cu timpul se va slăbi. Gravitația își pune amprenta și pe sânii voștri. O veste bună este că puteți lupta împortiva gravitației purtând bustiere sport de calitate.

 

4. Alăptarea

Un rol determinant în privința mărimii sânilor îl are și alăptarea. Pe timpul alăptării se pot mări și cu câteva numere, iar după încheierea alăptarii se pot micșora radical. Până acum încă nu este foarte clar ce determină aceste schimbări drastice, dar cel mai probabil le afectează fluctuațiile hormonale și solicitarea pielii pe timpul alăptării.

 

Poza bebe | KUPLIO.ro

 

Vă doriți un piept mai generos?

Dacă nu sunteți mulțumită de sânii voști aveți câteva posibiltăți:

 Intervenție chirurgicală. Puteți să vă faceți implanturi din silicon sau să vă măriți sânii cu propria grăsime. Dar în acest caz ar trebui să luați în calcul riscurile asupra sănătății, cu timpul de convalescență și nu în ultimul rând costurile destul de mari.

✓ Exercițiu. Anumite exerciții ajută la consolidarea mușchilor toracici deci și a sânilor. Există studii care demonstrează că, densitatea și mărimea sânilor se modifică la femeile care efectuează în mare parte exerciții aerobice.

 O alimentație corectă. Și voi ați auzit de alimente miraculoase care contribuie la creșterea sânilor? Sunt recomandate lactatele, soia chiar și bere brună. Dar ar trebui să știți, ca aceste alimente într-adevăr să fie eficiente pentru un bust mai generos, ar trebui să le consumați în cantități foarte mari. Dar ar trebui să aveți grijă cu această metodă de mărire a sânilor prin îngrășare.

Folosiți suplimente nutritive. Puteți apela la suplimente din plante medicinale care sunt produse fără adaosuri de chimicale. Mijloace pentru mărirea sânilor sub formă de tablete sau creme le pueți cumpăra acum chiar și la reducere. Voucherul de reducere Vitamix sau Biosano oferte cu siguranță o să vă încânte.