Acestea sunt micile accesorii pentru locuință care vă vor face viața mai ușoară

accesorii locuinta aliexpress

Cunoșteți Aliexpress? Pe acest site veți găsi numeroase accesorii mici care vă vor face viața mai ușoară, și asta pentru doar câțiva lei. Am ales pentru dumneavostră câteva dintre ele.

 

Ce este Aliexpress?

Aliexpress este un site chinezesc unde veți găsi un număr foarte mare de produse la prețuri foarte bune. Oferta este foarte mare și dumneavoastră puteți alege exact ce vi se potrivește. Fie că e vorba de îmbrăcăminte pentru dumneavoastră, produse pentru cei mici sau pentru partener, tehnică sau decorațiuni pentru petrecere, pe toate le veți găsi aici. Dar nu veți ieși în pierdere nici dacă căutați doar mici accesorii, care să vă facă viața mai ușoară, cum sunt spre exemplu accesoriile pentru locuință. Am ales pentru dumneavoastră câteva din ele care vor transforma orice sarcină în una plăcută fără să vă golească portofelul.

 

1. Cuier pentru prosoape de bucătărie

Dacă încă nu ați găsit locul potrivit pentru prosoapele de bucătărie și sunteți mereu nevoit să le mutați dintr-un loc în altul, acest cuier din plastic este ideal pentru dumneavostră. Trebuie pur și simplu să îl agățați de ușa dulapului de bucătărie și astfel veți găsi prosoapele mereu la locul lor. Dimensiunile cuierului sunt 19 x 9 x 5,5 cm și este disponibil în mai multe culori. Prețul este în jur de 4,5 lei incluzând transportul.

 

Sursa: Cuier pentru prosoape de bucătărie 

 

2. Suporturi pentru perete autoadezive

Faceți parte din cei ce își pierd mereu cheile? De acum puteți ține cheile și alte lucruri mărunte într-un singur loc. Este suficient să lipiți aceste suporturi pentru perete din ocel inoxidabil oriunde aveți nevoie – lângă ușa de la intrare, în baie, bucătărie sau pe ușa oricărei încăperi.
Un suport vă va costa în jur de 4,5 lei incluzând transportul.

 

Sursa: Suporturi pentru perete autoadezive

 

3. Clește pentru nuci și semințe

Acest instrument foarte util va curăța pentru dumneavoastră nu numai semințe ci și nuci. Așadar puteți uita de curățatul îndelungat și inconfortabil al semințelor cu mâna sau în cazul mai rău cu dinții. Cleștele multifuncțional este fabricat dintr-un amestec de metale și are dimensiunile 8,5 x 5,5 x 0,5 cm, deci se potrivesc perfect în mâna dumneavoastră. Iar prețul este mai mult decât accesibil. Atât pentru produs cât și pentru transportul din China nu veți plăti mai mult de 10 lei.

 

Sursa: Clește multifunctional pentru toate tipurile de semințe și nuci mici

 

4. Mâner de siguranță împotriva alunecării

Acest mâner din plastic este potrivit oriunde aveți frica că ați putea aluneca și cădea. În locuința dumneavoastră îi puteți găsi cea mai eficientă utilizare chiar în baie. Îl vor aprecia cu siguranță cei mai în vârstă care nu vor să se expună riscurilor inutile de alunecare, dar și femeile însărcinate sau cei care au nevoie de acest produs din diverse motive de sănătate. Mânerul se atașează pur și simplu de faianța din apropierea căzii, cabinei de duș sau toaletei. Este disponibil în mai multe culori – de la clasicul alb negru la alb violet. Dimensiunile produsului sunt 28 x 9 x 7 cm. Mânerul poate fi al dumneavoastră pentru nici 50 lei incluzând transportul.

 

Sursa: Mâner de siguranță împotriva alunecării

 

5. Conuri aromatice pentru purificarea aerului

Dacă doriți să oferiți un aer mai parfumat și mai îmbietor locuinței dumneavoastră sau dacă doriți pur și simplu să împrospătați aerul din locuință, alegeți conurile aromatice. În pachet veți primi 50 de conuri cu dimensiunile 1,5 x 2,8 cm în culori diferite. Produsul este un amestec din praf de lemn și arome naturale. În interior ard aproximativ 13 minute. Conurile aromatice își vor dovedi utilitatea nu doar în casă dar și în hoteluri, spa sau cafenele. Și dumneavoastră puteți avea un mic spa acasă în mijlocul dormitorului sau sufrageriei. Și asta pentru nici 15 lei. În acest caz transportul este gratuit.

 

Sursa: Conuri aromatice pentru purificarea aerului

 

Nu ezitați și combinați prețurile avantajoase a produselor alese cu cupoanele de reducere pe care le veți găsi și la noi. Astfel puteți avea produsele alese la prețuri și mai mici.