Unii dintre noi încep să-și planifice camera bebelușului din momentul în care testul de sarcină arată două linii. Alții așteaptă până când copilul crește mai mare și planifică camera copilului doar în anii preșcolari sau atunci când începe școala. Indiferent de grupul din care faceți parte, amenajarea camerei copilului este una necesară. La ce să vă concentrați și cărora lucruri să dedicați suficient timp? Vă vom sfătui cum să aranjați camera copilului nu numai practic, ci și în materie de design.
1. Nu lăsați visele dulci la întâmplare
Din camera copilului tău nu trebuie să lipsească patul sau pătuțul bebelușului. Când alegeți patul lăsați-vă inspirația liberă. Fiului vostru îi plac mașinile rapide? Într-un astfel de pat poate dormi în fiecare seară. Sau iubește poveștile despre pirați? Ce spuneți de o navă de pirați? Sau aveți o mică prințesă acasă? În magazinul de mobilă Somproduct veți găsi ceva potrivit pentru ea. Desigur, aceste trenduri în materie de mobilă vă pot goli portofelul foarte rapid. Folosind voucher Somproduct, cu siguranță nu o să fie la fel de scump și o să-i puteți oferi copilului vostru un pat la care a visat dintotdeauna.
Cu toate acestea, atunci când alegeți patul țineți cont să fie adaptat la înălțimea și greutatea copilului dumneavoastră. Rețineți că o saltea aleasă în mod corect este baza unui somn liniștit. Pe piață veți găsi diverse saltele din spumă de memorie, din latex sau din fibre de nucă de cocos, unele chiar și cu hrișcă, cu o husă detașabilă și ușor de spălat. Atunci când alegeți salteaua, luați în considerare și duritatea acesteia.
2. Nu există niciodată suficient spațiu
Găsirea unui spațiului de depozitare adecvat pentru lucrurile mici și mari ale copilului dvs. poate fi uneori dificilă. Cu toate acestea, trebuie să fie dimensiunea potrivită pentru a se încadra în spațiul din cameră și nu în ultimul rând să-i placă. Pariați pe practic și plasați cel puțin un dulap în cameră. Pe măsură ce copilul tău va crește, va aprecia că va avea un loc unde să-și depoziteze cele mai noi articole în materie de vestimentație. Luați în calcul și decorațiunile, cărțile sau electronicele care vor trebui depozitate undeva.
3. Primele litere pe noul birou
Dacă aveți acasă un școlar, un student sau un copil care frecventează grădinița și urmează să meargă în clasa I, cumpărați-i un birou de calitate cu un scaun confortabil. Cel mai bine este să investești într-un birou și un scaun care să aibă o înălțime reglabilă și să crească odată cu copilul vostru. De asemenea, ar trebui să răspundă nevoilor ergonomice ale copilului. Inițial, bobocul tău nu va petrece mult timp în spatele mesei, dar se va schimba în timp. Investiția inițială este puțin mai mare, dar când copilul vostru va fi mai mare, nu o să trebuiască să-i cumpărați un birou sau scaun nou.
4. Camera ar trebui să fie una confortabilă și primitoare
Indiferent dacă amenajați o cameră pentru micuța voastră prințesă, un elev din clasele primare sau pentru un adolescent, nu uita că ar trebui să se simtă confortabil în ea. Este cameră în care își petrece cea mai mare parte a timpului, așa că ar trebui să fie regatul lui. Pentru o cameră primitoare aveți nevoie de un covor ales în mod corespunzător. Monocromatic sau colorat, cu personaje din basm, trupa sau metropola preferată. Camera este mai primitoare și mai caldă. Alegeți-l împreună copilul vostru și apoi dați o fugă împreună la o înghețată sau un prânz delicios. Veți vedea cât de bine o să vă amintiți.
5. Până la ultimul detaliu
Dedicați suficientă atenție în alegerea veiozelor potrivite. Și în acest caz aveți o gamă variată de teme din care să alegeți. Și indiferent dacă amenajați camera tematic sau clasic, alegerea unei veioze potrivite va completa atmosfera din camera copilului.