5 modalități prin care puteți oferi un farmec aparte locuinței voastre

reduceri mobila

Vă plictisește livingul sau dormitorul vostru vechi, și nu aveți posibilitatea să cumpărați unul nou? Nu este nicio problemă, vă aducem câteva pont-uri datorită cărora veți reda locuinței voastre farmecul pierdut. Până la urmă fiecare locuință se poate transforma într-un loc, unde să vă întoarceți cu drag.

 

Vreți să creați pentru familia voastră o casă confortabilă, dar nu prea vă place imaginea cu livingul vostru vechi. Atunci a venit momentul pentru o schimbare. Transformați-vă locuința într-o oază de liniște și armonie ieftin și simplu. Dar să le luăm pe rând.

 

Lucruri multe cu bani puțini

Tânjiți după o schimbare? Atunci puteți începe cu locuința voastră. Datorită acestor ponturi simple interiorul vostru primește un nou "look". Până la urmă locuința nu înseamnă doar patru pereți și mobilă. Opțiunile sunt variate, lăsați-vă doar inspirați.

1. Micile detalii care completează locuința. Corect, este vorba de diferite decorațiuni. Sunt acele accesorii pentru casă care oferă locuinței o atmosferă deosebită și care reprezintă persoanele ce locuiesc acolo.  Lemn, sticlă, metal, plută, depinde de preferințele voastre. În timp ce lemnul și pluta vor aduce bucăți din natură în locuința voastră, elementele din metal îi oferă farmec, iar daca tânjiți după finețe și eleganță, cu siguranță alegeți elemente fine din argint și sticlă. 

 

 

Pontul nostru: Știți să vă imaginați Crăciunul fără coroniță de Advent? Nici noi nu știm :). În cazul în care v-a plăcut tocmai aceasta, vizitați magazinul online Vivre și de exemplu această decorațiune scandinavă  poate fi a voastră cu o reducere de 25%.

2. Un rol important în amenajarea interiorului îl joacă înșiși pereții. Tapetul de mult timp nu reprezintă doar o poză, dar se poate spune că sunt modalitatea cea mai simplă prin care vă puteți înfrumuseța interiorul. În oferta veți găsi o mulțime de culori, modele și materiale și foarte populare sunt spre exemplu fototapetele. Se potrivesc în hol, în camera de zi, camera copiilor sau bucătărie. În plus sunt accesibile ca și preț și se aplică foarte ușor. Mâinile harnice le aplică în câteva minute. 

 

Pontul nostru: În magaiznul online Sticker Decorativ puteți cumpăra spre exemplu și astfel de stickere decorative cu Harta lumii cu litere  cu o reducere de până la -70%.

Aveți sentimentul că livingul vostru sau oricare altă încăpere este foarte întunecată? Lăsați mai multă lumină. Nu, nu trebuie să spargeți încăperea pentru o nouă fereastră. Este de ajuns să vă jucați cu culorile și rezultatul va fi mai mult decât satisfăcător. Încercați să alegeți culorile mai deschise, culoarea albă mărește optic spațiul. Prin această modalitate veți ilumina foarte bine spațiul, care va arăta mult mai transparent. Spațiul îl puteți mări optic și cu ajutorul unei oglinzi.

3. Ne vom reține un pic la categoria de iluminat. Ați știut, că tocmai lămpile resp. luminile completează întreaga atmosferă a încăperii? Nu vă fie teamă să experimentați, folosiți iluminat decorativ diferit, precum lămpi LED, benzi și multe altele. De exemplu lămpile cu abajur oferă spațiului căldură. Puteți lumina și tabloul preferat sau vaza.  

 

 

Pontul nostru: Trendul acestui sezon sunt fără îndoială, lămpile cu construcția din metal. Vizitați site-ul Somproduct și alegeți din oferta bogată și nu uitați, ca la cumpărături să  aplicați și reducerile de până la 21% la corpuri de iluminat.  

4. Un accesoriu de casă îndrăgit sunt fără îndoială și textilele, precum perne decorative, pături sau covoare. O pătură caldă pe timpul nopților răcoroase, nu numai că ne încălzește, dar dacă alegeți nuanța și materialul potrivit, poate oferi vizual, multă căldură oricărui spațiu.

 

 

Pontul nostru: Arată frumos și încălzește. Vizitați magzinul online Top Shop și cumpărați de exemplu acest set frumos Warm Hug format din pătură și pernă cu o reducere de 50%.

5. Alegerea decorațiunilor corecte face minuni. Un astfel de miracol mic sunt fără îndoială și lumânările. Avantajul este disponibilitatea lor, alegerea variată și nu în ultimul rând prețul. În plus datorită mirosului lor vă puteți răsfăța cu o aromaterapie grozavă, de exemplu după o zi grea la serviciu.  Avantajul este și acela, că niciodată nu veți da greș cu o astfel de decorațiune. Se găsește cineva care nu are cel puțin o lumânare acasă?

Pontul nostru: În magazinul online Mobexpert puteți cumpăra și aceste lumânări frumoase. Veți găsi reduceri de până la 30%.

În cazul în care doriți, să faceți cumpărături și mai avantajoase, nu vă orientați numai asupra magazinelor fizice. Internetul face minuni și nu este un secret, faptul că datorită cumpărăturilor online puteți economisi câteva zeci de RON. Multe magazine online oferă în plus, reduceri interesante sub formă de coduri de reducere sau transport gratuit. Chiar se merită, nu-i așa?