Ziua Internațională a Copilului 2022 - idei de cadouri unice

ziua copilului

Luna Mai nu este doar luna dragostei, ci și o sărbătoare a tuturor mamelor. Pentru fiecare dintre ele, luna aceasta este și o pregătire în avans pentru o sărbătoare și mai importantă - Ziua Copilului. Știți deja ce cadouri să le cumpărați celor mici? Daca încă nu aveți idei, citiți mai departe.

Ziua Internațională a Copilului este o zi specială pentru fiecare membru al familiei. Copiii se așteaptă cu bucurie la ceea ce părinții lor le-au pregătit. Părinții înșiși așteaptă cu nerăbdare reacțiile copiilor lor. Este cu adevărat una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului. Cu excepția cazului în care, desigur, luăm în calcul Crăciunul sau ziua de naștere. Dar există oare un cadou ideal pentru această ocazie?

 

Trusou complet pentru nou-născut

 

Să începem cu cei mai mici. Vă pregătiți să deveniți părinți, și de aceea ați dori să-i oferiți copilului vostru primul lui cadou? Un trusou pentru nou-născut poate fi un cadou util, inclusiv îmbrăcăminte, jucării, mobilier, scaun auto sau cărucior. Toate aceste lucruri le vei găsi într-un singur loc în cadrul ofertelor exclusive de pe portalul nostru în categoria articole pentru copii.

Am făcut o selecție a celor mai utile oferte speciale pe care le puteți găsi în categoria noastră specială Reduceri de Ziua Copilului.

camera copii

 

Ceva pentru a dezvoltarea intelectului

 

Atunci când alegeți jucării pentru copii, nu trebuie să vă concentrați pe animalele de pluș clasice sau pe jucării prea zgomotoase și colorate. Dacă copilul dvs. deja are foarte multe de plușuri mai bine ați încerca sa-i cumpărați jucării mai calitative.

 

Mai degrabă, alegeți-le pe cele care vor îmbogăți lumea interioară a copilului. Instrumentele muzicale dezvoltă creativitatea, jucăriile clasice din lemn imaginația, jucăriile creative spiritul artistic și seturile de constructie dezvoltă logica și caracterul practic.

Nu știți de unde să începeți? Explorați împreună cu noi un număr nelimitat de jucării cu noi la cele mai bune prețuri de pe piață. Începeți în magazinele online Noriel.ro sau Bestkids.ro.

jucarie din lemn pentru bebelusi

 

O cameră nouă - un cadou grozav

 

Ce poate fi un cadou mai bun decât o surpriză plăcută sub forma unei camere de copii nou-nouțe? Proiectarea unui spațiu complet nou este un proiect pe termen lung. Avantajul este că aveți la dispoziție aproape o lună întreagă pentru a pregăti tot ce aveți nevoie. Prin urmare, cu cât vă pregătiți mai bine, cu atât ideea de o cameră nouă poate avea mai mult succes. Începeți prin a planifica, alegeți piese individuale de mobilier și completați treptat camera cu accesorii creative.

Mobilier frumos minimalist si accesorii pentru camera copiilor puteți găsi în ofertele de mai jos. În selecția unică a magazinelor online Somproduct sau Vivre, toată lumea are garantat de unde să aleagă.

joc de societate

 

Dar ce alegem pentru copii mai mari?

 

Copiilor voștri le plac jocurile pe calculator? Sau le place jocul Uno Flip Cards? Un joc nou este un cadou grozav pentru ei. Desigur, puteți miza și pe surprize mai necesare și mai practice decât un nou smartphone, computer sau tabletă. Găsiți oferte ieftine pentru toate aceste dispozitive în categoria electronice.

Copiii voștri petrec prea mult timp pe dispozitive și rețele sociale? În acest caz, vă recomandăm să alegeți o carte, un film sau un joc de societate interesant. Activitățile de agrement vor fi benefice nu numai pentru copii dvs., ci chiar pentru dvs. Astfel vă puteți bucura  de timp de calitate petrecut cu ei fără a le fi distrasă atenția sub forma tehnologiilor moderne.

femeie si barbat pe motocicleta

 

Oferiți experiențe, nu lucruri

 

După cum se spune, am păstrat ce e mai bun la final. Lucrurile sunt importante în viața noastră, dar în timp se uzează și nu vor mai fi interesante. Prin urmare, creați un program original pentru copiii dvs. care să le fie pe plac.

 

De ce să nu vă luați o vacanță la începutul lunii iunie? Dăruiți-le o surpriză copiii dvs. sub forma unei călătorii uimitoare oriunde în România sau în lume, fără măsuri pandemice. Nu trebuie să planificați călătoria doar în prima zi a lunii iunie. Este suficient dacă îi dăruiți o excursie, un weekend prelungit, un city break sau o vacanță clasică la mare și să vă bucurați împreună de ea în vacanța de vară.

 

Veți găsi oferte grozave pentru o vacanță completă pe tot parcursul anului în categoria noastră călătorii. Puteți găsi oferte unice la bilete de avion la jumătate din preț, cazare unică și experiențe de neuitat pe Booking.com

saritura in tandem

Creativitatea cu siguranță nu are limite și există multe idei de cadouri perfect pentru copiii voștri. Gândiți-vă bine ce alegeți, astfel încât să le placă în mod deosebit și să aibă o experiență de neuitat.

V-ați inspirat din acest articol, dar totuși doriți să le acordați timpul voastru? Am abordat acest subiect și anul trecut. Citiți și articolul nostru despre alte modalități de a vă mulțumi copiii în această zi specială.