Ziua Copilului se apropie. Oferiți-le copiilor voștri ceva special

ziua copilului

Sărbătoarea dedicată celor mici se apropie cu pași repezi, 1. iunie este ziua în care ar trebui să lăsăm toate grijile noastre deoparte și să ne dedicăm celor care ne fac viața mai frumoasă. Copiilor noștri.

 

De ce sărbătorim Ziua Copilului

De ce a fost aleasă ziua de 1 iunie ca fiind Ziua Copilului nu se știe cu precizie. Cu toate acestea există tradiția care spune faptul că, consulul general chinez a adunat orfani chinezi în San Francisco și i-a dus la Festivalul Bărcilor Dragon. Acest lucru s-a întâmplat tocmai pe 1 iunie 1925, când a avut loc și Conferința Mondială pentru Bunăstarea Copiilor de la Geneva, unde a apărut aceasta idee de a sărbători o zi dedicată numai copiilor.

Întâi iunie, ca fiind Ziua Internațională a Copilului, a fost sărbătorită încă din 1950 nu numai în țara noastră, ci și în alte țări ale fostului regim comunist. În întreaga lume, Ziua internațională a copiilor din 1954 a fost anunțată de UNESCO ca fiind 20 noiembrie.

 

Cum le puteți oferi o bucurie copiilor?

V-ați gândit deja cum puteți să la faceți o bucurie copiilor voștri? Fiecare copil este diferit și are proprile pasiuni, jucării preferate sau activități. De aceea am pregătit pentru voi câteva ponturi din care vă puteți inspira:

 

Pentru cei mai mici

Dacă ați devenit părinți recent și bebelușul vostru se află doar de puțin timp cu voi atunci cu siguranță veți aprecia mulțimea de site-uri, unde veți găsi toate cele necesare pentru îngrijirea nou-născutului dar și pentru copii mai mari. Spre exemplu voucher Emag sau Noriel reduceri la îmbrăcăminte și încălțăminte pentru fete și băieți, cosmetice, scutece, șervețele umede, jucării – interactive, saltele de joacă, jucării din lemn, chiar și scaune auto și cărucioare.

 

 

Apă, baloane, atracții

Faceți-le o bucurie copilor voștri și în același timp și vouă. Petreceți un concediu în familie sau o escapadă de weekend și nu trebuie să plătiți exagerat. Pe portalul nostru în categoria Călătorii și bilete veți găsi o mulțime de oferte de concedii, excursii și alte experiențe.

 

Aveți acasă un pasionat de cărți?

Atunci nu trebuie să vă mai faceți griji în privința cadoului. Nimic nu o să-l încânte mai mult decât o poveste captivantă din noua lui carte sau o enciclopedie nouă plină cu fapte interesante. Folosind voucher Cărturești puteți economisi câțiva bănuți pe care ulterior le puteți folosi la cumpărarea unei prăjituri din cofetărie.

 

 

Și copii vor să se facă plăcuți

Și cei mici și cei mari. Sunt atât de drăguți în outfituri moderne. Dacă copii voștri fac parte din categoria celor care nu se îmbracă cu orice și pot petrece ceva timp privindu-se în oglindă, atunci un tricou nou, blugi sau pereche de teniși noi vor fi alegerea ideală. Cumpărați-le ceva nou pentru a-și completa garderoba și în același timp la un preț rezonabil. Faceți click pe Answear.ro și profitați de reduceri la îmbrăcăminte și încălțăminte de marcă care pot ajunge de până la – 50%.

 

 

Ceva și pentru adolescenți

Încă țineți minte primii lui pași și din senin este un adolescent cu propriile păreri? Avem o idee de cadou și pentru el. Dacă nu se află afară, stă la calculator? Atunci PcGarage.ro este ca și conceput pentru el, unde datorită cupoanelor de reducere puteți cumpăra la preț avantajos jocuri și accesorii PC. Strategice, logice, sportive, de acțiune, pentru copii. Sortimentul este într-adevăr variat. În plus dacă mai adăugați și un tricou cu tematica jocurilor online, adolescentul vostru cu siguranță v-a aprecia.

Ziua Copiilor  este dedicată tuturor bebelușilor, copiilor mici, copiilor de grădiniță, elevilor și adolescenților. Să le oferim cel mai prețios lucru pe care le putem oferi în această zi - timpul nostru. Să intrăm în lumea lor, lumea jocurilor și a bucuriei copiilor. Și în plus dacă adăugăm și un mic cadou care le v-a bucura mica inimioră, aceasta poate deveni o zi, de care își vor aminti cu drag.