Vă pregătiți să plecați în concediu? Nu uitați de trusa de prim ajutor

calatorii concediu

Dacă vă pregătiți să plecați în concediu, atunci cu siguranță nu ar trebui să uitați să împachetați în trusa voastră de prim ajutor vitamine și suplimente importante. Care sunt acestea? Citiți continuarea pe blog. În plus dacă profitați de reduceri, cu siguranță veți și economisi ceva.

 

De ce să împachetăm la drum și vitamine?

Mai ales dacă vă așteaptă un drum important în străinătate, drumul și șederea ar putea fi solicitante pentru organismul vostru. Însuși drumul, schimbarea mediului, mâncarea diferită – organismul vostru ar trebui să se adapteze la toate aceste schimbări. Iar dacă nu face față de unul singur, ar trebui să-l ajutați voi – cu vitamine și suplimente necesare pentru o călătorie fără probleme. Și desigur cel mai avantajos le puteți cumpăra dacă profitați de reduceri, coduri, vouchere sau alte promoții de top oferite de farmaciile online. Folosiți voucher Farmacia Silva sau profitați de Biosano oferte și portofelul vostru vă va fi recunoscător. Ce nu ar trebui să lipsească din trusa voastră de prim ajutor pentru concediu?  

 


 

Probiotice

Probioticele sunt baza, mai ales dacă ați optat pentru o vacanță exotică. Dacă pe timpul șederii voastre în concediu, organismul vostru dă peste microbi străini (bacterii, paraziți, etc.) mai ales din bucătăriile exotice, atunci riscați probleme de transit precum balonare, dureri de burtă, diaree sau constipație. Dar utilizarea probioticelor ajută la eliminarea unor astfel de probleme. Mențin sănătatea florei intestinale și în același timp fortifică sistemul imunitar. Alegeți un produs care conține bacterii lactobacillus și bifidobacterium și începeți să le administrați cel puțin cu o sâptămă înainte de călătoria planificată.

 

Multivitamine și multiminerale

Pentru susținerea energiei și imunității pe timpul călătoriei optați pentru un supliment de multivitamine sau multiminerale eficient, care să conțină combinația de vitmaine de tip B pentru energie și antioxidanți precum sunt vitamina C, vitamina D, magneziu, calciu și zinc. Acești antioxidanți neutralizează radicalii liberi și fortifică sistemul imunitar.

 

Medicamente pentru concediu I Kuplio.ro

 

 Vitamina C

Dacă planificiați să călătoriți cu avionul, atunci sistemul vostru imunitar va fi unul foarte solicitat. Administrați 500 g de vitamina C în timpul și după concediu astfel încât să asigurați organizmului vostru un extra ajutor.


 Echinaceea

Un alt supliment care este folosit pentru a crește rezistența organismului la infecții. Ajută la formarea celulelor albe din sânge și reduce severitatea și durata răcelilor, a gripei și a infecțiilor tractului respirator superior. Pentru suportul imunitar natural, administrați 250 mg pe zi timp de opt săptămâni.


 Ginseng

În cazul în care vă așteaptă o vacanță mai dificilă, luați în considerare folosirea ginsengului. Ginsengul ajută la menținerea stării fizice și ajută organismul să se adapteze mai ușor la stres fizic și psihic neobișnuit.


 Magneziu

Magneziul este un mic miracol la drum. Deoarece este responsabil pentru funcțiile metabolice a peste 350 de enzime din organism, este un medicament cheie pentru multe boli. Reduce durerile de cap, ajută în contipație dar este de real ajutor și în probleme cu somnul. Ajută la ameliorarea crampelor menstruale și durerilor musculare după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice.


La sfârșit un sfat important

Înainte de a pleca în străinătate, asigurați-vă că țara de destinație nu are restricții specifice pentru trusa de prim-ajutor. Pe cât este posibil, păstrați vitaminele în ambalajul original nedesfăcut.