Vă aflați în căutarea cadoului de Valentine’s Day potrivit? Iată câteva idei

cadouri de valentines day

Valentine’s Day se apropie și chiar dacă această sărbătoare a devenit mai degrabă una comercială, fiecare dorește să-i demonstreze jumătății sale cât de mult o apreciază. Am pregătit pentru voi câteva ponturi, cu care nu veți da greș.

 

Ați știut că opt din zece români au sărbătorit anul trecut Valentine’s Day ? Exact așa. Sondajul de anul trecut ne dovedește că românii iubesc această sărbătoare și se pregătesc din timp pentru a o celebra. Cu această ocazie vă oferim câteva idei de cadouri cu care vă veți surprinde plăcut jumătatea. 

» Pontul nostru: Doriți să economisiți la cumpărarea cadourilor de Valentine’s Day? Atunci vizitați categoria noastră specială Reduceri de Valentine’s Day datorită căreia veți economisi. Aici veți găsi o mulțime de magazine cunoscute cu reduceri exclusive de până la – 30%.

 

 Idei de cadouri pentru EA

​# CEVA DULCE SAU O FLOARE

 Puteți să vă bazați și pe ceva clasic. Femeile adoră dulciurile. Iar în afară de ceva dulce îi puteți oferi și o floare și iată că deja aveți pregătit un cadou romantic.
 

# BIJUTERIE

Cu o bijuterie frumoasă nu veți dezamăgi. O bucurie mare îi poate aduce o pereche de cercei din aur sau argint, un lănțișor, o brățară sau un accesoriu cât de mic. Valentine’s Day este și o ocazie foarte potrivită pentru a-i cere mâna. Dar dacă nu ați luat în calcul acest aspect atunci ar trebui să evitați să-i dăruiți iubitei voastre un inel, nu de alta, dar poate interpreta altceva :-).


# UN SEJUR ROMANTIC

Și ce ați spune dacă i-ați oferi un sejur wellness romantic pe care să-l petreceți împreună? Doar imaginați-vă la primire o să vă aștepte o sticlă rece de vin, o cină gustoasă sau masaje și saună nelimitat. Deci ce spuneți este o idee grozavă nu-i așa?


"Adevărata iubire începe de acolo de unde tu nu mai aștepți nimic in schimb."

Antoine de Saint-Exupéry

 

Idei de cadouri pentru EL

​# O CINĂ ROMANTICĂ

Deși majoritatea bărbaților nu sunt adepții acestei zile a îndrăgostiților, niciunul nu v-a rezista dacă îi veți oferi o cină gustoasă și ca bonus să o pregătiți într-o lenjerie intimă sexy. După această experiență Valentine’s Day va deveni sărbătorea lui preferată :-).


# TEHNOLOGIE

Dacă aveți acasă un o firme mai puțin romantică atunci pariați pe tehnologie. Dar de care? Asta depinde de pasiunile lui. Dacă aveți acasă un sportiv activ atunci cu siguranță se va bucura dacă v-a primi o brățară fitness. Îi place fotografia? Atunci alegeți un accesoriu care să-i fie de folos precum un stativ. Pe scurt susțineți pasiunile jumătății voastre și dovediți-i cât de mult vă pasă.

 
# FOTOCARTE

Aveți o mulțime de fotografii comune, dar toate doar în telefonul mobil? Atunci a sosit momentul să le transformați în ceva frumos. Le puteți folosi într-un album foto original, să comandați un tablou sau calendar foto. Dar puteți să alegeți și o cană cu poza voastră, o pernă sau husă pentru smatphone. Ideile sunt nelimitate.

 

Legenda Sfântului Valentin

Știți unde apărut această sărbătoare a îndrăgostiților și de ce oamenii își declară iubirea tocmai în această zi? Atunci vă spunem povestea. Despre Sfântul Valentin, mucenicul care a trăit în timpul domniei împăratului Claudio al-II-lea. Împăratul a fost cunoscut mai ales pentru pasiunea lui pentru războaie, ce nu se putea spune despre bărbații romani care nu se înghesuiau să participe. Claudio și-a găsit singur o explicație pentru faptele lor și a considerat că pentru refuzul lor sunt vinovate soțiile acestora.  


De acea nu a considerat că bărbații căsătoriți sunt buni luptători și de aceea a decis să interzică nunțile în toată Roma. Cu toate acestea, preotul roman, Valentin, a decis să nu se supună poruncii împăratului și a căsătorit cupluri îndrăgostite în secret. Când Claudio a aflat de această trădare, l-a prins pe preot și l-a condamnat la moarte. Executarea sa a avut loc pe data de 14 februarie 246.

Preotul condamnat a apucat să se îndrăgostească de fiica gărzii închisorii chiar înainte de execuție și i-a scris o scrisoare de dragoste, pe care a încheiat-o cu un salut „de la al tău Valentin”. Câteva decenii mai târziu, în 469, Papa Gelasius a declarat Ziua Îndrăgostiților o zi comemorativă, datorită căreia Sfântul Valentin a devenit patronul tuturor cuplurilor îndrăgostite.