Tabăra de vară: Ce punem în bagajul copiilor?

tabara vara

Știți ce nu ar trebui să lipsească copilul vostru în tabăra de vară? Am pregătit pentru voi o listă utilă cu cele necesare pentru pregătirea bagajului celui mic. În plus dacă profitați de reduceri la îmbrăcăminte și încălțăminte atunci cu siguranță veți și economisi.

 

Perioada taberelor de vară se află în plină desfășurare. Știți ce nu ar trebui să-i lipsească copilului vostru din bagaj? Vă oferim o listă cu cele necesare copilului vostru în tabară și câteva ponturi utile cum să economisiți.

 

1. Îmbrăcăminte și încălțăminte

Ca o mamă grijulie și voi vă gândiți în primul rând la îmbrăcăminte. Vremea din timpul verii poate fi schimbătoare și în afară de lucrurile de vară precum sunt tricourile, pantalonii scurți, nu uitați să împachetați în bagajul copilului vostru și câteva articole mai călduroase.


2. Articole de igienă

Dintre articole de igienă nu ar trebui să uitați de pasta și peria de dinți, pieptenele, șervețelele, șamponul, săpunul sau gelul de duș. Nu omiteți să puneți în bagaj și 1 prosop în cazul în care acestea nu vor fi asigurate în tabără. Preventiv ca și protecție solară, nu uitați de crema cu factor de protecție.

Pontul nostru: Copilul nu ar trebui să folosească cremă cu factor de protecție ridicat. Citiți de ce.  

 

Tabara de vara I Kuplio.ro

 

3. Medicamente

Atenție cu medicamentele. Totuși este vorba de un copil. În cazul în care copilul vostru are o problemă medicală, atunci o să știe ce fel de pastile trebuie să ia. În orice caz eventualele probleme de sănătate ar trebui să le consultați și cu organizatorul taberei eventual să-i și predați medicamentele.

 

4. Alte lucruri importante

Copilul vostru ar trebui să aibă la el și asiguarea medicală și adeverința care atestă că este apt pentru a pleca în tabără. Organizatorului taberei ar trebui să-i predați și numărul vostru de telefon și cel al soțului și nu uitați nici de banii de buzunar. În cazul în care copilul vostru încă nu știe să folosească banii sau din motive de siguranță, mai bine predați plicul cu banii organizatorului taberei. Copii mai mici cu siguranță vor dori să-și ia cu ei în tabără și jucăria preferată. Iar cei care preferă cititul atunci vor aprecia dacă își vor putea lua cu ei cartea preferată.   

Pontul nostru: Atunci când veți pregăti bagajul lăsați să participe și copilul. Astfel va știi ce are de fapt în bagaj și pentru ce îi servește fiecare lucru. În afară de geanta de voiaj, nu uitați să îi dați copilului vostru și un rucsac unde își va ține sticla atunci când va pleca în excursii.  

 

Cum să economisim la cumpărături?

Lista cu lucrurile necesare vi se pare una destul de lungă? Atunci când veți calcula toate cele necesare sunteți deja conștientă, că veți cheltui destul de mult. Dar nu trebuie să fie așa. Folosiți vouchere de reducere de pe pagina noastră și veți economisi. Folosiți cod reducere Answear sau cupon reducere Epantofi și veți economisi.