Se apropie Ziua Mamei. Ce surpriză îi pregătiți?

Ziua Mamei

Ca de obicei, în luna mai sărbătorim Ziua Mamei nu numai în România, ci și în multe alte țări din lume. Ziua Mamei se sărbătorește în România în prima duminică a lunii mai. Astfel, în 2020, Ziua Mamei se sărbătorește pe 3 mai și este un fel de sărbătoare a tuturor mamelor, mamelor care au dăruit viață și au grijă de copiii lor oferindu-le multă afecțiune și dragoste.

 

Cum a apărut această sărbătoare?

De-a lungul istoriei omenirii, diverse sărbători sunt dedicate femeii - mamei. Deja în Grecia antică, se celebrau sărbătorile fertilității și ale mamelor. Aceste sărbători erau strâns legate de închinarea mamei tuturor zeilor - zeița Rhey. Totuși, ideea sărbătorilor internaționale și în mod regulat a acestei sărbători a apărut mult mai târziu, în 1907 în onoarea Annei Marie Reeves Jarvis, care a luptat pentru drepturile mamelor. A fost pentru prima dată public sărbătorită un an mai târziu. În 1914, atunci președintele american Woodrow Wilson a declarat prima sărbătoare oficială Ziua Mamei ca sărbătoare internațională, care are loc în a doua duminică din mai.

Ziua Mamei

În România Ziua Mamei se sărbătorește în prima duminică a lunii mai, deși mulți consideră ca Ziua Mamei să sărbătorește pe 8 martie de Ziua Internațională a Femeii.


Cadou de Ziua Mamei

Ziua Mamei se apropie și în ciuda faptului că situația actuală nu este una favorabilă, totuși mamele noastre merită cu siguranță să sărbătorească această zi. Cumpărăturile în magazinele fizice sunt momentan limitate, însă, datorită magazinelor online, aceasta nu va mai fi o problemă. Urmăriți ce cadouri am pregătit pentru mamele voastre.
 

Parfumurile și cosmeticele aduc bucurie

Deși  parfumurile sau cosmeticele sunt un cadou clasic, adevărul este că nu veți da greș cu ele. La urma urmei, fiecare femeie adoră un parfum de calitate. Dacă mamei tale îi plac aromele plăcute și cosmeticele de calitate atunci îi puteți oferi un cadou din parfumeria online Notino. Notino oferă parfumuri de calitate, mărci cunoscute precum și cosmetice de calitate. Dacă doriți să economisiți nu ezitați să folosiți voucher Notino  sau cod reducere.

Accesorii de modă stilate

De exemplu, îi puteți face o bucurie mamei  oferindu-i cadou un accesoriu de modă  pentru ai completa garderoba. Puteți găsi piese de modă elegante în magazinul online Aboutyou.ro, unde, datorită unui cod de reducere grozav, acum puteți chiar economisi. În plus, magazinul online vă oferă transport gratuit ceea ce este, de asemenea, un avantaj important.

Florile aduc zâmbete

Deși florile sunt un cadou clasic, adevărul este că o să aducă un zâmbet pe chipul mamei. La urma urmei, fiecare femeie adoră florile. Dacă mamei tale nu îi plac florile tăiate, deoarece nu rezistă mult timp, îi poți prelungi bucuria cumpărându-i o floare în ghiveci, de care va putea avea grijă cu dragoste mult timp. În florăria online Floria.ro veți găsi flori proaspete, aranjamente din flori, buchete, precum și diferite cadouri potrivite pentru această ocazie.

Produse pentru sănătate și frumusețe

Pachetele de cosmetice sau suplimente pentru frumusețea pielii și a părului pe care orice femeie le va primi cu plăcere. Farmacia Pilulka.ro oferă medicamente fără rețetă, vitamine, suplimente nutritive, accesorii medicale și ortopedice, care vă vor mulțumi și ajuta.