Floria coduri și cupoane de reducere

4 coduri și cupoane de reducere verificate Floria - Februarie 2024

__photo
-20%
Reducere
Floria

Reducere Floria.ro reducere de până - 20% la buchete de Mărtișor

În magazinul online Floria veți găsi acum reducere de până – 15% la buchete de Mărtișor, selectate aflate la promoție.

Detalii reducere
-5%
Reducere
Floria

Promoție - 5% reducere la flori și cadouri speciale pe Floria.ro

În magazinul online Floria veți găsi reduceri de – 5% la flori și cadouri speciale selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-11%
Reducere
Floria

Reduceri de până la - 11% la trandafiri criogenați pe Floria.ro

În magazinul online Floria veți găsi acum reduceri de până la – 11% la aranjamente flori trandafiri criogenați, selectate aflate la promoție.

Detalii reducere
-20%
Reducere
Floria

Reduceri de până la - 20% la buchetele de flori pe Floria.ro

În magazinul online Floria veți găsi acum reduceri de până la –20% la buchetele de flori selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere


floria flori pentru toti
1

Floria – flori deosebite pentru evenimente speciale

Floria.ro este un magazin online născut din pasiunea pentru flori și dragoste pentru frumos. Oferă clienților săi creații florale unice. Oferta Floria este una foarte bogată puteți alege o mulțime de buchete de flori deosebite din trandafiri, orhidee, lalele, cale, iriși, frezii, gerbera, garoafe, etc. Sortimentul  cuprinde categorii ca:

 • Special
 • Buchete de flori
 • Pentru nuntă
 • Coșuri cu flori
 • Aranjamente florale
 • Plante de apartament
 • Coroane funerare
 • Flori business
 • Vaze coșuri și accesorii
 • Șampanie
 • Dulciuri
 • Jucării

2

Cele mai frumoase flori

Căutați un buchet potrivit pentru orice ocazie? Cu siguranță, vei impresiona pe cineva drag cu un buchet de la Floria. Indiferent de ocazie aniversare, zi de naștere, nuntă, botez, pe Floria veți găsi cele mai deosebite flori pentru a face o surpriză plăcută cuiva drag. Puteți alege buchete de flori din trandafiri, după preferințe puteți alege trandafiri albi, care reprezintă puritate și inocență, trandafiri roz, trandafiri portocalii, trandafiri multicolori, trandafiri albaștri, trandafiri roșii care reprezintă și florile dragostei sau trandafiri galbeni, buchete de anthurium, buchete de amarilis, buchete de anemone, buchete de orhidee mov sau albe, buchete de lalele galbene, albe, roșii, mov, roz, buchete de garoafe, buchete de cale, buchete de iris mov sau alb, buchete de alstroemeria, buchete de frezii, buchete de minirosa, buchete de crini, buchete de crizanteme, buchete de gerbera. 

floria flori minunate
3

Floria flori minunate pentru momente importante

Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi voucher Floria.ro cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile și veți economisi considerabil. Puteți alege flori de vară buchete de Hortensia, cale, orhidee, irisi, crini, dar și nelipsiții trandafiri, gerbera sau garoafe în culori viu colorate care să vă facă ziua mai frumoasă. Puteți alege flori de primăvară, dăruiți de 8 martie un buchet colorat  compus din lalele sau din narcise, imaginația nu are limite. Nuanțe de galben, roșu sau ruginiu reprezintă toamna  cumpărați cele mai frumoase buchete de toamnă  acum la preț avantajos. Până și iarna puteți comanda aranjamente florale deosebite puteți alege coronițe de crăciun, sau aranjamente din flori uscate și în acest caz puteți valorifica cupoanele de reducere Floria.ro și veți economisi cumpărând avantajos.

floria reduceri buchete flori

Planificați să faceți nunta în acest an, dar încă nu ați ales buchetul și aranjamentele de nuntă? Pe Floria veți găsi cele mai frumoase buchete și aranjamente de nuntă potrivite pentru cea mai frumoasa zi din viața voastră. Puteți alege dintr-o colecție variată de buchete de mireasă, aranjamente pentru masa mirilor și nuntă, dar și buchete pentru nașă și domnișoarele de onoare. Alegeți din colecția noastră vastă de flori pentru nuntă, buchete și aranjamente care să se potrivească cu stilul vostru. Pentru cumpărături cât mai convenabile, nu ratați reducerile actuale la aranjamente florale, coroane funerare, flori business, dar și șampanie, dulciuri, jucării.

4

Reduceri Floria

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
Oferte 1+1
Cadou
5

Evaluare Floria

4.9

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 32 de clienți
32 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 31x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 1x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x