Rochii de Crăciun purtate de 6x diferit

rochii craciun

La sfârșit de an aveți numeroase responsabilități, motiv pentru care căutarea unui outfit adecvat sigur nu face parte din lista dumneavoastră de priorități. Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră am făcut un tur al magazinelor pentru a vedea oferta actuală și am ales cele mai frumoase rochii, în care cu siguranță veți străluci.

De ce să nu sărbătoriți Crăciunul într-un mare stil, chiar dacă veți petrece sărbătorile acasă. Dacă nu știți să vă decideți, care ar fi cea mai potrivită ținută, vă puteți ghida după sugestiile noastre. Am ales piese vestimentare universale pe care le puteți folosi și la alte ocazii. Dați click pe Aboutyou.ro sau Modivo.ro, unde vă puteți alege rochii elegante de Crăciun și stilate. Nu uitați nici de accesorii și pantofi. Cum trebuie ele combinate corect, puteți citi în cele ce urmează.  

 

Rochie de Crăciun, metalică

 

Dacă ar trebui să alegeți o singură rochie care reprezintă sărbătoarea Crăciunului în adevăratul sen sal cuvântului, cu siguranță alegeți rochia aurie sau argintie. Rochia metalică va arăta extraordinar în combinație cu pantofii albi sau nude. În ceea ce privește accesoriile, e momentul potrivit să uitați de regula adoptată de ani de zile, care interzice combinația mai multor metale. La rochia aurie puteți folosi bijuterii argintii și la rochia argintie cele aurii.

rochie craciun metalica

Sursa: About you

 

 

Rochițe de Crăciun tricotate

 

În seara de Ajun, doriți să arătați bine dar în același timp și confortabil? Optați pentru rochia tricotată. În afară de faptul că e extrem de confortabilă, e călduroasă și poate fi folosită și la cabană, în inima munților. Când alegeți acest tip de rochie, fiți atente să fie din lână. La rochia tricotată e suficient să adăugați ruj roșu și outfitul de Crăciun e gata. De ce să alegeți între o rochie comodă și frumoasă, dacă le puteți avea pe ambele într-una singură.

rochie craciun tricotata

Sursa: About you.ro

 

 

Rochie de Crăciun roșie

 

Se spune, că rujul roșu e potrivit pentru fiecare femeie. Același lucru e valabil și despre rochia roșie. Puteți alege de la nuanțele de roșu portocaliu sau cărămiziu, până la bordo.  Depinde de preferințele dumneavoastră, dacă veți opta pentru lungimea mini, midi sau maxi, cu decolteu adânc în V sau fără, rochia de culoare roșie va fi întotdeauna o alegere inspirată pentru seara de Ajun. 

rochie craciun rosie

Sursa: About you.ro

 

 

Rochia de Crăciun, neagră  

 

Rochia neagră e cea mai universală și indispensabilă din garderoba fiecărei femei. Se potrivește pentru toate evenimentele și o să vă salveze și atunci, când invitația la un eveniment vine mult prea târziu. Întrebarea e, ce ar trebui să facem pentru a nu arăta banal într-o rochie neagră? Important e să alegeți croiul potrivit. Rochia midi cu decolteu rotund va fi mereu la modă, dar dacă nu e accesorizată corespunzător, poate deveni banală. Încercați să alegeți modelul care se deosebește prin detalii – poate fi un croi asimetric, mix de materiale sau un decolteu interesant. 

rochie craciun neagra

Sursa:  Answear.ro

 

 

Rochia de Crăciun, cu paiete

 

Rochia cu paiete e o alegere foarte bună atât pentru seara de Ajun, cât și pentru Revelion sau zi de naștere.  Având în vedere că e o piesă vestimentară expresivă, croiul ar trebui să fie cât mai simplu. La o astfel de rochie nu aveți nevoie de accesorii, doar de sandale nude și de poșetă  plic în culoare mată.

rochie craciun cu paiete

Sursa:  Answear.ro

 

 

Rochie de Crăciun pentru dress code formal

 

Dacă sărbătorile dumneavoastră vor fi într-un cadru formal, acest aspect trebuie luat în considerare și când alegeți rochia pentru acest eveniment. În loc de materialul casual alegeți un material din lurex sau catifea. Rochia va fi pusă în valoare prin croi, de aceea trebuie ales unul potrivit. Nici în cazul acesta nu veți avea nevoie de multe accesorii. Cercei lungi și eventual o brățară elegantă vor fi suficiente. De ce mai aveți nevoie? O pereche de sandale metalice, o poșetă prețioasă și puteți pleca.  

rochie craciun eleganta

Sursa: Modivo.ro