Oferte Revelion 2022 - cabană sau hotel?

revelion 2022

Încă stați pe gânduri unde să întâmpinați noul an? Am comparat pentru voi avantajele și dezavantajele unui sejur Revelion 2022 la o cabană și la un hotel. Pe care o veți alege?

Cum ați dori să petreceți un Revelion perfect? Doriți să vă simțiți bine cu prietenii într-o căsuță confortabilă, unde nimeni nu vă va deranja? Sau vă doriți o relaxare perfectă într-un hotel de lux, cu un program pregătit și o experiență gastronomică.

Știți care sunt avantajele și dezavantajele acestor 2 tipuri de cazare de Revelion? Aflați înainte de a rezerva.

femeie baloane revelion

În cazul în care doriți să rezervați mai ieftin puteți alege ofertele de final de an cu 15% mai ieftin pe Booking.com

Cazare în noaptea de Revelion la cabană

 

Rezervarea unei cabane este cea mai frecventă alegere a tinerilor. Acestea sunt alese în special de grupurile mari datorită posibilității de a crea o sărbătoare de Revelion în propriul stil. Și fără restricții de timp și spațiu.


Avantaje
 

__check

 

Disponibilitatea întregii cabane - zonele comune din cabane sunt ideale pentru petreceri. Dar nu trebuie să rămâi doar acolo. În grup, vă puteți muta în altă cameră, iar la miezul nopții puteți chiar să vă mutați în afara cabanei. Oriunde ați sta, nu veți deranja pe nimeni. Acesta este principalul avantaj al cabanelor.

__check

 

Mâncare proprie - unii pot considera că pregătirea alimentelor este un dezavantaj. Dar, în comparație cu prețul unui meniu festiv într-un hotel, se pot economisi costuri considerabile.

__check

 

Posibilități de mai multe activități - ar fi păcat să nu profitați de mediul în care se află cabana. Ce spuneți de schi, plimbări sau excursii interesante? Cunoașteți împrejurimile și luați și mai multe experiențe.

__check

 

Costuri totale mai mici - atunci când bugetați costurile pentru toți participanții, plătiți mai puțin pentru o experiență în mare parte superioară.

cabana munte zapada

Dezavantaje

__check

 

Accesul la magazine - cabanele care sunt izolate pot fi "izolate" de civilizație pe mai mulți kilometri. Prin urmare, ar trebui să vă pregătiți provizii de alimente pentru numărul de zile pe care intenționați să le petreceți în cabană.
 

__check

 

Facilitățile cabanei - uneori se întâmplă ca descrierea să spună altceva decât este în realitate. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de echipamentul și starea cabanei. Cu siguranță nu vă bazați doar pe imagini frumoase. Verificați în prealabil cu proprietarul pentru toate informațiile.

anul nou 2022

Vacanță Revelion 2022 la hotel

 

Petrecerea sărbătorilor de Revelion în hoteluri nu este neobișnuită. Este confortabil, lipsit de griji și, dacă se rezervă din timp, este un chilipir.


Avantaje

__check

 

Revelionul fără griji - singura dvs. datorie este să alegeți hotelul al cărui program de Revelion vă place cel mai mult și să faceți o rezervare.

__check

 

Un program grozav la miezul nopții - hotelurile se întrec pe ele însele în ceea ce privește programele de Revelion. Toată lumea vrea să pregătească cea mai bună distracție pentru oaspeții lor. Un pachet de Revelion poate include un program de divertisment, un invitat muzical, un prezentator, o experiență gastronomică sau, de exemplu, acces la centrul de wellness.

__check

 

Divertisment și relaxare - în timpul cazării la hotel, puteți profita de diversele servicii și facilități oferite de stațiune. Serviciile hotelului pentru divertisment și relaxare sau pentru schi în împrejurimile frumoase ale munților sunt standard.

Oferte avantajoase Revelion 2022 găsiți și pe Perfect Tour și sunt valabile doar o perioadă limitată de timp.

oameni schi

Dezavantaje 

__check

 

Prețuri mai mari - Revelionul este unul dintre principalele anotimpuri. Acest lucru înseamnă că veți plăti în plus pentru servicii hoteliere complete. Cu toate acestea, dacă vă place un nivel de confort și cunoașteți hotelul, acest preț va fi probabil accesibil pentru dumneavoastră.

__check

 

Rezervați din timp - există un număr limitat de pachete de Revelion disponibile, deoarece hotelurile trebuie să se pregătească corespunzător pentru această seară. Veți avea opțiuni mai bune dacă începeți să vă alegeți hotelul cu câteva luni înainte.

toast revelion

 

Sau vă doriți o altfel cazare suplimentară? Poate că ceea ce căutați este un minicăsuță, o căruță, un butoi sau un cort de tip teepee. La urma urmei, puteți aștepta Noul An de oriunde doriți. Iar colecția de noi experiențe poate începe.

Nu aveți încă planuri pentru acest Revelion? S-ar putea să mai aveți noroc la oferte Revelion 2022 munte  la cabane sau la sejururi Revelion 2022. Începeți să căutați de pe acum, deoarece peste 95% dintre locurile de cazare sunt deja vândute.