Obișnuiți să practicați sport? Am ales pentru voi TOP 3 brățări fitness

bratari fitness

Printre sportivii tineri probabil că nu se mai regăsesc și cei care practică sport fără a purta o brățară fitness. Și voi vă doriți una, dar nu știi pe care să o alegeți? Am selectat pentru voi TOP 3 brățări fitness,de unde cu siguranță o veți alege pe cea potrivită nevoilor voastre. În plus, dacă profitați de Emag reduceri, veți și economisi ceva.

 

Brățările fitness selectate oferă funcții utile pentru diferite tipuri de sporturi. În funcție de preț și funcțiile oferite cu siguranță o veți alege pe cea potrivită nevoilor voastre. Le veți găsi în magazinul online Emag și în plus dacă veți folosi voucher Emag siguranță veți și economisi ceva.

 
1. Fitbit Charge 2

Acest produs face parte dintre cele mai bine cotate brățări fitness vreodată. Este potrivit pentru monitorizarea activităților voastre fizice, ciclism, drumeții, fitness și schi. În afară de măsurarea numărului de pași efectuați, numărului de scări urcate, caloriile arse sau măsurarea distanței, aceasta permite și măsurarea directă a ritmului cardiac la încheietura mâinii. Desigur, există, de asemenea funcții pentru un regim de somn adecvat sau mesaje SMS și notificări.

Această brățară fitness este rezistentă la praf și umiditate crescută, adică transpirație și ploaie, și include și un altimetru. Cireașa de pe tort este funcția de control a muzicii care vă permite să controlați redarea muzicii de pe smartphone. Dispozitivul este compatibil cu Android, iOS și Windows Phone, iar aplicația transparentă este disponibilă atât pentru smartphone, cât și pentru desktop.

Dispune de o baterie cu o durată de viață de 5 zile și funcționează fără probleme la temperaturi între -10 și 45 ° C. Cu toate acestea, trebuie să vă gândiți că brățara nu este rezistentă la apă și nu o puteți utiliza pentru înot. De asemenea, nu are încorporat GPS și nu suportă tehnologia ANT +. În general este vorba totuși de un model funcțional și cu stil, ce oferă posibilitatea alegerii unui număr de brățări obișbuite și de lux.

 

Bratara fitness Fitbit Charge I Kuplio.ro

Display: 1,53 " OLED

Greutate: 50 g

Preț: 731 RON

 

2. Honor Band 3

O brățară fitness potrivită mai ales pentru alergare, ciclism și înot. În afară de numărarea pașilor și a distanței parcurse conține și un senzor pentru măsurarea pulsului. Avantajul ei față de celălalte brățări este că, măsoară pulsul pe parcursul întregii zile. Brățara poate monitoriza sporturi dificile precum este înotul deoarece este rezistentă la apă până la adâncimea de până la 50 de m

Informații precum pulsul, distanța sau viteza medie le puteți urmări direct de pe display. Brățara dispune și de funcția de monitorizare a somnului.

Dispozitivul este compatibil cu sistemele de operare Android și iOS și dispune de o baterie care rezistă de până la 30 de zile. Display-ul este dificil de citit la soare și se poate zgâria foare ușor. Dar dacă nu doriți să investiți într-o brățară fitness o sumă colosală tocmai brățara fitness Honor Band 3 este cea ce căutați.

 

Bratara fitness Honor Band I Kuplio.ro

Display: 0,91 " OLED

Greutate: 18 g

Preț:  288 RON

 

3. Xiaomi Mi Band 2

Dispozitiv util mai ales pentru fitness, conține funcția de măsurare a pașilor, numărul  de calorii arse, și senzor de măsurare a pulsuluicare se afișează pe display. Conține și un sistem de monitorizare a somnului de calitate .

Brățara este rezistentă la praf și apă cu certificate IP67 datorită căruia puteți face și duș cu ea. Dispozitivul este compatibil cu sistemele Android și iOS și emite notificări de apeluri și SMS. Durata maxima a bateriei în mod de așteptare este de 30 de zile.

Această brățară  fitness nu vă va impresiona cu un design deosebit, iar urmărirea s-ar putea să nu fie exacta 100%, dar accesibilitatea și prețul avantajos fac din ea o alternativă foarte interesantă față de dispozitivele mai scumpe.

Bratara fitness Xiaiomi I Kuplio.ro

Display: 0,78 " OLED

Greutate: 90 g

Preț: 99,99 RON