Nu ratați cumpărăturile avantajoase de după Crăciun și economisiți de până la 60%

lichidari de stoc

Chiar dacă sunteți doar în așteptarea Crăciunului și cu siguranță vă bucurați de clipe liniștite petrecute alături de cei dragi, magazinele se pregătesc intens să vă surprindă după Crăciun cu prețuri radical mai mici, chiar de până la 60%.

Dacă ați decis să așteptați lichidările de stoc de după Anul Nou, ați făcut o alegere foarte bună.  Prețurile vor fi cu adevărat foarte mici. Pregătiți-vă. Începem în data de 27. decembrie și la prețuri foarte bune puteți face cumpărături până în data de 16. ianuarie. Ce puteți cumpăra la preț redus? Haine, mobilă,  produs electronice, articole sportive, cosmetice, bijuterii sau ceasuri.  

 

Nu pierdeți vremea căutând cupoane, în secțiunea Lichidări de stoc de după Crăciun le găsiți pe toate, organizate sistematic într-un singur loc.

 

Noul an – o nouă versiune a mea. Înnoiți-vă garderoba

 

Poate din ianuarie începeți un nou job, sau cele mai îndrăgite articole vestimentare nu mai sunt ceea ce ar trebui să fie.  Nici nu prea contează care ar fi motivul, vă puteți înnoi garderoba chiar în perioada de după sărbători, când va fi lichidare stoc la îmbrăcăminte și modă. Poate achiziționarea unui singur articol nu ar da peste cap bugetul dumneavoastră, dar înlocuirea tuturor articolelor vestimentare din garderobă e costisitoare, de aceea sunt bine venite reducerile de sezon. Dacă acționați strategic și ați decis să investiți în lucruri de calitate, reducerile sunt și mai apreciate. Ar trebui să vă îndreptați atenția spre croiul atemporal, culori neutre la care puteți adăuga și piese vestimentare în tendințe actuale, ușor de asortat la articole neutre. Anul acesta găsiți la reducere articole din ambele categorii amintite.  

 

reduceri iarna

 

După sărbători reveniți în formă

 

Știați că prin mișcare regulată scade riscul îmbolnăvirilor cardiovasculare, a diabetului și a tensiunii mari? Exercițiile fizice influențează pozitiv nu doar sănătatea fizică ci și cea psihicăcontribuie la combaterea stresului, îmbunătățește capacitatea de concentrare, calitatea somnului și nu în ultimul rând readuce zâmbetul pe buze. Astfel avem suficient de multe argumente pentru a începe cu activitatea fizică intensă. Când, dacă nu acum? Mulțumită reducerilor, acum puteți cumpăra la prețuri mult mai accesibile articole sportive și suplimente pentru sportivi. Studiați ofertele din categoria lichidare stoc sport și turism. Grăbiți-vă la fel ca în sport, deoarece și în cazul reducerilor merită să fiți primii.

 

lichidari de iarna

 

E timpul ideal pentru a cumpăra mobilă

 

Experții susțin că anul nou e perioadă ideală pentru a cumpăra mobilă nouă. Magazinele  vor să elimine stocul existent în depozit, pentru a face loc noutăților de sezon. Acest aspect confirmă și cupoanele din secțiunea lichidare stoc la mobilă și articole pentru casă. În această perioadă găsiți la prețuri avantajoase canapele, mobilă de bucătărie, articole de iluminat, dar și faianță sau pavele. Cum să faceți față nostalgiei după sărbători? Începeți noul an cu gândul la mobilier nou. Puteți să vă cumpărați canapea, modificați amplasarea pieselor de mobilier, sau schimbați draperiile. Pentru a insufla casei o viață nouă, uneori sunt suficiente doar câteva schimbări minore.

 

lichidari de stoc mobila

 

 

Bucurați-vă de un ceas sau bijuterie nouă

 

De ce să nu vă faceți bucurie și singuri. Nu e nevoie să aveți un eveniment aparte, puteți să vă cumpărați ceva doar așa. Probabil ceea ce ați văzut în vitrinele magazinelor înainte de Crăciun, acum  va fi la un preț mult mai mic. Lichidarea de stoc nu a ocolit nici această categorie și astfel aveți posibilitatea de a cumpăra bijuterii sau ceas de lux la prețuri imbatabile. Ceasurile și bijuteriile în multe cazuri au prețuri mai mari, de aceea lichidarea de stoc la bijuterii și ceasuri este o oportunitate ideală pentru a nu renunța la propriile dorințe, dar în același timp nici să nu depășiți propriul buget

 

lichidari ceasuri

 

 

Completați proviziile de produse cosmetice

 

Nu ați găsit sub pomul de Crăciun parfumul preferat sau trusa de make-up mult dorită? Nici o problemă, le puteți cumpăra chiar dumneavoastră. La lichidare stoc parfumuri și produse cosmetice cumpărați produse la jumătate din prețul inițial. Găsiți aici parfumuri și produse cosmetice, toate la preț redus. Dacă ați hotărât că începând cu Anul nou, veți aloca mai mult timp îngrijirii părului și tenului, lichidarea de stoc după sărbători o să vă ajute în atingerea acestui scop.

 

lichidari cosmetice

 

 

Oferte imbatabile la produse electronice și electrocasnice

 

Lichidarea de stoc la electronice și electrocasnice nu ar trebui ratată. Produsele electronice reprezintă una din categoriile de top, iar cu achiziționarea acestor produse merită să așteptați până după sărbători. De asemenea puteți aștepta reduceri extraordinare la tehnologia albă și neagră. Faceți economie, dacă cumpărați televizor, mașină de spălat vase sau multe alte produse electrocasnice.

 

lichidari electrocasnce