Nu cumpărați lucruri inutile. Profitați de promoțiile de după Crăciun

sale online

Cu siguranță vor fi! La fel ca în fiecare an nici în acest an nu fac excepție promoțiile grozave de după Crăciun. În magazine o să vă aștepte mega reduceri și este momentul potrivit pentru ultimele reduceri avantajoase din acest an.

 

Dacă până acum nu ați găsit cadourile potrivite pentru cei dragi, poate ar trebui să renunțați la cumpărături. Promoțiile de după Crăciun năvălesc în forță iar cei care nu au cumpărat de sărbători, acum o pot face.

 

Promoțiile de iarnă atacă în forță

De Crăciun se bucură mai ales cei mai mici. Pomul de Crăciun sub el cadouri, important să fie cât mai multe! Noi adulții privim această perioadă mai realist. Cunoaștem cu toții sentimentul. Mai întâi alergarea după cadourile pentru Crăciun, apoi panica când în ziua Ajunului încă alergăm prin mall-uri și încercăm să salvăm ce mai putem. Și încă nu am menționat coptul turtei dulci sau curățenia generală. Sunt multe de făcut. Ce spuneți dacă in acest an ați face lucrurile diferit?

Încheiați Crăciunul cu vouchere de reducere sau cu bani în numerar și pregătiți-vă de cumpărături de după Crăciun. Veți economisi nu doar timp, ci și bani. Chiar dacă mulți dintre noi nu sunt încântați de un cadou de acest gen, se vor găsi și persoane, cărora fără îndoială le va scoate un zâmbet pe chip. Să nu ne mințim, când se cumpără cel mai bine, dacă nu tocmai în timpul promoțiilor?

Lichidari de stoc | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

Pontul nostru: Dacă nu doriți să ratați nimic, vizitați portalul de cupoane KUPLIO.ro și în secțiunea Lichidări de stoc veți găsi cele mai bune reduceri și promoții  de după sărbători toate adunate într-un singur loc.

Promoțiile de după sărbători vor începe în magazinele online în data de 25.12, iar mall-urile își deschid porțile imediat după pe data de 27.12. Ultimele zile din acest an sunt asociate cu cele mai bune cumpărături din an, atunci când reducerile ating cote maxime. Promoțiile vor crește pe zi ce trece și se vor întâlni  cu promoțiile de începutul anului de care veți fi de asemenea încântați. Atenție nu vă lăsați cumpărăturile pe ultimul moment, întradevar reducerile vor fi mai mari, dar durează numai până la epuizarea stocurilor.
 

Reguli pentru cumpărături avantajoase

Dacă și voi v-ați găsit sub pomul de Crăciun bănuții în plic, pe care fără îndoială o să doriți să-i cheltuiți, atunci veți fi interesat și de următoarele câteva rânduri. Vă oferim un sfat cum la ce ar trebui să fiți atenți pe timpul promoțiilor și de ce unor oferte ar trebui să rezistați. Și cumpărăturile pe timpul desfășurării promoțiilor au regulile lor.   

1. Prețuri ridicate fictiv

Acest truc este folosit de mulți dintre comercianți și noi muritorii de rând din păcate nu ne dăm seama. Multe magazine înainte de promoții ridică prețurile, ca pe timpul promoțiilor să le poate aduce la starea inițială și se prefac că este vorba de reduceri.

2. Nu este reducerea, reducere

Vitrinele multor magazine pot atrage o mulțime de clienți, dar dacă cercetăm mai în detaliu se poate întâmpla foarte ușor, ca prețurile după reducere să fie la fel da mari ca în magazinele concurente, unde reducerea nu decurge.  

3. Mega reduceri "de până" la 80%

Vom rămâne preț de câteva clipe la vitrine și bannere. Știți acel sentiment atunci când vedeți mega postere care promit o reducere de 80%, dar când intrați în magazin, descoperiți că o astfel de mega reducere se aplică la doar câteva piese? Da, acesta este unul dintre trucurile comercianților, care încearcă să atragă cât mai mulți clienți.