Lichidări de stoc de după Crăciun: Ce se merită să cumpărăm?

lichidari de stoc

Puțini sunt cei care se bucură încheierea perioadei Crăciunului. Cu toate acestea, fiecare sfârșit aduce un nou început și după frumoasa perioadă a Crăciunului urmează sezonul lichidărilor de stoc de Anul Nou. Cum să vă orientați în toate ofertele și ce se merită să cumpărați în timpul lichidărilor de stoc? Iată câteva sfaturi utile care vă vor mulțumi cu siguranță.

 

Se întâmplă de multe ori ca maratonul lichidărilor de stoc să înceapă pe la sfârșitul lunii decembrie. Cu toate acestea, merită să aștepți și promoțiile care vor urma după Crăciun și Anul Nou. Atunci, de obicei, prețurile sunt și mai mici. Și ce merită cu adevărat să cumpărați în timpul lichidărilor de după Crăciun și Anul Nou?

 

Electronice

Pasionații de electronice îți vor găsi tot ce au nevoie pe timpul lichidărilor de stoc de Anul Nou. Magazinele încearcă să atragă clienții, iar prețurile produselor sunt cu adevărat scăzute. Acesta este și motivul pentru care este mai bine să cumpărați telefoane mobile, electrocasnice sau laptopuri în această perioadă. De exemplu, încercați magazinele ITGalaxy, eMAG, Ideall, Evomag. Lichidările de stoc de Anul Nou pe aceste site-uri sunt întotdeauna o surpriză plăcută. Și dacă produsul tău mult visat nu este la reducere, încearcă să cauți un cupon de reducere. El te va face să zâmbești.

 

Îmbrăcăminte

Anul nou aduce un nou eu. Începuturile ne oferă întotdeauna posibilitatea de a ne schimba. Adesea ne propunem rezoluții și dorim o anumită transformare în viața noastră. A ne ieși din zona de confort nu este ușor. Bluză confortabilă, sacou sau blană potrivită, pe care le dorim de mult timp, vor atrage pe cei din jur și ne vor crește stima de sine. Niciunul dintre aceste produse nu este greu de găsit la reducere mai ales în primele zile ale lunii ianuarie. Avantajul este achiziționarea în magazinele online, care, pe lângă prețurile mici, oferă transport gratuit sau schimb de mărfuri. De exemplu, faceți click pe Aboutyou sau Bonprix. Aceste magazine au o ofertă bogată care cu siguranță vă va atrage.

» Pontul nostru: Doriți să aveți la îndemână toate reducerile? Atunci vizitați secțiunea noastră de Lichidări de stoc pentru a găsi cele mai bune reduceri în magazinele online preferate într-un singur loc. 

Viața activă

După cum am menționat, rezoluțiile de Crăciun sunt forța care ne împinge spre performanță. Un mare succes au spre exemplu centrele de fitness în ianuarie. Dacă și voi tocmai începeți cu exercițiile atunci ar trebui să vă cumpărați o ținută de antrenament confortabilă care vă va încuraja să vizitați în mod regulat sala de sport. În plus, lichidările de stoc de Anul Nou sunt o oportunitate excelentă de a vă cumpăra o bicicletă pentru vară sau de a cumpăra echipamente de schi de calitate pe care cu siguranță le veți folosi și în acest sezon. Cea mai bună investiție este în tine și sănătatea ta, care este legată de o viață activă.

 

Cosmetice și parfumuri

Chiar dacă produsele cosmetice și parfumurile fac parte din cadourile „clasice” pentru Crăciun, le puteți cumpăra adesea la un preț foarte mare. Este mai mult decât probabil că veți găsi parfum la lichidări de stoc de după Anul Nou cu cel puțin 30% reducere. Și chiar este așa. În plus, parfumurile sunt produsul de top pentru care puteți obține o reducere extrem de ușor. Dacă prețul produsului în perioada lichidărilor de stoc vi se pare prea mare într-un anumit magazin fizic, încercați să îl comandați de pe internet. Te poți baza pe cumpărarea parfumului tău preferat la lichidări de stoc de după Anul Nou și în magazinele Notino sau Elefant.

Febra cumpărăturilor culminează, desigur, înainte de Crăciun. An de an, drept cadou au devenit populare voucherele cadou. Comercianții sunt conștienți de acest lucru și, prin urmare, oferă posibilitatea de a cumpăra avantajos chiar și după cea mai agitată perioadă a anului. Pentru mulți dintre noi, ianuarie a devenit un timp pentru noi să ne bucurăm mai mult de propria persoană. Și știți care este cel mai mare avantaj? În perioada lichidărilor de stoc de Anul Nou ne putem permite mult mai mult.