Îngrijirea pielii în timpul iernii: de ce produse aveți cu adevărat nevoie?

produse îngrijirea pielii

În timpul lunilor de iarnă, îngrijirea pielii trebuie, de asemenea, adaptată. Ce produse să alegeți astfel încât să fie eficiente și să nu cumpărați prea multe produse în mod inutil?

Îți dorești o piele frumoasă și fără cusur pe tot parcursul anului? Vara, soarele îi conferă o culoare aurie și o doză de hidratare prin aportul mai mare de lichide. În timpul iernii, îngriirea sa este, de obicei, un pic mai dificilă. Vremea rece o usucă și, prin urmare, are nevoie de o îngrijire mai intensă.

 

Știți ce produse să alegeți care să nu coste mult și să fie eficiente pentru pielea voastră?

Petreceți mai mult timp având grijă de dumneavoastră cu produsele de la Best Value. Utilizați codul de reducere KUPLIO5 în coșul de cumpărături pentru a obține 5% off la produse selectate. Promoția este valabilă până la data de 31.1.2023.
 

crema dispozitiv masaj

 

Îngrijire ten pe timp de iarnă

 

În mod natural, ne protejăm corpul de frig prin stratificarea hainelor. Dar cum ne protejăm pielea, care este în mod constant expusă la intemperii? Răspunsul este produse de îngrijirea tenului potrivite.

 

Vremea rece și fluctuațiile de temperatură atunci când se trece de la camere încălzite la zone exterioare reci nu sunt bune pentru piele. Acest lucru poate duce la o serie de probleme neplăcute:

__check

 

exfolierea pielii

__check

 

buze uscate și crăpate

__check

 

înroșirea pielii

__check

 

pierderea elasticității (prin alternanța de medii calde și reci)

__check

 

decojirea pielii (încălzirea rapidă a pielii provoacă o înghițire și ulterior descuamarea)

Cum să prevenim aceste probleme neplăcute? Utlizând produse de îngrijire a tenului potrivite pentru iarnă.

crema de maini

 

 

Cum să ai grijă de pielea ta în timpul iernii?

 

În efortul de a oferi pielii noastre cea mai bună îngrijire posibilă, deseori cumpărăm, folosim și schimbăm un număr inutil de mare de produse. Cu toate acestea, ele pot avea exact efectul opus asupra pielii noastre. Pielea nu are timp să le proceseze efectele și nu sunt absorbite în mod corespunzător. Ca urmare, ajungeți să aruncați o mulțime de bani la coșul de gunoi.

Ce produse să folosiți în timpul îngrijirii pielii de iarnă? Încorporează aceste 6 în rutina zilnică de îngrijire a pielii.

1

Cremă hidratantă

Simți o senzație neplăcută de tensiune? Pielea ta arată clar că îi lipsește hidratarea. Acesta din urmă este primordial iarna. Cea mai bună va fi o cremă cu un conținut mai mare de ulei și o consistență mai groasă.

Sfatul nostru: îl puteți completa folosind apă de trandafiri. În orice moment al zilei, va fi salvatorul tău să stimulezi hidratarea.

2

Balsam de buze

Spuneți adio buzelor crăpate și uscate cu un balsam de buze. Alegeți unul cu vitamina E, ulei de jojoba, ceară de albine sau unt de shea.

3

Exfoliază și curăță-ți pielea

Evitați produsele care conțin alcool, care usucă și mai mult pielea. Apelați la uleiuri și loțiuni exfoliante.

4

Mască facială

Rezervați cel puțin o zi pe săptămână pentru o îngrijire mai bogată a pielii. Măștile hidratante vor oferi pielii substanțele necesare și o vor calma.

5

Cremă SPF

Razele soarelui pătrund în mod constant pe pământ. Prin urmare, trebuie să vă protejați pielea de razele UV pe tot parcursul anului, chiar și în timpul iernii. Nu uitați să folosiți cremă de protecție solară, mai ales atunci când vă aflați la munte.

masti fata femei

 

Îngrijirea complementară a pielii

 

Cel mai important lucru, însă, este hidratarea din interior. Așadar, nu uitați să vă mențineți regimul de hidratare chiar și în timpul iernii. Poate că nu ne este la fel de sete ca vara, dar aportul de lichide este la fel de important pentru organism. Dacă aportul de apă este scăzut, pielea devine uscată.

pahare apa lime
 

Câtă apă ar trebui să beți zilnic și de ce este apa atât de importantă pentru organism? Puteți afla informații utile pe care poate nu le cunoașteți încă din articolul nostru.

Ce să evitați iarna ca să nu vă afecteze pielea?

__check

 

Spălați-vă pielea de 2x pe zi - spălarea frecventă a feței în timpul zilei usucă pielea. Este suficient să o spălați dimineața și înainte de a merge la culcare.

__check

 

Programați-vă o baie fierbinte - apa caldă încălzește corpul și aduce o relaxare plăcută. Pe de altă parte, perturbă filmul protector natural al pielii. Rezultatul este o sensibilitate crescută la frig. Dar nu trebuie să renunțați la baia fierbinte. Trebuie doar să o programați pentru seara, de exemplu.

__check

 

Luați în considerare folosirea pudrei - chiar și iarna, machiajul vă protejează pielea de intemperii. Dar dacă pielea ta este prea uscată, încearcă să renunți la pudrele minerale care vă usucă pielea.

femeie cada geam

Îngrijirea ta de iarnă a pielii nu este perfectă? Schimbă-l chiar acum. Vei vedea că pielea ta te va răsplăti cu frumusețea și aspectul sănătos.

Vă gândiți să inlocuiți produsele de înfrumusețare cu cele cu o compozitie pur naturală? În articolul nostru, veți afla care sunt avantajele și dezavantajele cosmeticelor naturale.